Уред за шпиковане и овкусяване на месо

Уред за шпиковане и овкусяване на месо

МОЖЕШ ДА ПОРЪЧАШ НА ТЕЛ: 0885580473
Код на продукта:
R40657
Наличност:
В наличност
Цена: 7,80 лв.
Описание

 Овкусявайте месото бързо и лесно с помощта на окрехкотител. Вече не е нужно да нанасяте шумните удари с чук месото!

За да овкусите и мариновате месото е нужно да го шпиковате. Това е процес на оформяне на прорези в месото, в които маринатата и подправките да проникнат в дълбочина.

Шпиковането осигурява по-лесно проникване на топлината в месото, изпичайки развномерно при различни по големина парчета. Месото се запазва сочно, а времето му за приготвяне намалява с 40%. По този начин пестите време и електроенергия.

Окрехкотителя е предназначен точно за тази цел. Той представлява специална преса с множество стоманени шипове. Посредством натискането му, шишовете проникват в местото и образуват множество дълбоки прорези.

Те са напръв поглед незабележими, но благодарение на тях, месото става много по-ароматно, вкусно и сочно. 

Уредът е подходящ за цели пърчета месо или за пържоли. Може да го използвате, за свинско,говеждо, телешко, риба или друго месо.

Уреда за шпиковане е чудесен помощник на всеки готвач и любител на месото.

Окрехкотителят има удобна дръжка, със защитен пружинен механизъм и предпазител, който осигурява пълна безопасност по време на използване.

Характеристики:

  • Материал: PVC и стомана;
  • Шишове: 25 броя;
  • Дължина: 19см;
  • Диаметър: 5 см

Клиентите, които закупиха този продукт, закупиха и: