Чанти и раници

Дамски чанти, къмпинг чанти, спортни сакове. Разнообразие от портмонета, чанти, сакове и ученически раници на ниски цени..

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Бизнес раница с отделение за лаптоп, 7 джоба и дизайн против кражба
   Пренасяйте личните си вещи удобно и безопасно с раница против кражба. Това е висококачествена раница с иновативен дизайн, която осигурява максимален комфорт на ползвателят и. Тази раница има множество предимства: Дизайн против кражба - създадена със структура, която не дава възможн..
   Пренасяйте личните си вещи удобно и безопасно с раница против кражба. Това е висококачествена ра...
  48,90 лв.
 • Кожена детска раничка с кукли LOL
  Сладка детска раничка с изображения на кукли LOL и обръщащи се пайети. Раницата LOL разполага с един голям джоб отварящ се с цип и регулируеми презрамки. Перфектно подаръче за всяко малко момиче, в чантата могат да се приберат много нейни играчки, тетрадки, учебници и други. Изработена е..
  Сладка детска раничка с изображения на кукли LOL и обръщащи се пайети. Раницата LOL разполага с е...
  18,30 лв.19,90 лв.
 • Дамска кожена раница с 8 джоба
  Стилна кожена раница за дами с цели 8 джоба и дълга презрамка. Раничката ще побере всички Ваши принадлежности и ще бъде винаги под ръка, когато нещо Ви потрябва. Разполага с интересна кожена текстура и се отваря чрез ципове. В многобройните джобове можете спокойно да подредите и организирате н..
  Стилна кожена раница за дами с цели 8 джоба и дълга презрамка. Раничката ще побере всички Ваши принадл...
  38,90 лв.
 • Мъжка кожена чантичка с 5 джоба
  Удобна чантичка за всеки мъж, с която ще съхранявате и пренасяте най-нужните Ви вещи. Висококачествена изработка от естествена телешка кожа със здрави вътрешни и външни шевове. Създадена с миъсл за ползвателя тази чантичка притежава цели 5 джоба:  Основно отделение;  Вътрешен джо..
  Удобна чантичка за всеки мъж, с която ще съхранявате и пренасяте най-нужните Ви вещи. Висококачествена и...
  23,30 лв.29,90 лв.
 • Раница за лаптоп с дизайн против кражба и USB изход за презареждане
  Пренасяйте най-ценните си вещи и техника в иновативната раница с дизайн против кражба и USB изход за презареждане ! Тази раница се отличава от останалите със специален дизайн проектиран с мисъл за сигурността и удобството Ви - скрити ципове, които могат да се отворят само когато раницата не е на ..
  Пренасяйте най-ценните си вещи и техника в иновативната раница с дизайн против кражба и USB изход за през...
  45,00 лв.59,90 лв.
 • Дамска кожена раница с 6 джоба и дизайн против кражба
  Стилна, практична и защитена - дамската кожена раница с 6 джоба и дизайн против кражба ! Верен приятел и аксесоар за всяка жена, с нея ще съхранявате всички важни вещи на едно място докато сте навън и ще ги защитите от нежелани ръце. Забравете за тревогата докато сте в градския транспорт, на опа..
  Стилна, практична и защитена - дамската кожена раница с 6 джоба и дизайн против кражба ! Верен приятел...
  27,90 лв.36,60 лв.