Детски и ученически

Разнообразие от ученически раници на ниски цени. Висококачествени модели с много джобеве, анатомични гърбове и удобни презрамки.

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Удобни ученически раници Миньоните с ергономичен гръб
  Обратно на училище с "Миньоните" ! "Миньоните" ще помогнат на детето Ви с пренасянето на всичко необходимо за училище. Раницата разполага с 3 отделни големи прегради, за удобно подреждане на всички учебници, тетрадки, моливи, скицници и други ученически приспособления. От едната страна има и джобч..
  Обратно на училище с "Миньоните" ! "Миньоните" ще помогнат на детето Ви с пренасянето на всичко необходи...
  19,90 лв.23,30 лв.
 • Детска раница с пайети и кукла LOL
  Модерна раница за момичета с пайети и кукла Лол. Оригинална и стилна, тази раничка е идеален подарък за всяко малко момиче обичащо модата. Раницата с кукла LOL е изработена от текстил, нежен плюш и предна част с пайети. Характеристи: Материал: Плюш; Декорация: обръщащи се пайети за ефе..
  Модерна раница за момичета с пайети и кукла Лол. Оригинална и стилна, тази раничка е идеален подарък за в...
  16,90 лв.
 • Блестяща детска раница хамелеон
  Блестяща раница за момиче с променящ цвета си ефект на хамелеон. Раницата е декорирана с кукли или еднорог (при поръчка уточнете кой модел предпочитате). Притежава регулируеми презрамки, едно голямо отделение и преден джоб с ципове. Изработена от влагоустойчива промазка със сменящи се цветове. Из..
  Блестяща раница за момиче с променящ цвета си ефект на хамелеон. Раницата е декорирана с кукли или едноро...
  25,90 лв.39,90 лв.
 • Раница за лаптоп с анатомичен гръб и удобни презрамки
   Универсална висококачествена раница за ежедневна употреба. Притежава два основни джоба. В един от тях има вътрешно отделение, в което може да се постави л Раницата има и сдва странични джоба за поставяне на напитки. Разполага с анатомичен гръб и удобни, дебело подплатени презрамки. Те ..
   Универсална висококачествена раница за ежедневна употреба. Притежава два основни джоба. В един от т...
  33,90 лв.
 • Раница за лаптоп с 4 джоба, анатомичен гръб и презрамки
   Висококачествена универсална раница подходяща за съхранение на ученически пособия, документи, дрехи. Притежава един основен джоб със специално, вътрешно отделение за поставяне на лаптоп. Създадена с мисъл за собственика. Комфортен дизайн с анатомично подложки на гърба и дебело подплатени пр..
   Висококачествена универсална раница подходяща за съхранение на ученически пособия, документи, дрехи...
  33,90 лв.
 • Универсална мъжка раница с удобни презрамки и 5 джоба
  Висококачествена раница с едно основно отделение и два допълнителни джоба. Подходяща за ежедневна употреба, спорт, туризъм и поставяне на лаптоп.   Издръжлива на влажност и дъжд; Висококачествена изработка от брезент със здрави вътрешни и външни шевове; Красив и..
  Висококачествена раница с едно основно отделение и два допълнителни джоба. Подходяща за ежедневна уп...
  36,90 лв.