Градински чадър с UV защита и 3 метра плътна сянка Градински чадър с UV защита и 3 метра плътна сянка Градински чадър с UV защита и 3 метра плътна сянка Градински чадър с UV защита и 3 метра плътна сянка Градински чадър с UV защита и 3 метра плътна сянка Градински чадър с UV защита и 3 метра плътна сянка Градински чадър с UV защита и 3 метра плътна сянка
Голям градински чадър осигуряващ плътна сянка и прохлада на цели 3 метра от себе си и защитаващ ползвателите от вредните UV слънчеви лъчи.

Чудесно допълнение за Вашата лятна градина или балкон - изработеният от брезент сенник ще затъмни мястото където е поставен и ще осигури прикритие от горещите слънчеви лъчи.

За допълнително удобство, чадърът притежава чупещо се рамо под ъгъл 90° - можете да го регулирате спрямо позицията на слънцето за оптимална сянка. Също така отварянето и затварянето му са изключително лесни - чрез завъртане на специалната манивела с едно движение се сгъва или разпъва.

Здравата му конструкция ще Ви позволи да го ползвате много сезони, както за плаж, така и когато ходите на излет или пикник. Неговата конструкция не се влияе от климатичните настроения (силен вятър, бури и други подобни). Също така той може да се забие в пясъка, да се използва с основа за чадъри или да се сложи през отвора на туристическа маса (↓Вижте↓)
Удобна сгъваема маса със столове за пикник

119.00 лв. 145.00 лв. Без ДДС: 119.00 лв.

Характеристики:
Чадър с UV защита;
Чупещо се рамо на 90°;
Брезентов материал;
Цвят: Кафяв;
Размери: 300х250х288см.;
Тегло: 6,3 килограма;

Покажи повече Покажи по-малко

Няма коментари за този продукт.

Напишете коментар

Моля, влезте или се регистрирайте за преглед

Градински чадър с UV защита и 3 метра плътна сянка


  • КОД: ISO00012199
  • Наличност: По заявка
  • 119.00 лв.

    99.00 лв.

Свързани продукти