Интерактивен таблет с котарака Том

Интерактивен таблет с котарака Том

МОЖЕШ ДА ПОРЪЧАШ НА ТЕЛ: 0885580473
Код на продукта:
71574
Наличност:
В наличност
Цена: 19,90 лв.27,60 лв.
Описание

 Подарете интерактивно приятелче на Вашето детенце - котаракът Том ще говори и повтаря, ще разказва и ще забавлява детето по атрактивен и цветен начин.

Говорещият Том е зареден с песни, истории, диалози и много други забавни звуци - всичко това ще бъде на едно докосване разстояние за детето Ви. Той реагира на докосване с пръст по тялото.

Интерактивният таблет е прекрасно средство за занимавка за едно подрастващо дете без то да бъде облъчвано от телефони и компютри от ранна възраст.
Създаден по образ и подобие на истински таблет, но без неговите недостатъци имащи неприятно влияние върху детето. В него няма да откриете ярък дисплей, дразнещ очите на детето, нито пък сложни системи изискващи подробни знания за оперирането с тях.

Таблетът представлява матиран дисплей с изображението на Том и бутони с различни картинки изпълняващи функции - мелодии, истории, звуци от природата и други.

Към всичко това, интерактивният Том разполага и с микрофон - детето може да упражнява гласа си и да чува какво казва. Това е много подходящо за развиване на правилна дикция в детето и последващия речник.

Играчката таблет се захранва чрез 3 броя батерии тип АА (можете да добавите към комплекта от ТУК), които са сигурно заключени извън обсега на детето с болт и капаче.

Към интерактивния Том ще откриете и стойка, която може да поддържа таблета в различни позици, с цел удобство на използващия.

Говорещият котарак Том - новият интерактивен приятел за Вашето дете !

Функции:

 1. Повтаря всичко, което чуе;
 2. Реагира на докосване по тялото;
 3. Разказва приказки на английски;
 4. Пее Коледни песни;
 5. Звънене на телефон;
 6. Свирене на ударни инструменти;
 7. Свири на пиано;
 8. Регулиране силата на звука;

 

Характеристики:

 • Материал: Пластмаса / Електронни компоненти;
 • Цвят: Син;
 • Размер: 12х19см.;
 • 8 интерактивни бутона;
 • Микрофон;
 • Истории, мелодии и звуци;
 • Атрактивен дизайн;
 • Захранване: 3 броя батерии тип АА (добавете от ТУК);

Клиентите, които закупиха този продукт, закупиха и: