Дървени клечки за хапки - 100 броя коктейлни клечки Дървени клечки за хапки - 100 броя коктейлни клечки Дървени клечки за хапки - 100 броя коктейлни клечки Дървени клечки за хапки - 100 броя коктейлни клечки

Практичен къмпинг аксесоар с цели 6 инструмента в себе си разгъващи се прибори за дните и нощите когато лагерувате под откритно небе.

Туристическият мултитул е направен с дизайн на швейцарско ножче - събира в себе си инструменти като тирбушон, отварачка за консерви, острие, нож, лъжица и вилица.

С него се борави много лесно и не заема място в раницата или джоба когато е сгънат. Дължината му в прибрана форма е едва 10см. Компактните прибори за хранене се отличават от останалите с тяхната функция да се разделят едни от други. Чрез изваждане на вилицата и лъжицата от инструмента, той се разделя на две части:

  • Вилица придружена от тирбушон и отварачка за консерви;
  • Лъжица, острие и нож за рязане;

Когато са разделени приборите стават много удобни за консумиране на всякаква храна. Разгънати приборите са с дължина 17см.

Механизмът им за сдвояване и раздвояване е елементарен - състои се от отваряне и издърпване на прибора.

Сгъваемите прибори 6в1 са идеални когато сте на път, на къмпинг, дори и на работа - побират се лесно в джоб и са удобни точно като класическите прибори за хранене.

Покажи повече Покажи по-малко
Veronique 26/07/2021

ok

Countess 22/04/2021

Lovely Item as described Thank you so much

Показване на 1 до 2 от 2 (1 страници)

Напишете коментар

Моля, влезте или се регистрирайте за преглед

Дървени клечки за хапки - 100 броя коктейлни клечки


  • КОД: C85178
  • Наличност: В наличност
  • 2.90 лв.

Свързани продукти