Учебна 2021

 Подготви се за онлайн обучение с практични решения и големи намаления. При нас ще откриете всичко, от което се нуждае Вашия ученик на едно място. Компютърни аксесоари нужни за дистанционното обучение.

Раници и ученически пособия. За Вас подбрахме и специални пакети, комбиниращи в себе си добро качество на много изгодни цени!

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Папка за документи тип класьор
  Класьор за документи, подходящ за поставяне на по-малки папки в него. Разполага с твърди картонени корици и метални щипки за фиксиране на папките. Съшо така могат да се поставят и найлонови пликове с хартия в класьора. В ъгъла си притежават картонче за надписване, което се прибира в прозрачен ..
  Класьор за документи, подходящ за поставяне на по-малки папки в него. Разполага с твърди картонени кор...
  5,90 лв.
 • Обемна папка тип кутия с ластик
  Папка тип кутия за съхранение и пренасяне на учебници, тетрадки и други учебни пособия. Разполага с твърди картонени стени, които предпазват предметите вътре от нараняване и намокряне. Разгръща се напълно и прави намирането на подходящите книжа бързо и лесно. Затваря се чрез ластик, който фик..
  Папка тип кутия за съхранение и пренасяне на учебници, тетрадки и други учебни пособия. Разполага с тв...
  13,90 лв.
 • Самозалепваща се бяла дъска 200х45см.
  Превърнете детската стая в ученическа и помогнете на детето Ви да развие своите знания дори в домашни условия. Със самозалепващата се бяла дъска бързо и лесно ще превърнете обикновената стена в платно за писане, рисуване и обучение.  Практично решение за офис или дома с него ще ..
  Превърнете детската стая в ученическа и помогнете на детето Ви да развие своите знания дори в домашни усл...
  15,35 лв.19,90 лв.
 • Иновативен въздухопречиствател с 5 нива на пречистване
  Въздухът е един от най-ценните и жизненоважни ресурси, които тялото ни използва постоянно. Неговото качество пряко влияе на нашето здраве и тонус. Осигурете на белите си дробове пречистен и свеж въздух чрез 5-те степени на филтрация в иновативния въздухопречиствател "HOMA" ! Пречиствателят на ..
  Въздухът е един от най-ценните и жизненоважни ресурси, които тялото ни използва постоянно. Неговото качес...
  199,00 лв.239,00 лв.
 • Органайзер за документи и учебници на три нива
  Поддържайте бюрото и офиса подредени с органайзер на три нива. Стилен и практичен органайзер за Вашето работно или учебно бюро. Създаден с миъсл за ползвателя, той се характеризира с удобство и стабилност. Винаги под ръка при необходимост. Изработен е от здрав метал със стабилна конструкция и ..
  Поддържайте бюрото и офиса подредени с органайзер на три нива. Стилен и практичен органайзер за Вашето...
  23,30 лв.26,90 лв.
 • Камера за компютър Kisonli с HD картина и USB захранване
  Страхотна уеб-камера с вграден компютър и Plug&Play функция - притежава само един USB конектор и не изисква инсталация. Тя е компактна и може да се закрепя към дисплея Ви за по-голямо удобство. Камерата заснема HD картина и притежава вграден в себе си микрофон. Идеален периферен аксесоар за..
  Страхотна уеб-камера с вграден компютър и Plug&Play функция - притежава само един USB конектор и не и...
  29,90 лв.35,90 лв.