Чаши

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Изстудяваща чаша 500мл - Халба за ледено студена бира
  Насладете се на освежаваща напитка в горещия летен ден! Халба с двойни стени и дъно за замръзяване. Идеална е за перфектно студена бира! Чашате ще поддържа студено Вашето питие дълго време. Изработена е от пластмасов материал с кухина пълна с охладителна течност. Поставя се във фризе..
  Насладете се на освежаваща напитка в горещия летен ден! Халба с двойни стени и дъно за замръзяване. ...
  5,35 лв.
 • Чашата на ЖОРО
  Поздравете своя именник за Гергьовден!  Оригинален подарък, който ще остане забавен спомен! Порцеланова чаша с шеговит надпис - "Чашата на Жоро"   Характеристики:  Материал: Порцелан Вместимост: 330мл Размери: 9.5 х 6.5 см В ..
  Поздравете своя именник за Гергьовден!  Оригинален подарък, който ще остане забавен спомен! ...
  7,90 лв.
 • Чашата на ГЕОРГИ
  Оригинален подарък за Гергьовден. Поздравете своя именник сега с "Чашата на Георги" Забавен подарък, който остава забавен спомен! Чашата на Георги е израбтена от порцелан и гравирана с оригинален кръстословичен надпис: Гениален Единствен Опасен Разкрепостен Галантен Инте..
  Оригинален подарък за Гергьовден. Поздравете своя именник сега с "Чашата на Георги" Забавен подарък, к...
  7,90 лв.
 • Термос чаша 420мл ИНОКС
  Класическа термос чаша с дръжка. Изработена от неръждаема стомана STAINLESS STEEL.  Запазва температурата на течността в нея до 10 часа - независимо дали е топла или студена. Разполага с капак с винт и вграден отвор, през който да отпивате любимата си напитка. Вместимост: 420мл; ..
  Класическа термос чаша с дръжка. Изработена от неръждаема стомана STAINLESS STEEL.  Запазва темпе...
  5,60 лв.
 • Бутиков сервиз за кафе Адел Бош - комплект 2 броя чаши с чинийки
  Стилен и нестандартен сервиз за кафе, с който гарантирано ще изненадате Вашите гости. Насладете се на любимото си еспресо в порцеланов сервиз ръчно гравиран с портрет на Адел Бош - истинско произведение на изкуството! Комплекта включва: 2 чаши за кафе и чай 90 мл; 2 чинийки; ..
  Стилен и нестандартен сервиз за кафе, с който гарантирано ще изненадате Вашите гости. Насладете се на ...
  19,70 лв.
 • Комплект 2бр стъклени чаши 400мл с подложни чинийки
  Елегантен и красив сервиз стъклени чаши с подложни чинийки - идеален за посрещане на гости с кафе, чай, горещ шоколад и всякъв вид напитки. Висококачествена изработка от закалено стъкло. Сервизът се състои от: 2бр. стъклени чаши 400мл 2бр. стъклени чинийки / поставки за чаши &..
  Елегантен и красив сервиз стъклени чаши с подложни чинийки - идеален за посрещане на гости с кафе, ча...
  13,86 лв.