Овкусявайте месото бързо и лесно с помощта на окрехкотител. Вече не е нужно да нанасяте шумните удари с чук месото!
За да овкусите и мариновате месото е нужно да го шпиковате. Това е процес на оформяне на прорези в месото, в които маринатата и подправките да проникнат в дълбочина.
Шпиковането осигурява по-лесно проникване на топлината в месото, изпичайки развномерно при различни по големина парчета. Месото се запазва сочно, а времето му за приготвяне намалява с 40%. По този начин пестите време и електроенергия.
Окрехкотителя е предназначен точно за тази цел. Той представлява специална преса с множество стоманени шипове. Посредством натискането му, шишовете проникват в местото и образуват множество дълбоки прорези.
Те са напръв поглед незабележими, но благодарение на тях, месото става много по-ароматно, вкусно и сочно.
Уредът е подходящ за цели пърчета месо или за пържоли. Може да го използвате, за свинско,говеждо, телешко, риба или друго месо.
Уреда за шпиковане е чудесен помощник на всеки готвач и любител на месото.
Окрехкотителят има удобна дръжка, със защитен пружинен механизъм и предпазител, който осигурява пълна безопасност по време на използване.
Характеристики:
- Материал: PVC и стомана;
- Шишове: 25 броя;
- Дължина: 19см;
- Диаметър: 5 см
Уред за шпиковане и овкусяване на месо
- КОД: R40657
- Наличност: В наличност
-
7.80 лв.