Коледна украса

Светеща коледна украса, елхи, играчки Дядо Коледа и много други разнообразни и интересни предложения и идеи за коледна украса.

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • LED лента с Bluetooth контрол и USB захранване
  Многоцветна LED лента с Bluetooth връзка и USB захранване. Модерно интериорно осветление за всеки дом!  Лентата е самозалепяща се - подходяща за поставяне на всякакви места. Може да я фиксирате около мебелите, зад телевизор, във фуги, первази витрини и други скрити места. Притеж..
  Многоцветна LED лента с Bluetooth връзка и USB захранване. Модерно интериорно осветление за все...
  29,90 лв.36,60 лв.
 • Красива коледна елха 150см. с шишарки
  Почувствайте духа на Коледа в уютния си дом чрез красивата Коледна елха с шишарки ! Напълно реалистична, в допълнение на плътния си обем, елхата разполага и с вградени изкуствени шишарки и украса. Изработена е от устойчив изкуствен материал, който не се рони и чупи като естественото дърво. С таз..
  Почувствайте духа на Коледа в уютния си дом чрез красивата Коледна елха с шишарки ! Напълно реалистичн...
  49,90 лв.
 • Красиво коледно дърво с изкуствени клонки в снежно бял цвят
  Отбележете празниците подобаващо чрез незабравима декорация с помощта на Коледното дърво в снежно бял цвят ! Снежно-белият цвят на елхата ще помогнат на играчките и гирляндите да изпъкнат още повече на фона и, създавайки впечатляващ Коледен ефект. Дървото е създадено от реалистична изкуствена ..
  Отбележете празниците подобаващо чрез незабравима декорация с помощта на Коледното дърво в снежно бял цвя...
  12,30 лв.
 • Коледна елха с тънки клонки и кръстата поставка - различни размери
   Изкуственото коледно дърво има основни предимства пред натуралното: Използвате го многократно - години напред; Не се налага да метете подлички от пода; Сгъваемо е и не заема излишно пространство; Декоративната коледна елха е изработена с метална основа декорирана с множеств..
   Изкуственото коледно дърво има основни предимства пред натуралното: Използвате го многок...
  8,38 лв.
 • Коледна подаръчна кутия с блестящи украшения
  Подарете най-вълнуващия подарък опакован в уникалната Коледна кутия ! Изработена от дебел и здрав гланциран картон, кутията ще побере Вашите подаръци и ще допринесе към вълнението на получателя докато се опитва да отгатне какво има вътре. На лицето и върху капака и има изобразени Коледни мотив..
  Подарете най-вълнуващия подарък опакован в уникалната Коледна кутия ! Изработена от дебел и здрав глан...
  3,90 лв.
 • Комплект 3 обемни топки за Коледна елха
  Чудесен комплект за украса на Коледното дърво - трите декоративни топки са по-големи от стандартните и са различни една от друга. Изработени са от PVC материал, не тежат излишно на елхата и се закрепят лесно - чрез въженцата на върховете им. На всяка от тях е изобразен принт свързан с Дядо Кол..
  Чудесен комплект за украса на Коледното дърво - трите декоративни топки са по-големи от стандартните и са...
  4,50 лв.