Рамки и албуми за снимки

 Разнообразие от рамки за снимки и фотоалбуми на ниски цени.

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Голяма рамка за снимки формат А4
  Представителна рамка за снимки формат А4, подходяща за големи портрети, сертификати или дипломи. Изработена е от MDF с класически дървесен мотив и разполага с предпазен панел за снимката. Самата рамка е с размери 32см. височина х 24см. ширина и е съвместима със снимки и документи със стандарте..
  Представителна рамка за снимки формат А4, подходяща за големи портрети, сертификати или дипломи. Израб...
  8,30 лв.
 • Рамка за снимки във формата на къща
  Двойна рамка за снимки с оригинален дизайн. Декорирайте дома си с любимите си две снимки като ги изложите на рамката във форма на къща. Рамката е изработена красиво във формата на къща, като на мястото на двата прозореца са рамките, в които ще сложите снимките. Стилът на рамката се вписва в домаш..
  Двойна рамка за снимки с оригинален дизайн. Декорирайте дома си с любимите си две снимки като ги изложите...
  15,60 лв.19,90 лв.
 • Многоцветна рамка за 6 снимки
  Пъстра и закачлива, в многоцветната рамка за снимки можете да изложите любимите си моменти на стената. Изработена от PVC с релефна текстура, рамката за снимки е интересна и привлича вниманието където и да е поставена. Многоцветната рамка е съставена от 6 отделни вертикални и хоризонтални рамки..
  Пъстра и закачлива, в многоцветната рамка за снимки можете да изложите любимите си моменти на стената. ...
  25,00 лв.
 • Семейна рамка за 3 снимки
  Разкрасете Вашия дом като поставите снимки на любимите Ви хора в семейната рамка за 3 снимки. С нея ще запечатате щастливите моменти със семейството и ще си ги припомняте всеки път щом погледнете рамката. Рамката е с капацитет от 2 хоризонтални снимки с размер 10х15см. и една вертикална снимка..
  Разкрасете Вашия дом като поставите снимки на любимите Ви хора в семейната рамка за 3 снимки. С нея ще...
  9,90 лв.
 • Рамка за снимки формат 15х20см.
  Класическа портретна рамка за снимки с формат 15х20см. Рамката е изработена от MDF материал и е с дървесен цвят и текстура. На гърба си разполага с краче, играещо ролята на стойка за поставяне на равна повърхност. Рамката за снимки разполага с прозрачен предпазен панел, който запазва качествот..
  Класическа портретна рамка за снимки с формат 15х20см. Рамката е изработена от MDF материал и е с дърв...
  4,50 лв.
 • Романтична рамка за снимки I Love You
  Подарете незабравим личен подарък и запазете романтичната история завинаги с рамката за снимки "I Love You" ! С красивата рамка за 2 снимки, придружена с милата илюстрация на сърце ще предизвиквате трепети всеки път щом Вие или любимия човек я погледне. Рамката се състои от 2 отделни пространс..
  Подарете незабравим личен подарък и запазете романтичната история завинаги с рамката за снимки "I Love Yo...
  9,90 лв.