Двойни маркери с дълготрайни пълнители и чанта - комплект 40 броя Двойни маркери с дълготрайни пълнители и чанта - комплект 40 броя Двойни маркери с дълготрайни пълнители и чанта - комплект 40 броя Двойни маркери с дълготрайни пълнители и чанта - комплект 40 броя Двойни маркери с дълготрайни пълнители и чанта - комплект 40 броя Двойни маркери с дълготрайни пълнители и чанта - комплект 40 броя Двойни маркери с дълготрайни пълнители и чанта - комплект 40 броя Двойни маркери с дълготрайни пълнители и чанта - комплект 40 броя

Маркери за рисуване с два различни по дебелина писеца - 0.6мм и 0.1 мм. Маркерите са подходящи както за подчертаване на важна информация в книга или учебник, така и за рисуване и оцветяване.

Двойните маркери притежава специални дълготрайни, алкохолни пълнители. Всеки маркер може да изрисува линия над 300 метра. Гарантира Ви дълготрайно използване във времето.

Рисуването с двустранни маркери е изключително забавно. Всяко дете си се радва на подарък от многобройли флумастери, а сега може да получи страхотен комплект от цели 40 маркера всеки с по два различни писеца.

Комлекта се предлага с практична чанта, в което да се съхраняват и пренасят прилежно и лесно.


Двойните маркери са универсални, децата ще рисуват и оцветяват с тях, а възрастните ще ги използват за подчертаване на важна информация.


Подарете на детето си палитра от цяветове под формата на двустранни маркери и му осигурете поле на изява за своята креативност и творчески умения в рисуването.


Може да изерете и по-голям комплект маркери от падащото меню както следва:

  • Комплект от 40 броя двустранни маркери;
  • Комплект от 60 броя двустранни маркери;
  • Комплект от 80 броя двустранни маркери;

Комлкото повече двойни маркери са в комплект, толкова по-изгодна е цената.

Покажи повече Покажи по-малко

Няма коментари за този продукт.

Напишете коментар

Забележка: Не се използва чист HTML!
    лошо           добро

Двойни маркери с дълготрайни пълнители и чанта - комплект 40 броя


  • КОД: ISO00014104
  • Наличност: В наличност
  • 38.90 лв.

    29.90 лв.


Налични опции

Свързани продукти

Последно разгледани