Рамки и албуми за снимки

 Разнообразие от рамки за снимки и фотоалбуми на ниски цени.

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Красив фотоалбум ЕКО кожа за специални събития
   Изискан фотоалбум за най-специалните Ви моменти ! Съхранявайте любимите си снимки комапктно в класически албум. Със стилна външност и корица изработена от висококачествена ЕКО кожа, визуалните спомени за най-светлите Ви поводи ще бъдат запазени завинаги в този фотоалбум. Страниците са разд..
   Изискан фотоалбум за най-специалните Ви моменти ! Съхранявайте любимите си снимки комапктно в класи...
  23,30 лв.
 • Мултирамка за снимки 4в1
  Изберете любимите си 4 снимки и ги съединете в една цяла картина с помощта на мултирамката за снимки. Рамката е проектирана да показва 2 вертикални и 2 хоризонтални снимки с размери до 10х15см. всяка. Тя дава възможност за артистично подреждане на снимките и създаването на колаж или цяла сцена от ..
  Изберете любимите си 4 снимки и ги съединете в една цяла картина с помощта на мултирамката за снимки. Ра...
  12,90 лв.
 • Стилен фотоалбум за 200 снимки
  Изискан, стилен, привлекателен - точно като Вашите снимки, фотоалбумът ще побере всички Ваши любими спомени запечатани на хартия. С капацитет от 200 снимки с размер до 10х15см., този албум е перфектен за запазване на снимки от голямо събитие - сватба, завършване, екскурзия и други. С класическия си..
  Изискан, стилен, привлекателен - точно като Вашите снимки, фотоалбумът ще побере всички Ваши любими споме...
  16,60 лв.
 • Компактно албумче за снимки
  Фотоалбумче за запазване на снимки и спомени. Капацитетът му е 100 броя снимки, като те трябва да бъдат с размери до 10х15см. Компактният му дизайн го прави удобен за носене в ръка или чанта, подходящ е при използване на фотоапарат, принтиращ веднага снимките. Отличава се от останалите с приятната..
  Фотоалбумче за запазване на снимки и спомени. Капацитетът му е 100 броя снимки, като те трябва да бъдат ...
  9,90 лв.
 • Албум за снимки с 40 страници
  Запечатайте любимите моменти за вечни времена в атрактивния албум за снимки с 40 страници. С неговият интересен принт на клончета и бухали, той ще се отличава от класическите албуми - подходящ за запазване на наистина специалните Ви моменти и снимки. Притежава 40 двулицеви страници, които са зам..
  Запечатайте любимите моменти за вечни времена в атрактивния албум за снимки с 40 страници. С неговият ...
  19,90 лв.
 • Симпатична рамка за снимки 6
  Компактна дървена рамка за снимки с размер 10х15см. Подходяща е за поставянето на портрети в нея, както и за семпъл подарък с чувство. Изработена е от дървена основа, с PVC стъкло за предпазване на снимката. На гърба на рамката има поставена стойка, за наместване под ъгъл. Чудесна за декорация н..
  Компактна дървена рамка за снимки с размер 10х15см. Подходяща е за поставянето на портрети в нея, както ...
  3,90 лв.