Чанти и раници

Дамски чанти, къмпинг чанти, спортни сакове. Разнообразие от портмонета, чанти, сакове и ученически раници на ниски цени..

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Удобни ученически раници Миньоните с ергономичен гръб
  Обратно на училище с "Миньоните" ! "Миньоните" ще помогнат на детето Ви с пренасянето на всичко необходимо за училище. Раницата разполага с 3 отделни големи прегради, за удобно подреждане на всички учебници, тетрадки, моливи, скицници и други ученически приспособления. От едната страна има и джобч..
  Обратно на училище с "Миньоните" ! "Миньоните" ще помогнат на детето Ви с пренасянето на всичко необходи...
  19,90 лв.23,30 лв.
 • Черна кожена дамска раница - мат
   Практична и симпатична дамска раничка с модерна визия. Висококачествена изработка от еко кожа със здрави вътрешни и външни шевове. Лека и удобна за носене, с нея ще пренасяте най-необходимите си аксесоари и принадлежности. Модела се предлага в два цвята: черен и сив (Изберете желания цвя..
   Практична и симпатична дамска раничка с модерна визия. Висококачествена изработка от еко кожа със з...
  33,90 лв.
 • Черна дамска раница с 4 джоба
   Стилна дамска раница с изчистен дизайн. Висококачествена изработка от еко кожа със здрави вътрешни и външни шевове. Тя е верен приятел на всяка дама. С нея ще пренасяте нужните вещи - винаги под ръка. Раницата притежава 4 джоба: Основно отделение с цип; Вътрешен - скрит джоб с ци..
   Стилна дамска раница с изчистен дизайн. Висококачествена изработка от еко кожа със здрави вътрешни ...
  36,00 лв.
 • Кожена дамска раничка с метални орнаменти и портмоне
   Дамска раничка с атрактивен дизайн и подарък портмоне ключодържател. Тя ще побере най-нужните Ви вещи, за да ги пренасяте навсякъде с Вас. Висококачествена изработка от еко кожа със здрави вътрешни и външни шевове.  Декорирана с метални орнаменти в златист цвят. Раничката ра..
   Дамска раничка с атрактивен дизайн и подарък портмоне ключодържател. Тя ще побере най-нужните Ви ве...
  27,90 лв.
 • Кафява дамска раница с 4 джоба и мече
   Симпатична дамска раница с модерен дизайн и ПОДАРЪК мече ключодържател. С нея пренасяте нужните Ви вещи - винаги под ръка! Ваш верен спътник и приятел. Раницата е с висококачествена изработка от еко кожа и хастар със здрави вътрешни и външни шевове. Разполага с 4 джоба: Основно отд..
   Симпатична дамска раница с модерен дизайн и ПОДАРЪК мече ключодържател. С нея пренасяте нужните Ви ...
  35,90 лв.
 • Черна дамска раница с 6 джоба - еко кожа
   Удобна дамска раница, която ще побере всичко, от което се нуждаете. Висококачествена изработка от еко кожа и хастар със здрави вътрешни и външни шевове. Раницата се характеризира с модерна визия и изискан дизайн. Изцяло в любимия Ви черен цвят! Разполага с цели 6 джоба: Основно отд..
   Удобна дамска раница, която ще побере всичко, от което се нуждаете. Висококачествена изработка от е...
  36,90 лв.