Детски и ученически

Разнообразие от ученически раници на ниски цени. Висококачествени модели с много джобеве, анатомични гърбове и удобни презрамки.

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Блестяща детска раница хамелеон
  Блестяща раница за момиче с променящ цвета си ефект на хамелеон. Раницата е декорирана с кукли или еднорог (при поръчка уточнете кой модел предпочитате). Притежава регулируеми презрамки, едно голямо отделение и преден джоб с ципове. Изработена от влагоустойчива промазка със сменящи се цветове. Из..
  Блестяща раница за момиче с променящ цвета си ефект на хамелеон. Раницата е декорирана с кукли или едноро...
  25,00 лв.
 • Раница за лаптоп с анатомичен гръб и удобни презрамки
   Универсална висококачествена раница за ежедневна употреба. Притежава два основни джоба. В един от тях има вътрешно отделение, в което може да се постави л Раницата има и сдва странични джоба за поставяне на напитки. Разполага с анатомичен гръб и удобни, дебело подплатени презрамки. Те ..
   Универсална висококачествена раница за ежедневна употреба. Притежава два основни джоба. В един от т...
  27,90 лв.33,90 лв.
 • Раница за лаптоп с 4 джоба, анатомичен гръб и презрамки
   Висококачествена универсална раница подходяща за съхранение на ученически пособия, документи, дрехи. Притежава един основен джоб със специално, вътрешно отделение за поставяне на лаптоп. Създадена с мисъл за собственика. Комфортен дизайн с анатомично подложки на гърба и дебело подплатени пр..
   Висококачествена универсална раница подходяща за съхранение на ученически пособия, документи, дрехи...
  33,90 лв.
 • Универсална мъжка раница с удобни презрамки и 5 джоба
  Висококачествена раница с едно основно отделение и два допълнителни джоба. Подходяща за ежедневна употреба, спорт, туризъм и поставяне на лаптоп.   Издръжлива на влажност и дъжд; Висококачествена изработка от брезент със здрави вътрешни и външни шевове; Красив и..
  Висококачествена раница с едно основно отделение и два допълнителни джоба. Подходяща за ежедневна уп...
  29,90 лв.36,90 лв.
 • Универсална раница с 6 джоба
  Ученическа раница с едно основно отделение и два допълнителни джоба. Подходяща за ежедневна употреба, спорт, туризъм и поставяне на лаптоп. Издръжлива на влажност и дъжд. Висококачествена изработка от брезент със здрави вътрешни и външни шевове. Разполага с две страничн..
  Ученическа раница с едно основно отделение и два допълнителни джоба. Подходяща за ежедневна употреба, спо...
  23,30 лв.26,60 лв.
 • Раница с 5 джоба и удобни презрамки
  Ученическа раница с едно основно отделение и два допълнителни джоба. Подходяща за ежедневна употреба и поставяне на лаптоп. Издръжлива на влажност и дъжд. Висококачествена изработка от брезент със здрави вътрешни и външни шевове. Разполага с две странични отделения за напитк..
  Ученическа раница с едно основно отделение и два допълнителни джоба. Подходяща за ежедневна употреба и по...
  23,90 лв.27,60 лв.