Екшън кола с дистанционно управление и акробатични преобръщания Екшън кола с дистанционно управление и акробатични преобръщания Екшън кола с дистанционно управление и акробатични преобръщания Екшън кола с дистанционно управление и акробатични преобръщания Екшън кола с дистанционно управление и акробатични преобръщания

Уникална количка с дистанционно управление, акробатични преобръщания, трансформация от една форма в друга и свръх висока скорост - перфектен подарък за всеки малък и голям екшън мен !

Екшън количката развива висока скорост за стотни от секундата само с натискането на един бутон - големите колела ще Ви позволят да я карате по килима вкъщи, както и в тревата навън.

Колата има общо 5 колела и може свободно да трансформира формата си - от компактна количка към триъгълен танк и чак до свръх маневрен болид.
Тази трансформация бързо и лесно се управлява чрез стрелките за повдигане и сваляне в дистанционното.

Освен с високата си скорост, колата се отличава и със своята маневреност - може да изпълнявате ротации с висока скорост на 360 градуса, или да обръщате колата сменяйки формата и докато е в движение !

Колата и дистанционното изцяло се захранват чрез батерии - общо 7 на брой (5 за колата и 2 за дистанционното) тип АА 1.5 волта / Можете да прибавите пълен брой батерии към комплекта от ТУК /

Екшън подарък за празниците за малки и големи - екшън колата с дистанционно управление и акробатични преобръщания !


Характеристики:

Вижте какви каскади могат да се изпълняват

ВИДЕО:

Покажи повече Покажи по-малко

Екшън кола с дистанционно управление и акробатични преобръщания


  • КОД: ISO00009535
  • Наличност: В наличност
  • 67.60 лв.

    45.00 лв.

Свързани продукти