Рамки и албуми за снимки

 Разнообразие от рамки за снимки и фотоалбуми на ниски цени.

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Рамка за снимки формат А3
  Класическа рамка за снимки във формат А3. Подходяща е за поставяне както на снимки, така и на документи, дипломи, сертификати и други книжа на видно място. Разполага с кукички на гърба си за вертикално и хоризонтално окачане. Разполага с прозрачен предпазен панел, запазващ цялостта на хартията..
  Класическа рамка за снимки във формат А3. Подходяща е за поставяне както на снимки, така и на документ...
  9,90 лв.
 • Дигитална рамка за снимки с дистанционно управление
  Дигитална рамка тип таблет, която може да възпроизвежда любимите Ви снимки, видеа и записи. Допълвайки интериора на Вашия дом тя ще ви напомня за приятните спомени и прекарани мигове, сменяйки автоматично снимки и видеа. Интерактивната рамка за снимки и видео разполага със собствена операцио..
  Дигитална рамка тип таблет, която може да възпроизвежда любимите Ви снимки, видеа и записи. Допълвайки ин...
  39,90 лв.45,00 лв.
 • Хоризонтална рамка за снимка спомен от морето
  Запазете най-ценния си спомен от морската почивка като поставите снимката в тематичната хоризонтална рамка. Тя е с цветовете на морето и е декорирана с мидички, чайки, лодка и морски фар. В долната си част тя създава ефект и текстура на пясък. Подходяща е за хоризонтални снимки с размер 15х10с..
  Запазете най-ценния си спомен от морската почивка като поставите снимката в тематичната хоризонтална рамк...
  9,90 лв.
 • Бяла рамка за три снимки формат 10х15см.
  Бяла рамка за 3 изправени снимки с формат 10 х 15 см и стъклен протектор - чудесно решение за излагане на скъпите Ви моменти на показ у дома ! Рамката представлява 3 свързани гнезда за снимки с размери 10х15см. Стъкленият протектор осигурява защита против зацапване или намокряне. На гърба си р..
  Бяла рамка за 3 изправени снимки с формат 10 х 15 см и стъклен протектор - чудесно решение за излагане на...
  8,30 лв.
 • Вертикална рамка за снимки с морски мотиви
  Съхранете най-колоритния си спомен от морето в тематичната вертикална рамка за снимки. Тя е декорирана в в морски стил с мидички, пояс, чайки и други орнаменти. Подходяща е за снимки с размер 10х15см. Размерът на рамката е 23х18,5см. На гърба си разполага с краче за изправено поставяне. Ха..
  Съхранете най-колоритния си спомен от морето в тематичната вертикална рамка за снимки. Тя е декорирана...
  9,80 лв.
 • Рамка за стена за 4 снимки в два цвята
  Семейна рамка за снимки, в която можете да изложите любимите си семейни моменти запечатани на хартия. Рамката представлява блок от свързани гнезда за 4 снимки - 2 снимки с размери 10х10см. и 2 снимки с размер 10х15см. Всяко гнездо разполага с предпазно стъкло пред снимката. На гърба си рамката..
  Семейна рамка за снимки, в която можете да изложите любимите си семейни моменти запечатани на хартия. ...
  12,30 лв.