Чаши

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Комплект стилни чаши от кристалит за вино
   Стилни чаши за червено вино с луксозен дизайн. С тях ще се насладите на всяка глътка от любимото Ви червено вино. Комплекта е създаден за двама, за да се насладите на роматична вечеря със своята половинка. В него ще намерите 2 броя от фино изработените кристални чаши. Чашите за вино..
   Стилни чаши за червено вино с луксозен дизайн. С тях ще се насладите на всяка глътка от любимото Ви...
  13,90 лв.
 • Комплект стъклени чаши със столче във формата на череп
  Интересен комплект от 2 броя стъклени чаши на столче във формата на череп - перфектни за тематична вечер, празник или за разчупване на ежедневието. Чашите приемат цветовете на различните напитки в тях и по този начин променят визията си - могат да бъдат кърваво червени от вино, или пък изискано з..
  Интересен комплект от 2 броя стъклени чаши на столче във формата на череп - перфектни за тематична вечер,...
  15,90 лв.
 • Ефектен комплект 4 чаши за шотове Кристален Череп
  Придайте желаната атмосфера с ефектните шотове под формата на "Кристален Череп". Подходящи за уиски, водка и всякакви други видове алкохол, "Черепите" променят цвета си според съдържанието си. Много интересни и подходящи за снимки от купона, различавайки се от класическите шотове. Диаметърът на в..
  Придайте желаната атмосфера с ефектните шотове под формата на "Кристален Череп". Подходящи за уиски, вод...
  13,90 лв.
 • Удобен стъклен комплект за чай
   Пийте любимата си напитка поднесена със стил! Споделете релаксиращи моменти със своите приятели и семейство докато се наслаждавате на любимото кафе или чай. Комплектът включва в себе си удобна стъклена кана с филтър за сух чай с капацитет 1200 мл. и 4 чашки за сервиране. Смесете и при..
   Пийте любимата си напитка поднесена със стил! Споделете релаксиращи моменти със своите приятели ...
  15,90 лв.
 • Стъклени чаши за фрапе и горещ шоколад - 6 броя
   Масивни чаши за топли и студени напитки или сладолед. Страхотен начин да поднесете любимата си напитка или десерт. Изработени от масивно стъкло с дебелина 0.4см. Чашите са с дръжка и краче. Подходящи за фрапе, ирландско кафе, чай, сладолед, горещ щоколад, ice кафе и шейкове. Характери..
   Масивни чаши за топли и студени напитки или сладолед. Страхотен начин да поднесете любимата си напи...
  18,90 лв.
 • Чаша за кафе с капак
   Пийте любимото си кафе в преносима чаша за многократна употреба. Тя е подходяща за пренасяне на любимата Ви напитка с Вас. Независимо дали сте на крак, в колата или в офиса с тази чаша кафето ще Ви е винаги под ръка. Чашата за пренасяне на кафе е с вместимост 330 милилитра. Това я прави под..
   Пийте любимото си кафе в преносима чаша за многократна употреба. Тя е подходяща за пренасяне на люб...
  2,90 лв.