Детска магнитна дъска за смятане, писане и учене на часовник Детска магнитна дъска за смятане, писане и учене на часовник Детска магнитна дъска за смятане, писане и учене на часовник Детска магнитна дъска за смятане, писане и учене на часовник Детска магнитна дъска за смятане, писане и учене на часовник Детска магнитна дъска за смятане, писане и учене на часовник Детска магнитна дъска за смятане, писане и учене на часовник

Цветен образователен комплект за деца включващ магнитна дъска за пресмятане, писане и научаване на часовете.

С образователните игри ще можете да помогнете на детето си да бъде по-уверено в училище и да усвоява задачите си по-лесно. Комплектът за смятане и писане ще развие практичните способности на детето докато поддържа интереса му с цветните си блокчета наподобяващи пъзел.

Магнитната дъска е двулицева - притежава черна част от едната страна и цветна част с различни илюстрации от другата. Черната дъска е предназначена за писане и рисуване с тебешири (включени в комплекта).
Цветната дъска е магнитна и на нея има илюстрирани шаблони, на които Вие можете да създавате задачи по математика за детето. Всяко блокче разполага с метална основа, която се залепва за дъската.

Отделно от дъската, в комплекта детето ще открие и пакет с многобройни пръчици - подходящи за броене, смятане и дори конструиране.

Кутията, която събира всичко в себе си е изработена от дърво и може да играе ролята и на поставка за дъската. Размерите на кутията са 31х18х4см.


Характеристики:
Материал: Дърво;
Спомага научаването на процесите по смятане;
Подходящ комплект за игра между родител и дете;
Магнитна дъска с илюстрации;
Блокчета с цифри;
Илюстриран часовник за научаване на часовете;
Черна дъска за писане с тебешир;
Пакетче с пръчици;
Тебешири: 3 броя;
Размер: 31х18х4см.;

Покажи повече Покажи по-малко

Няма коментари за този продукт.

Напишете коментар

Моля, влезте или се регистрирайте за преглед

Детска магнитна дъска за смятане, писане и учене на часовник


  • КОД: FST712500
  • Наличност: 2-3 Дни
  • 23.30 лв.

Свързани продукти

Етикети: Детска магнитна дъска за смятане, писане и учене на часовник