Бинокъл за нощно виждане с висока разделителна способност 36Mp 4K Бинокъл за нощно виждане с висока разделителна способност 36Mp 4K Бинокъл за нощно виждане с висока разделителна способност 36Mp 4K Бинокъл за нощно виждане с висока разделителна способност 36Mp 4K Бинокъл за нощно виждане с висока разделителна способност 36Mp 4K Бинокъл за нощно виждане с висока разделителна способност 36Mp 4K Бинокъл за нощно виждане с висока разделителна способност 36Mp 4K Бинокъл за нощно виждане с висока разделителна способност 36Mp 4K Бинокъл за нощно виждане с висока разделителна способност 36Mp 4K Бинокъл за нощно виждане с висока разделителна способност 36Mp 4K Бинокъл за нощно виждане с висока разделителна способност 36Mp 4K Бинокъл за нощно виждане с висока разделителна способност 36Mp 4K Бинокъл за нощно виждане с висока разделителна способност 36Mp 4K Бинокъл за нощно виждане с висока разделителна способност 36Mp 4K
Качествен бинокъл за нощно виждане с възможност за правене на снимки и видео с висока разделителна способност и вграден стабилизатор. С него може да наблюдавате денем и нощем. Много подходящ за лов или наблюдение на животни. Докато наблюдавате може да записвате видео и правите снимки.

Насладете се на далечни гледки с 5x увеличение (с цифрово увеличение), и нощно наблюдение до 200 метра с помощта на инфрачервените диоди. Заснемете всичките си любими изображения на TF карта, след което може да ги прехвърлите на вашия компютър или телевизор.

Този уред за нощно виждане е снабден с регулируем инфрачервен осветител със 7 нива на 850 nm, а оптичната система ви позволява да виждате ясно животните на тъмно или при слаба околна светлина.

Разполага с три режима на работа: правене на снимки, запис на видеоклипове и възпроизвеждане, с които можете да правите снимки и видеоклипове с висока разделителна способност и изключителна оптична яснота както през деня, така и при слаба светлина или през нощта. Голям 3-инчов HD екран, който ви осигурява перфектна картина с ясни снимки и видеоклипове.

Професионално 5-кратно цифрово увеличение Ви дава ви дават широка перспектива: Уред за нощно виждане има 25-милиметров обектив с пълно покритие и 5-кратно цифрово увеличение, което може да увеличи до по-широко зрително поле. разстояние на гледане до 656 фута/200 м при 100% тъмнина.
Бинокълът за нощно виждане постига 4K Full HD видео резолюция и прави снимки с 36 милиона пиксела.

Функцията за разпознаване на движение може да се активира при снимане или заснемане на видеоклипове на животни, които са в движение като бонокъла е оборудвано и със стабилизатор на изображението.


Безжична работа, благодарение на вградената 4000mAh литиева батерия на уреда за нощно виждане може да се зарежда по всяко време и навсякъде с захранваща банка или зарядно за кола. Бинокъла за лов за нощно виждане може да се използва 10 часа през деня (ИНФРАЧЕРВЕН ИЗКЛЮЧЕН) и 5 часа през нощта (ИНФРАЧЕРВЕН ВКЛЮЧЕН).


Този фокусираш бинокъла за нощно виждане с висока разделителна способност има инфрачервен осветител с дължина на вълната 850 nm, който ви позволява да наблюдавате животните на тъмно в продължение на часове. Не са необходими батерии АА.

7 ръчно регулируеми режима на инфрачервено гледане. След включване натиснете за кратко бутона [IR+], за да активирате инфрачервената светлина, и го натиснете отново, за да увеличите настройката докато достигнете настройка 7 (максимална). Натиснете кратко бутона [IR+], за да преминете към друго по-високо ниво, или натиснете кратко бутона [IR-], за да намалите нивото. Колкото по-голямо е количеството инфрачервена светлина, толкова по-ясни изображения можете да получите с по-широка перспектива. Комплекта съдържа: 1 x бинокъл за нощно виждане, 1 x каишка за носене; 1 x USB кабел.

Характеристики:

 • Резолюция за снимки: 12MP/10MP/8MP/5MP/3MP/VGA;
 • Видео резолюция: 1088P/1080P/720P/VGA/QVGA;
 • Апертура: F 1.2 f=25 мм;
 • Ъгъл на обектива: FOV=10°, диаметър - 25 мм;
 • Екран на дисплея: Вътрешен 3.0 инча (800*480) TFT LCD;
 • Цифрово увеличение: 5X;
 • Носители за съхранение: Micro-SD карта, максимум до 32 GB;
 • Разстояние на гледане при 100% тъмнина: до 150-200M;
 • Разстояние за гледане при слаба светлина или през деня: от 3м до безкрайност;
 • IR LED: 3W, 850nm, 7 нива;
 • USB порт: Micro-USB 2.0;
 • Източник на захранване: 1 батерия 18500;
 • Работна температура: -20℃ до +60℃;
 • Температура на съхранение: -30℃ до +70℃;
 • Размер: 155 x 120 x 60MM;
 • Материал: пластмаса;
 • Цвят: черен.

Комплекта съдържа:
 1. бинокъл за нощно виждане,
 2. каишка за носене;
 3. USB кабел.

Може да добавите карта памет от тук

Често купувани заедно:
Карта памет KINGSTON Class 10 - microSD 16/32/64/128GB
Войнишки тактически колан за оцеляване

15.90 лв. 19.90 лв. Без ДДС: 15.90 лв.

Военна раница за туризъм с 6 джоба

59.90 лв. 67.00 лв. Без ДДС: 59.90 лв.

Покажи повече Покажи по-малко

Няма коментари за този продукт.

Напишете коментар

Моля, влезте или се регистрирайте за преглед

Бинокъл за нощно виждане за 4K видео и снимки


 • КОД: GOGGLESS
 • Наличност: В наличност
 • 229.00 лв.

Свързани продукти