Фотографска кутия с LED светлина за правене на снимки

Фотографска кутия с LED светлина за правене на снимки

МОЖЕШ ДА ПОРЪЧАШ НА ТЕЛ: 0885580473
Код на продукта:
S92715
Наличност:
В наличност
Цена: 25,00 лв.29,90 лв.
Описание

 Кутия за правене на качествени снимки с бял фон. Чудесна придобивка за всеки фотограф, с помощта на която може да направите снимки с високо качество на продуктите за Вашите обяви или онлайн магазин. 

 Често имате нужда от снимки с изчистен бял фон, но това Ви отнема много време и усилия за намиране на подходяща светлина и изчистване на фона с допълнителни програмни инструменти. Предлагаме Ви чудесен фотографски аксесоар, който ще Ви улесни в създаването на професионални снимки с бял фон и добра светлина. Ваш верен приятел - винаги под ръка! 

Мини фото студиото е удобство, което позволява на професионални и любители фотографи да заснемат висококачествени снимки на черен или бял фон.

Фотографската кутия не изисква използването на сложни апаратура и камера, а осигурява зашеметяващи резултати с прост цифров фотоапарат и дори с камерата на достатъчно добър смартфон. 

Кутията за снимки разполага със светодиодната LED светлина. Тя осигурява правилно разпределение на светлината и минимални сенки върху обектите. 

Студиото е изработено от висококачествена здрава тъкан, която омекотява и отразява светлините за перфектна снимка, елиминирайки отблясъците и петната. 

Мини студиото е сгъваемо, което позволява лесно да го пренасяте навсякъде с Вас. Сглобява се бързо и лесно само за няколко секунди.

С него постигате професионални резултати с минимално усилия и време. Истинксо фото студио в домашни условия!

 

Характеристики:

  • Материал: PVC;

  • Сгъваем и лесно преносим дизайн;

  • LED светлина;

  • USB захранване;

  • Бързо и лесно сглобяване;

  • Размери в сглобен вид: 27,6 х 26 х 23 см;

  • Тегло: 266 гр

Комплектът включва: 

  1. Сгъваема мини фото кутия с LED осветление; 

  2. Черен фон и бял фон;

ВИДЕО:

 

Клиентите, които закупиха този продукт, закупиха и: