Чаши

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Ефектни чаши за уиски във формата на череп - комплект 4 бр
  Тематични подаръчни чашки за уиски и други напитки във формата на череп. Интересна и практична декорация за Вашите партита, събирания или просто вечер с приятели - чашките череп ще накарат течността в тях да приеме формата им и да създаде тематична визия. Още по-ефектно ще се получи при налива..
  Тематични подаръчни чашки за уиски и други напитки във формата на череп. Интересна и практична декорац...
  25,90 лв.29,90 лв.
 • Двустенни термо чаши за топли и студени напитки - комплект 2 х 450 мл
  Красиви термоустойчиви чаши от тънкостенно боросиликатно стъкло. Изключително подходящи както за топли, така и за студени напитки като кафе, чай, коктейли и други. Поднесете на своите гости със стил и се насладете на приятната изненада. Чашите задържат температурата на напитката за дълго време, т..
  Красиви термоустойчиви чаши от тънкостенно боросиликатно стъкло. Изключително подходящи както за топли, т...
  19,90 лв.25,60 лв.
 • Термоустойчиви стъклени чаши за чай и кафе
  Симпатичен сет от чаши подходящи за сервиране на чай, кафе и други сутрешни или следобедни напитки. Изработени от термоустойчиво стъкло, чашите задържат температурата на налятата напитка независимо дали е гореща и студена, за да и се наслаждавате по-дълго време. Също така те са подходящи за топле..
  Симпатичен сет от чаши подходящи за сервиране на чай, кафе и други сутрешни или следобедни напитки. Из...
  12,30 лв.
 • Стъклени чаши за кафе и чай с модерен дизайн - комплект 6 броя
  Представяме Ви комплект 6 броя чаши за кафе и чай Vivalto, с който ще изпитате насладата от любимата си топла напитка. Изпитайте удоволствието от любимата си напитка, налята в стилна чаша с модерен дизайн. Стъклените чашки с метални дръжки за кафе или чай са перфектния начин да пос..
  Представяме Ви комплект 6 броя чаши за кафе и чай Vivalto, с който ще изпитате насладата от любимата си т...
  15,35 лв.
 • Комплект стилни чаши от кристалит за вино
   Стилни чаши за червено вино с луксозен дизайн. С тях ще се насладите на всяка глътка от любимото Ви червено вино. Комплекта е създаден за двама, за да се насладите на роматична вечеря със своята половинка. В него ще намерите 2 броя от фино изработените кристални чаши. Чашите за вино..
   Стилни чаши за червено вино с луксозен дизайн. С тях ще се насладите на всяка глътка от любимото Ви...
  13,90 лв.
 • Комплект стъклени чаши със столче във формата на череп
  Интересен комплект от 2 броя стъклени чаши на столче във формата на череп - перфектни за тематична вечер, празник или за разчупване на ежедневието. Чашите приемат цветовете на различните напитки в тях и по този начин променят визията си - могат да бъдат кърваво червени от вино, или пък изискано з..
  Интересен комплект от 2 броя стъклени чаши на столче във формата на череп - перфектни за тематична вечер,...
  15,90 лв.