Чаши

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Ефектен комплект 4 чаши за шотове Кристален Череп
  Придайте желаната атмосфера с ефектните шотове под формата на "Кристален Череп". Подходящи за уиски, водка и всякакви други видове алкохол, "Черепите" променят цвета си според съдържанието си. Много интересни и подходящи за снимки от купона, различавайки се от класическите шотове. Диаметърът на в..
  Придайте желаната атмосфера с ефектните шотове под формата на "Кристален Череп". Подходящи за уиски, вод...
  13,90 лв.
 • Удобен стъклен комплект за чай
   Пийте любимата си напитка поднесена със стил! Споделете релаксиращи моменти със своите приятели и семейство докато се наслаждавате на любимото кафе или чай. Комплектът включва в себе си удобна стъклена кана с филтър за сух чай с капацитет 1200 мл. и 4 чашки за сервиране. Смесете и при..
   Пийте любимата си напитка поднесена със стил! Споделете релаксиращи моменти със своите приятели ...
  15,90 лв.
 • Стъклени чаши за фрапе и горещ шоколад - 6 броя
   Масивни чаши за топли и студени напитки или сладолед. Страхотен начин да поднесете любимата си напитка или десерт. Изработени от масивно стъкло с дебелина 0.4см. Чашите са с дръжка и краче. Подходящи за фрапе, ирландско кафе, чай, сладолед, горещ щоколад, ice кафе и шейкове. Характери..
   Масивни чаши за топли и студени напитки или сладолед. Страхотен начин да поднесете любимата си напи...
  18,90 лв.
 • Чаша за кафе с капак
   Пийте любимото си кафе в преносима чаша за многократна употреба. Тя е подходяща за пренасяне на любимата Ви напитка с Вас. Независимо дали сте на крак, в колата или в офиса с тази чаша кафето ще Ви е винаги под ръка. Чашата за пренасяне на кафе е с вместимост 330 милилитра. Това я прави под..
   Пийте любимото си кафе в преносима чаша за многократна употреба. Тя е подходяща за пренасяне на люб...
  1,99 лв.2,90 лв.
 • Луксозен сервиз за уиски
   Подаръчен комплект за уиски Bormioli Rocco. Италиански стъклен сервиз състоящ се от: Бутилка със кристална тапа и силиконово уплътнение;  6 броя чаши по 200мл; ​Този масивен и красив сервиз е чудесна идея за подарък. С него стилно ще поднасяте любимото си питие. ..
   Подаръчен комплект за уиски Bormioli Rocco. Италиански стъклен сервиз състоящ се от: Бут...
  39,90 лв.66,60 лв.
 • Халба във формата на череп - комплект 2 броя
  Масивна стъклена чаша за бира във формата на череп. Ефектен начин да поднесете бира на компанията. Вместимост: 500мл Размери: 13 х 13 х 10 см; Комплекта включва две чаши. ..
  Масивна стъклена чаша за бира във формата на череп. Ефектен начин да поднесете бира на компанията. ...
  15,50 лв.