Чанти и раници

Дамски чанти, къмпинг чанти, спортни сакове. Разнообразие от портмонета, чанти, сакове и ученически раници на ниски цени..

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Черна дамска раница с 5 джоба и магнитно закопчаване
  Кожена, дамска раница с модерна визия. Създадена с мисъл за дамите тя ще побере всичко, от което имате нужда. Подходяща за ежедневна употреба, тази симпатична раничка ще бъде Ваш верен приятел. Раницата е изработена от висококачествена еко кожа със здрави вътрешни и външни шевове. Тя е компактна,..
  Кожена, дамска раница с модерна визия. Създадена с мисъл за дамите тя ще побере всичко, от което имате ну...
  25,00 лв.
 • Туристическа раница с 8 джоба и военна шарка
  Туристическа раница с военна шарка, 8 джоба и 45 литра обем.  Раницата е мултифункционална и притежава модулна система MOLLE / PALS. Тази система е разработена за нуждите на американската армия. Нейните части могат да се отделят една от друга при необходимост. Подходяща за различни физиче..
  Туристическа раница с военна шарка, 8 джоба и 45 литра обем.  Раницата е мултифункционална и притежа...
  58,90 лв.
 • Универсална раница за майки с 4 джоба и термо отделения
  Практична раница за разходка с бебе! Създадена с мисъл за майките! Тя е лека, удобна, мултифункционална и гарантирано ще побере всичко за Вашето дете! Може да я носите на гърба или пред вас като кенгуру. Идеална за разходки в парка, града, пътуване и екскурзии. С нея ще пренасяте всичко необх..
  Практична раница за разходка с бебе! Създадена с мисъл за майките! Тя е лека, удобна, мултифункциона...
  25,00 лв.36,90 лв.
 • Кафява дамска кожена раница с 3 джоба и магнитно закопчаване
   Универсална кожена раничка, която със сигурност ще съхранява и пренася всеки Ваш аксесоар, книга или учебници. Раницата е изработена с мултифункционален дизайн с мисъл за дамите. Има достатъчно пространство и в същото време компактен размер. Притежава прибиращи капси от двете си стра..
   Универсална кожена раничка, която със сигурност ще съхранява и пренася всеки Ваш аксесоар, книга ил...
  23,30 лв.
 • Черна кожена дамска раница с 3 джоба и мултифункционалност
   Стилна кожена раничка, която ще побере всичко, от което имате нужда. Раницата е създадена с мисъл за дамите - с достатъчно пространство и в същото време компактна и удобна. Притежава прибиращи капси от двете си страни, които и позволяват да се свие или разшири при необхдимост.  Разп..
   Стилна кожена раничка, която ще побере всичко, от което имате нужда. Раницата е създадена с ми...
  23,30 лв.
 • Бизнес чанта за лаптоп до 14 инча
   Пренасяйте лаптопа си сигурно и удобно с практична бизнес чанта. Тя ще побере вашия преносим компютър и принадлежащите към него аксесоари. Чантата е удобна и за пренасяне на документи. Създадена с мисъл за ползвателя!  Притежава два джоба: Основно отделение с ..
   Пренасяйте лаптопа си сигурно и удобно с практична бизнес чанта. Тя ще побере вашия преносим ...
  15,35 лв.