Рамки и албуми за снимки

 Разнообразие от рамки за снимки и фотоалбуми на ниски цени.

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Семейна рамка за 3 снимки
  Разкрасете Вашия дом като поставите снимки на любимите Ви хора в семейната рамка за 3 снимки. С нея ще запечатате щастливите моменти със семейството и ще си ги припомняте всеки път щом погледнете рамката. Рамката е с капацитет от 2 хоризонтални снимки с размер 10х15см. и една вертикална снимка..
  Разкрасете Вашия дом като поставите снимки на любимите Ви хора в семейната рамка за 3 снимки. С нея ще...
  9,90 лв.
 • Рамка за снимки формат 15х20см.
  Класическа портретна рамка за снимки с формат 15х20см. Рамката е изработена от MDF материал и е с дървесен цвят и текстура. На гърба си разполага с краче, играещо ролята на стойка за поставяне на равна повърхност. Рамката за снимки разполага с прозрачен предпазен панел, който запазва качествот..
  Класическа портретна рамка за снимки с формат 15х20см. Рамката е изработена от MDF материал и е с дърв...
  4,50 лв.
 • Романтична рамка за снимки I Love You
  Подарете незабравим личен подарък и запазете романтичната история завинаги с рамката за снимки "I Love You" ! С красивата рамка за 2 снимки, придружена с милата илюстрация на сърце ще предизвиквате трепети всеки път щом Вие или любимия човек я погледне. Рамката се състои от 2 отделни пространс..
  Подарете незабравим личен подарък и запазете романтичната история завинаги с рамката за снимки "I Love Yo...
  9,90 лв.
 • Лъскав фотоалбум с 40 страници тип дневник
  Запазете всеки спомен в привличащия окото фотоалбум тип дневник с цели 40 страници ! Заради интересната си визия, албумът е подходящ за съхранение на фотоси от тематични празнинства и моменти. Съдържа 20 двустранни листа, които съдържат джобове за бързо и лесно поставяне или премахване на сним..
  Запазете всеки спомен в привличащия окото фотоалбум тип дневник с цели 40 страници ! Заради интереснат...
  10,00 лв.
 • Красив фотоалбум ЕКО кожа за специални събития
   Изискан фотоалбум за най-специалните Ви моменти ! Съхранявайте любимите си снимки комапктно в класически албум. Със стилна външност и корица изработена от висококачествена ЕКО кожа, визуалните спомени за най-светлите Ви поводи ще бъдат запазени завинаги в този фотоалбум. Страниците са разд..
   Изискан фотоалбум за най-специалните Ви моменти ! Съхранявайте любимите си снимки комапктно в класи...
  23,30 лв.
 • Мултирамка за снимки 4в1
  Изберете любимите си 4 снимки и ги съединете в една цяла картина с помощта на мултирамката за снимки. Рамката е проектирана да показва 2 вертикални и 2 хоризонтални снимки с размери до 10х15см. всяка. Тя дава възможност за артистично подреждане на снимките и създаването на колаж или цяла сцена от ..
  Изберете любимите си 4 снимки и ги съединете в една цяла картина с помощта на мултирамката за снимки. Ра...
  12,90 лв.