Чанти и раници

Дамски чанти, къмпинг чанти, спортни сакове. Разнообразие от портмонета, чанти, сакове и ученически раници на ниски цени..

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Голяма кожена раница с 8 джоба
   Стилна кожена раница предназначена както за мъже, така и за жени. Подходяща за ежедневна градска среда, за училище или за пътуване.  Раницата е достатъчно голяма за да побере най-необходимите Ви вещи. Създадена с елегантен и изчистен дизайн.  Висококачествени изработка от еко кожа ..
   Стилна кожена раница предназначена както за мъже, така и за жени. Подходяща за ежедневна градска ср...
  37,90 лв.49,90 лв.
 • Блестяща раница с кукли LOL
  Симпатична раничка с блестящи елементи, илюстрация и ушички. Чантичката е розова на цвят и е с размери 26х22х11см. Разполага с голямо отделение, което се затваря чрез цип. Презрамките и са регулируеми. Подходяща е за детска ученическа чанта, или като подаръче за момиче. Раничката е изработе..
  Симпатична раничка с блестящи елементи, илюстрация и ушички. Чантичката е розова на цвят и е с размери...
  19,90 лв.23,30 лв.
 • Раница тип камуфлажна мешка
  Удобна раница тип мешка в камуфлажен цвят. Разполага с регулируеми презрамки и се затваря чрез издърпването им. Подходяща е за носене както на гръб, така и в ръцете. Идеална е за ежедневна употреба - може да се пренасят спортни аксесоари и дрехи, тетрадки и други канцеларски приспособления. ..
  Удобна раница тип мешка в камуфлажен цвят. Разполага с регулируеми презрамки и се затваря чрез издърпв...
  8,30 лв.9,90 лв.
 • Непромукаема туристическа раница с 6 джоба и военен дизайн
  Военна раница за туризъм с множество джобове, прегради и куки. Устойчива на атмосферни условия! Висококачествена изработка от непромукаем брезент със здрави вътрешни и външни шевове. Допълнителна стабилност и упора при тежък товар и пълна раница благодарение на напречно прокараните обшивки в ком..
  Военна раница за туризъм с множество джобове, прегради и куки. Устойчива на атмосферни условия! Високо...
  45,00 лв.59,90 лв.
 • Черна дамска раница с 5 джоба и магнитно закопчаване
  Кожена, дамска раница с модерна визия. Създадена с мисъл за дамите тя ще побере всичко, от което имате нужда. Подходяща за ежедневна употреба, тази симпатична раничка ще бъде Ваш верен приятел. Раницата е изработена от висококачествена еко кожа със здрави вътрешни и външни шевове. Тя е компактна,..
  Кожена, дамска раница с модерна визия. Създадена с мисъл за дамите тя ще побере всичко, от което имате ну...
  25,00 лв.
 • Туристическа раница с 8 джоба и военна шарка
  Туристическа раница с военна шарка, 8 джоба и 45 литра обем.  Раницата е мултифункционална и притежава модулна система MOLLE / PALS. Тази система е разработена за нуждите на американската армия. Нейните части могат да се отделят една от друга при необходимост. Подходяща за различни физиче..
  Туристическа раница с военна шарка, 8 джоба и 45 литра обем.  Раницата е мултифункционална и притежа...
  58,90 лв.