Чанти и раници

Дамски чанти, къмпинг чанти, спортни сакове. Разнообразие от портмонета, чанти, сакове и ученически раници на ниски цени..

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Чанта органайзер 6 в 1 за пренасяне на принадлежности
   Практична чанта за съхранение и пренасяне на лични вещи и принадлежности - Travel Bag. Несесерът е предназначен да организира и съхрани прилежно личните Ви вещи. Чудесен аксесоар за пренасяне и съхранение на козметични аксесоари. Използвайте го ежедневно - у дома или на път.  Чант..
   Практична чанта за съхранение и пренасяне на лични вещи и принадлежности - Travel Bag. Несесерът е ...
  12,00 лв.
 • Чантичка за кръст тип
  Стилна чанта за кръст с регулируема презрамка и едно голямо отделение с цип. Висококачествена изработка от текстил със здрави шевове. Притежава ефектен цип за затваряне на основното отделение. Чантичката за кръст е подходяща за летния сезон и за пренасяне на най-нужните вещи като телефон, клю..
  Стилна чанта за кръст с регулируема презрамка и едно голямо отделение с цип. Висококачествена изработ...
  9,90 лв.
 • Блестяща детска раница хамелеон
  Блестяща раница за момиче с променящ цвета си ефект на хамелеон. Раницата е декорирана с кукли или еднорог (при поръчка уточнете кой модел предпочитате). Притежава регулируеми презрамки, едно голямо отделение и преден джоб с ципове. Изработена от влагоустойчива промазка със сменящи се цветове. Из..
  Блестяща раница за момиче с променящ цвета си ефект на хамелеон. Раницата е декорирана с кукли или едноро...
  25,00 лв.
 • Кожена дамска раница хамелеон
  Блестяща дамска раница с модерна визия тип хамелеон. Променя цвета си спрямо светлината. Подходяща за ежедневна употреба. Притежава регулируеми презрамки и 5 джоба: Основен с цип; Преден с вертикален цип; Преден с хоризонтален цип; Два странични без цжип; Висококачествена изработ..
  Блестяща дамска раница с модерна визия тип хамелеон. Променя цвета си спрямо светлината. Подходяща за еже...
  25,00 лв.
 • Дамска раница с народни мотиви
  Раница с плетка от народни мотиви и орнаменти. Притежава основен джоб, който се затваря посредством капак с връзки за пристягане.  Подходяща за ежеднвна употреба, тази раничка гарантирано ще побере най-необходимите Ви аксесоари. Размери: височина 30 см х дължина 22 см...
  Раница с плетка от народни мотиви и орнаменти. Притежава основен джоб, който се затваря посредс...
  15,35 лв.
 • Кожена бизнес чанта с 8 джоба за документи и лаптоп
   Бизнес чанта с отделение за лаптоп и цели 7 допълнителни джоба. Чудесен подарък за мъже с вкус! С тази превъзходна чанта могат да се пренасят документи, лаптоп и всякакъв вид ежедневни мъжки принадлежности.  Изработена с мисъл за ползвателя! Притежава луксозен дизайн с висококачес..
   Бизнес чанта с отделение за лаптоп и цели 7 допълнителни джоба. Чудесен подарък за мъже с вкус! С т...
  78,90 лв.