Чанти и раници

Дамски чанти, къмпинг чанти, спортни сакове. Разнообразие от портмонета, чанти, сакове и ученически раници на ниски цени..

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Раница за лаптоп с анатомичен гръб и удобни презрамки
   Универсална висококачествена раница за ежедневна употреба. Притежава два основни джоба. В един от тях има вътрешно отделение, в което може да се постави л Раницата има и сдва странични джоба за поставяне на напитки. Разполага с анатомичен гръб и удобни, дебело подплатени презрамки. Те ..
   Универсална висококачествена раница за ежедневна употреба. Притежава два основни джоба. В един от т...
  27,90 лв.33,90 лв.
 • Кожен калъф за съхранение на лични документи
   Джобен органайзер за лични документи. Практичен аксесоар, в който прилежно ще съхранявате личните си документи, визитки и карти. Едно практично решение за Вашето ежедневие. Визитникът е изработен от естествена кожа в изичстен дизайн. Съдържа цели 24 отделения. Закопчава се посредством ..
   Джобен органайзер за лични документи. Практичен аксесоар, в който прилежно ще съхранявате личн...
  9,39 лв.
 • Водоустойчива дамска раница с 8 джоба
   Черна дамска раница с цели 8 джоба и удобни презрамки. Висококачествена изработка от неопрен, която е устойчива на влага и вода. Раницата е изработена в красив дизайн с мисъл за дамите. Разполага с цели 8 различни джоба: 1бр. вътрешен малък джоб с цип; 2бр. вътрешен малък джоб без ц..
   Черна дамска раница с цели 8 джоба и удобни презрамки. Висококачествена изработка от неопрен, която...
  35,90 лв.
 • Черна дамска раница с 7 джоба - еко кожа
  Дамска раница, която ще побере всичко, което ви е нужно. Изработена в изистен дизайн в любимият Ви черен цвят. Висококачествена изработка от еко кожа, и хастар със здрави вътрешни и външни шевове. Регулируеми презрамки и удобна дръжка за лесно пренасяне.   Разполага с цели 7 джоба..
  Дамска раница, която ще побере всичко, което ви е нужно. Изработена в изистен дизайн в любимият Ви черен ...
  36,60 лв.
 • Кожена дамска раница с 4 джоба
  Стилна дамска раница с 4 отделения. Висококачествена изработка от еко кожа в комбинация със здрави вътрешни и външни шевове.  Нестандартен дизайн с един голям джоб с цип и вътрешно отделение, както и преден по-малък джоб с цип. Характеристики: Материя: Еко кожа; Хастар: Текстил; ..
  Стилна дамска раница с 4 отделения. Висококачествена изработка от еко кожа в комбинация със здрави вътреш...
  35,30 лв.
 • Раница за лаптоп с 4 джоба, анатомичен гръб и презрамки
   Висококачествена универсална раница подходяща за съхранение на ученически пособия, документи, дрехи. Притежава един основен джоб със специално, вътрешно отделение за поставяне на лаптоп. Създадена с мисъл за собственика. Комфортен дизайн с анатомично подложки на гърба и дебело подплатени пр..
   Висококачествена универсална раница подходяща за съхранение на ученически пособия, документи, дрехи...
  33,90 лв.