Коледна украса

Светеща коледна украса, елхи, играчки Дядо Коледа и много други разнообразни и интересни предложения и идеи за коледна украса.

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Електронни LED свещи с танцуващ пламък
   Декоративни свещи с ефект "танцуващ пламък", мъждукащ като истински огън. Изключително ефектни LED свещите са перфектен избор за декор на спалня, всекидневна, библиотека и трапеза. Чудесен избор за създаване на уютна и спокойна атмосфера във Вашия дом. Тези свещи не се топят, въпре..
   Декоративни свещи с ефект "танцуващ пламък", мъждукащ като истински огън. Изключително ефектни...
  4,50 лв.
 • Градински лазер с въртящите светлини за осветяване на къща
  Нека Вашата къща заблести атрактивно с градинският лазер BabySpreath. Той ще освети къщата Ви с танцуващи диско или коледни светлини. Може да се използва както на открито, така и на закрито. Просто трябва да включите прожектора в 220V и да го насочите към желаното от Вас мяс..
  Нека Вашата къща заблести атрактивно с градинският лазер BabySpreath. Той ще освети къщата Ви с...
  33,90 лв.39,90 лв.
 • Диско топка за светлинни ефекти
  Диско глобус подходящ за окачане на таван. Диско къблото се върти атрктивно и разпръсква светлината във всички посоки, създавайки ефектна атмосфера. Сякаш звездно небе се завърта около Вас. С тази топка всяко парти и празненство се превръща в истинска дискотека. Дискотечният глобус е изра..
  Диско глобус подходящ за окачане на таван. Диско къблото се върти атрктивно и разпръсква светлината ...
  13,30 лв.17,90 лв.
 • Светеща украса за елха - коледни лампи
  Страхотна светеща коледан украса. Коледни лампи за окачане на елха. Светят в различни цветове. Режимите могат да се регулират.  Комплекта представлява цялостна верига от подредени светлинни тела, лампички предназначени да поставяне на коледно дърво. Поставят се изключително..
  Страхотна светеща коледан украса. Коледни лампи за окачане на елха. Светят в различни цветове. Режим...
  33,60 лв.
 • Парти лампа с вградена колона, блутут и дистанционно
  Въртяща се диско лампа LED Crystal Magic Ball с вграден усилвател, място за флашка и дистанционно управление. Многоцветните и светлинни ефекти придават атрактивна атмосфера на всяко помещение. Подходяща за партита, рожденни дни, домашни дискотеки, барове и всякакъв вид празнични събития.&n..
  Въртяща се диско лампа LED Crystal Magic Ball с вграден усилвател, място за флашка и дистанцион...
  26,60 лв.33,90 лв.
 • Топли коледни чорапи
  Пухкави коледни чорапи за обуване. Висококачествена изработка от акрил 90% и полиестер 10% в комбинация с пухкава вътрешност, която осигурява топлина. Придават уютна коледна атмосфера в празничните дни. Разполагат със силиконови подложки, против хлъзгане. Това позовлява да стъпвате с тях дирек..
  Пухкави коледни чорапи за обуване. Висококачествена изработка от акрил 90% и полиестер 10% в комбинация с...
  9,90 лв.