Безжична машинка за подстригване тип тример със стойка Безжична машинка за подстригване тип тример със стойка Безжична машинка за подстригване тип тример със стойка Безжична машинка за подстригване тип тример със стойка Безжична машинка за подстригване тип тример със стойка

Машинка за стилно оформяне на прическа, брада и мустаци - поддържайте добрата си визия без да се налага да ходите на фризьор или бръснар с машинката за подстригване NOVA.

Машинката за подстригване е екипирана с остриета от лазерно наточена неръждаема стомана и разполага с няколко приставки за подстрижка по Ваш вкус.
За максимален комфорт и свобода на движението при ползване, машинката има вградена презаредима батерия и не изисква постоянна връзка със захранване.

За да поддържате правилно машинката, в комплекта ще откриете чета и смазочна течност, които при периодично използване ще поддържат качественото подстригване от машинката.

Презаредимата батерия на уреда се зарежда чрез специалната поставка (включена в комплекта), а самата тя се включва към стандартна електрическа мрежа тип 220-240V / 50-60Hz.


Характеристики:
Материал: Неръждаема стомана / Ел. компоненти;
Няколко приставки за подстригване;
Подходяща машинка за брада, мустаци и коса;
Стойка за презареждане;
Четка и масло за поддръжка;
Презаредима батерия;
Време за пълно зареждане на батерията: 8 часа;

Покажи повече Покажи по-малко

Няма коментари за този продукт.

Напишете коментар

Моля, влезте или се регистрирайте за преглед

Безжична машинка за подстригване


  • КОД: L4017NovaNS619
  • Наличност: 2-3 Дни
  • 25.00 лв.

    23.30 лв.

Свързани продукти

Етикети: Безжична машинка за подстригване тип тример със стойка