Чаши

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Порцеланови чаши за кафе с лъжички и бамбукови чинийки
  Нестандартен комплект за кафе еспресо състоящ се от:  2 броя порцеланови чаши с вместимост 90 мл;  2 броя бамбукови чинийки;  2 броя порцеланови лъжички;   Луксозна кутия. Висококачествена изработка от порцелан и бамбук; Размер на кутията: 17.3 x 14 ..
  Нестандартен комплект за кафе еспресо състоящ се от:  2 броя порцеланови чаши с вместимос...
  17,37 лв.
 • Юзчета в комплект 50 и 100мл - Малки стъклени бутилки за ракия
   Чудесен начин да си кажете "Наздраве"! Стъклени шишенца за ракия - оригинално допълнение към всяка маса с аперитив. С тях ще изненадате приятно своите гости, поднасяйки любимото питие по нестандартен начин. Известни още от деситилетия назад като юзчета.  Идеални за дегустация на с..
   Чудесен начин да си кажете "Наздраве"! Стъклени шишенца за ракия - оригинално допълнение към в...
  2,90 лв.
 • Изстудяваща чаша 500мл - Халба за ледено студена бира
  Насладете се на освежаваща напитка в горещия летен ден! Халба с двойни стени и дъно за замръзяване. Идеална е за перфектно студена бира! Чашате ще поддържа студено Вашето питие дълго време. Изработена е от пластмасов материал с кухина пълна с охладителна течност. Поставя се във фризе..
  Насладете се на освежаваща напитка в горещия летен ден! Халба с двойни стени и дъно за замръзяване. ...
  5,35 лв.
 • Чашата на ЖОРО
  Поздравете своя именник за Гергьовден!  Оригинален подарък, който ще остане забавен спомен! Порцеланова чаша с шеговит надпис - "Чашата на Жоро"   Характеристики:  Материал: Порцелан Вместимост: 330мл Размери: 9.5 х 6.5 см В ..
  Поздравете своя именник за Гергьовден!  Оригинален подарък, който ще остане забавен спомен! ...
  7,90 лв.
 • Чашата на ГЕОРГИ
  Оригинален подарък за Гергьовден. Поздравете своя именник сега с "Чашата на Георги" Забавен подарък, който остава забавен спомен! Чашата на Георги е израбтена от порцелан и гравирана с оригинален кръстословичен надпис: Гениален Единствен Опасен Разкрепостен Галантен Инте..
  Оригинален подарък за Гергьовден. Поздравете своя именник сега с "Чашата на Георги" Забавен подарък, к...
  7,90 лв.
 • Термос чаша 420мл ИНОКС
  Класическа термос чаша с дръжка. Изработена от неръждаема стомана STAINLESS STEEL.  Запазва температурата на течността в нея до 10 часа - независимо дали е топла или студена. Разполага с капак с винт и вграден отвор, през който да отпивате любимата си напитка. Вместимост: 420мл; ..
  Класическа термос чаша с дръжка. Изработена от неръждаема стомана STAINLESS STEEL.  Запазва темпе...
  5,60 лв.