Двойна тенджера за паста Muhler 4,9 литра - Тенджера за индукционен котлон Двойна тенджера за паста Muhler 4,9 литра - Тенджера за индукционен котлон Двойна тенджера за паста Muhler 4,9 литра - Тенджера за индукционен котлон

Гответе оаста и спагети бързо и лесно с тази удобна тенджера. Подходяща за професионална или любителска употреба.

Спестете си най-трудната част от приготвянето на прясно сварени спагети, а именно - изцеждането на водата преди сервиране. Обикновените тенджери са тежки когато са пълни с вряла вода, а и има съществен риск от изпускане и изливане на спагетите мивката.

Този неприятен момент може да се избегне много лесно със специалната двойна тенджера за паста на марката Muhler.
Нейният дизайн прави изцеждането на водата от готовите спагети бързо и лесно благодарение на вградения гевгир от стомана с дръжка.

Когато спагетите се сварят, просто надигнете гевгира и през дупките му водата ще остане в основния съд, докато пастата остане изцедена и готова за сервиране.

Тенджерата също притежава и съд за готвене на пара с размери 20х6см. Той и гевгира с дръжка влизат вътре в основната тенджера и по този начин не заемат излишно място.

Тенджерата и нейните съдове са изработени от неръждаема стомана и е с размер 20х16,5см. Тенджерата 3в1 притежава и стъклен капак със стоманена дръжка.

Почистват се лесно под течаща вода и са подходящи за съдомиялни машини. Тенджерата може да се използва върху електрически, газови, стъклокерамични и халогенни котлони.

Характеристики:
Марка: Muhler;
Размери: 20х16,5см.;
Материал: Неръждаема стомана / Стъкло;
Стъклен капак;
Гевгир за отцеждане на пастата;
Съд за готвене на пара;
Лесно почистване;
Подходяща за съдомиялна;
Подходяща за електрически, газови, стъклокерамични и халогенни котлони;

Покажи повече Покажи по-малко

Няма коментари за този продукт.

Напишете коментар

Моля, влезте или се регистрирайте за преглед

Двойна тенджера за паста Muhler 4,9 литра


  • КОД: REN1004009
  • Наличност: В наличност
  • 69.90 лв.

Свързани продукти

Етикети: Двойна тенджера за паста Muhler 4, 9 литра