Бебешка палатка за плаж с UV защита и басейн 65 x 115 x 80 cm Бебешка палатка за плаж с UV защита и басейн 65 x 115 x 80 cm Бебешка палатка за плаж с UV защита и басейн 65 x 115 x 80 cm Бебешка палатка за плаж с UV защита и басейн 65 x 115 x 80 cm Бебешка палатка за плаж с UV защита и басейн 65 x 115 x 80 cm Бебешка палатка за плаж с UV защита и басейн 65 x 115 x 80 cm Бебешка палатка за плаж с UV защита и басейн 65 x 115 x 80 cm Бебешка палатка за плаж с UV защита и басейн 65 x 115 x 80 cm

Осигурете комфорт и защитете детето слънчеви лъчи и вятър с Бебешка POP UP палатка за плаж с UV защита и басейн. Перфектна комбинация от чадър и параван с басейн. Тя ще предпазва от силните слънчеви лъчи вашето дете и ще му осигури часове забавна водна игра в топилото. Нека и детето усети удоволствието от морската вода и изживее пълноценно моментите на плажа без да се притеснявате от силното слънце.Сгъваемата палатка за плаж е създадена с мисъл за детето.

Едновременно предпазва от вятър и от силното слънце благодарение на UV защита.

Mного удобна и лека за използване и не заема излишно пространство, което е важно при опаковането на багажа.


ЗАЩИТА ОТ UV ЛЪЧИ ВЯТЪР – тентата е със сребристо покритие отвътре, така че ефективно предпазва от прекомерно слънце, но и от вятъра, което е изключително важно, ако отивате на плаж с деца и искате да им осигурите безопасна почивка и сянка.


ЛЕКА – плажната палатка за бебе е лека, тежи само 70 гр., така че транспортирането не е проблем. Въпреки лекото си тегло и полуотворен дизайн, тентата е стабилна.


САМОСТОЯТЕЛНО РАЗГЪВАНЕ "POP-UP" - Скелетът на плажната палатката за бебе е изработен от гъвкави нишки от фибростъкло - благодарение на което след сваляне от покривалото се разгъва за 2 секунди. Тя е перфектна комбинация от чадър и параван, но е много по-удобна за използване и заема много по-малко място, което е важно при опаковането на багажа.


ВГРАДЕН БАСЕЙН – освен това дъното на палатката за плаж е оборудвано с водоустойчив басейн, който може да се използва за игра с вода или като пясъчник. Достатъчно е да изкопаете дупка за басейн на плажа и да поставите палатка върху нея.


ПРОЗОРЕЦ ЗА ВЕНТИЛАЦИЯ - в задната част на бебешката палатка за плаж е разположен отвов, с който може да осигурите вентилация при прекомерно награвяне и нужда от разхлаждане.


Характеристики:

  • цвят: синьо-жълт
  • материал: 190T полиестер
  • размери сгънатата: 56 х 56 х 3 см
  • размери (дължина / ширина / височина): 65 x 115 x 80 см
  • тегло: 0,7 кг
  • тегло в опаковката: 0,75 кг


В HOMELAND.BG ще ткриете разнообразие от плажни аксесоари на достъпни цени .
Осигурете си плътна сянка с UV защита:
Плажен чадър с UV защита

23.90 лв. 29.90 лв. Без ДДС: 23.90 лв.

Поставка за забиване на плажен чадър
Безопасен пояс за бебе със сенник тип надуваема кола
Покажи повече Покажи по-малко

Няма коментари за този продукт.

Напишете коментар

Моля, влезте или се регистрирайте за преглед

Детска палатка за плаж с UV защита и басейн 65 x 115 x 80 cm


  • КОД: ISO00021204
  • Наличност: В наличност
  • 59.90 лв.

Свързани продукти