Детска кръгла люлка за градина тип Щъркелово гнездо Детска кръгла люлка за градина тип Щъркелово гнездо Детска кръгла люлка за градина тип Щъркелово гнездо Детска кръгла люлка за градина тип Щъркелово гнездо Детска кръгла люлка за градина тип Щъркелово гнездо Детска кръгла люлка за градина тип Щъркелово гнездо Детска кръгла люлка за градина тип Щъркелово гнездо Детска кръгла люлка за градина тип Щъркелово гнездо

Осигурете забавление за вашите деца с детска кръгла люлка за градина тип Щъркелово гнездо издържаща до 150кг. На нея може да се забавлява цялото семейство в лятната градина.

Просто окачете здраво на някое дърво и готово. Може да фиксирате на две места или в една централна точка посредством стоманените куки за окачане.

Можем да я окачите и вътре – в хола или спалнята, люлката ще придаде модерен стил на стаята и ще установите специален детски кът.

Може да се използва и в детската стая, ще е от полза на много майки, които хранят бебето си или приспиват като го люлеят на ръце!


С тази кръгла градинска люлка гнездо, двора ще се превърне в любимо място за игра на вашите деца.

Създадена с мисъл за ползвателя тя притежава няколко основни предимства:


ГОЛЯМА СЕДАЛКА – кръглата люлка щъркелово гнездо има широка, кръгла седалка, изработена от желязна рамка, използваният материал е полиестер + найлон + EVA. Товароносимостта до 150 kg е възможна благодарение на използването на плетени въжета с дебелина 10 mm. Това гарантира безопасност и позволява дори на възрастните да имат моменти на радост. Идеално решение за голямо семейство. Размерът и формата и я правят подходяща за двама възрастни и до 4 деца.


БЪРЗ МОНТАЖ – щъркеловото гнездо се монтира лесно и бързо. Вече не е необходимо да търсите допълнителни части в специализирани онлайн или стационарни магазини. В комплекта е включено всичко необходимо за безпроблемно сглобяване на градинската детска люлката.


РЕГУЛИРАНЕ НА ВИСОЧИНА – детската люлка гнездо има възможност за регулиране на въжето, максималната й дължина е 180см. Благодарение на това гнездото е идеално за деца (по-ниска височина) и възрастни. Това улеснява безопасното качване и слизане. Здравите плетени въжета с дебелина 10 mm означават, че не е нужно да се тревожите за децата си, докато играят на люлката.


УСТОЙЧИВА НА АТМОСФЕРНИТЕ УСЛОВИЯ - Кръгла детска люлка гнездо за градина е изработена от материали, които са устойчиви на атмосферни влияния и съхнат бързо. Благодарение на това, може безопасно да бъде оставена навън дори при неблагоприятни метеорологични условия. Това ви дава увереност, че дори когато вали или има много силен вятър, не е нужно веднага да сваляте люлката и да я прибирате в къщата или гаража/мазето.


Спецификации:

 • черен цвят
 • Материал: полиестер + найлон + EVA + желязо
 • макс. натоварване: 150 кг
 • макс. дължина: 170см
 • мин. дължина: 152 см.;
 • ширина: 100 х 100 см
 • дебелина на въжето: 1см
 • тегло на продукта: 3.00 кг
 • тегло на продукта в опаковка: 3,75 кг


Покажи повече Покажи по-малко

Няма коментари за този продукт.

Напишете коментар

Моля, влезте или се регистрирайте за преглед

Кръгла детска люлка гнездо за градина до 150кг


 • КОД: ISO00012029.GARDEN2
 • Наличност: В наличност
 • 129.90 лв.

  89.00 лв.

Свързани продукти