Стилна магнитна гривна за регулиране на кръвно

Стилна магнитна гривна за регулиране на кръвно

МОЖЕШ ДА ПОРЪЧАШ НА ТЕЛ: 0885580473
Код на продукта:
Z1278.BF4
Наличност:
В наличност
Цена: 27,60 лв.36,90 лв.
Описание
 Красива магнитна гривна със здравни ползи. Тя не само ще бъде стилно бижу, но и ще регулира кръвното налягане.  Премахва главоболието, шума в ушите, черните петна в погледа или виенето на свят. Всички тези признаци са причинени от високо или ниско кръвно, често следствие от напрегнато ежедневие, изпълнено със задачи, стрес и тревоги. Гривната гарантирано, ще ви помогне с този ежедневен проблем.
  Тайната на ефикасното действие се крие в 8те вградени магнита и лечебната сила на магнетизма върху човешкото тяло. Благодарение на свойствата на магнитите те влиаят позитивно на сърдечно-съдовата система и кръвообръщение, тази гривна ще Ви предпази от нежелано високо или прекалено ниско кръвно.
 
Най - новите технологии в медицината се обединили с изкуството на бижутерията и в резултат е създадена титано-магнитна лечебна гривна, която регулира високото и ниско кръвно до нормалните стойности.
Бижуто притежава изтънчена изработка от благородна неръждаема медицинска стомана и красиви елементи с чувство към детайла.
 
ТЕСТВАНО от нас, установихме моментален ефект в диапазон от 3 до 5 минути. Ефектът е прост и безотказен особено при ежедневна употреба!
 
Чуъдесен подарък както за жена, така и за мъж. Дизайнът е унисекс.
 
Характеристики:
  • Материал: Медицинска стомана;
  • Дизайн: Унисекс;
  • 18 елемента;
  • 8 магнита;
  • Размери:

- Дължина : 20 см (с възможност за скъсяване)

- Ширина: 0.7 см

В комплекта получавате и ПОДАРЪК подаръчна кутийка.
 
 
 
 
 
 

Клиентите, които закупиха този продукт, закупиха и: