Дигитални

 При нас ше откриете най-новите модели дигитални часовници, комбиниращи модерна визия, функционалност и високо качество на ниска цена.

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Стилен дървен часовник с моливник 5в1
  Стилен дигитален часовник с допълнителен моливник и ефектно светещи цифри. Часовникът показва час, дата и температура. Можете да настройвате показвания час във формат 12/24 часа. Температурата може да се преобразува между Целзий и Фаренхайт. Друга интересна екстра на устройството е Sound Contr..
  Стилен дигитален часовник с допълнителен моливник и ефектно светещи цифри. Часовникът показва час, дат...
  29,90 лв.36,00 лв.
 • Симпатичен часовник с лазерна проекция, термометър и будилник
     Страхотен часовник от ново поколение с холограмна технолигия. Часовникът прожектира часът с червена лазерна проекция на разстояние до 5 метра в тъмно. В горната си част часовникът има подвижна леща, с помощта, на която може да насочвате проекцията в желаната от Вас посока.  ..
     Страхотен часовник от ново поколение с холограмна технолигия. Часовникът прожектира часът с ...
  17,37 лв.23,90 лв.
 • Светещ дигитален часовник 5в1 в триизмерен дизайн
   Стилен дигитален LED часовник с големи светещи цифри и ефектна триизмерна форма. Подходящ за настолно използване или поставяне на стена. Часовникът е изработен с изключително модерна визия. Цифрите изпълкват ефектно и привличат вниманието. Пасва на всеки интериор перфектно. Той ще..
   Стилен дигитален LED часовник с големи светещи цифри и ефектна триизмерна форма. Подходящ за н...
  23,90 лв.28,90 лв.
 • Стилен дигитален часовник с термометър и големи светещи цифри
   Настолен елетронен часовник с големи светещи цифри. Изключително силен дизайн с леко извита форма, удобна регулируема поставка и голям огледален дисплей 7.8 инча. Часовникът визуализира ЧАС и ТЕМПЕРАТУРА с големи светещи цифри. Има опция за настройване на аларма и променяне яркостта на свет..
   Настолен елетронен часовник с големи светещи цифри. Изключително силен дизайн с леко извита форма, ...
  25,00 лв.
 • Сгъваем дигитален часовник 3в1 с будилник, календар и термометър
   Настолен дигитален часовник с будилник, календар и термометър. Разполага със сгъваем дизайн, който позволява да се пренася лесно навсякъде с Вас или да се поставя на равно място. Подходящ за всяко домакинство или офис. Часовникът отчита температурата в помещението както и дата. Всичко се из..
   Настолен дигитален часовник с будилник, календар и термометър. Разполага със сгъваем дизайн, който ...
  12,00 лв.
 • Дигитален часовник 6в1 с лазерна холограма, дисплей с подцветка, календар и термометър
  Иновативен часовник с LCD дисплей, термометър и календар. Притежава функция за прожектиране часа на тавана посредством лазерна холограма. Излючително ефектно и удобно особено през нощта. Той ще Ви информира за времето, температурата и влажността в стаята, както и за дните от седмицата. ..
  Иновативен часовник с LCD дисплей, термометър и календар. Притежава функция за прожектиране часа на таван...
  19,90 лв.27,90 лв.