Рамки и албуми за снимки

 Разнообразие от рамки за снимки и фотоалбуми на ниски цени.

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Рамка за снимка във формата на къща
  Красива рамка за снимки с формата на къщичка - перфектна и персонална декорация за дома ! Изработена е от MDF материал и има две прозорчета, които ефектно могат да се отварят или затварят. В нея може да се постави снимка с размер 10х15см. във вертикална позиция. Къщичката за снимки дава въз..
  Красива рамка за снимки с формата на къщичка - перфектна и персонална декорация за дома ! Изработена е...
  10,30 лв.
 • Романтичен албум за снимки с Vintage дизайн
  Съхранете най-скъпите моменти със спътника в живота си чрез романтичния албум за снимки с Vintage дизайн! Той разполага с 30 твърди листа, в които могат да се поставят 60 снимки с максимална големина 17х15см. Страниците се разлистват лесно, захванати са чрез спирала. Кориците на албума му прид..
  Съхранете най-скъпите моменти със спътника в живота си чрез романтичния албум за снимки с Vintage дизайн!...
  15,30 лв.
 • Симпатичен албум за 200 снимки
  Фотоалбум за Вашите любими снимки със симпатична илюстрация на кученце. Той разполага с капацитет до 200 индивидуални снимки. Рамката на алмбума му позволява да стои изправен, вписващ се чудесно в редица интериорни стилове. Размерите му затворен са 20х20см., а когато е разгънат е с дължина ..
  Фотоалбум за Вашите любими снимки със симпатична илюстрация на кученце. Той разполага с капацитет до 2...
  13,90 лв.
 • Рамка за снимки формат А3
  Класическа рамка за снимки във формат А3. Подходяща е за поставяне както на снимки, така и на документи, дипломи, сертификати и други книжа на видно място. Разполага с кукички на гърба си за вертикално и хоризонтално окачане. Разполага с прозрачен предпазен панел, запазващ цялостта на хартията..
  Класическа рамка за снимки във формат А3. Подходяща е за поставяне както на снимки, така и на документ...
  9,90 лв.
 • Дигитална рамка за снимки с дистанционно управление
  Дигитална рамка тип таблет, която може да възпроизвежда любимите Ви снимки, видеа и записи. Допълвайки интериора на Вашия дом тя ще ви напомня за приятните спомени и прекарани мигове, сменяйки автоматично снимки и видеа. Интерактивната рамка за снимки и видео разполага със собствена операцио..
  Дигитална рамка тип таблет, която може да възпроизвежда любимите Ви снимки, видеа и записи. Допълвайки ин...
  39,90 лв.45,00 лв.
 • Хоризонтална рамка за снимка спомен от морето
  Запазете най-ценния си спомен от морската почивка като поставите снимката в тематичната хоризонтална рамка. Тя е с цветовете на морето и е декорирана с мидички, чайки, лодка и морски фар. В долната си част тя създава ефект и текстура на пясък. Подходяща е за хоризонтални снимки с размер 15х10с..
  Запазете най-ценния си спомен от морската почивка като поставите снимката в тематичната хоризонтална рамк...
  9,90 лв.