Разни

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Компактен дамски вентилатор със светещо огледало
    Джобен вентилатор във формата на мече със сгъваемо LED огледалце. Невероятен дамски аксесоар, който всяка жена и момиче трябва да притежава в своята чанта. Огледалото вентилатор ще ви бъде винаги под ръка при нужда. С него може да се разхлаждате в горещите летни дни. Той комбинира в себе с..
    Джобен вентилатор във формата на мече със сгъваемо LED огледалце. Невероятен дамски аксесоар, койт...
  16,90 лв.
 • Лазер за кола с USB и разпръскваща светлина
   Лазер със звездна червена светлина, кяото се отразява атрактивно по тавана на вашата кола или стая. Осигурява атрактивна атмосфера и визуална наслада. Подходящ за ефектно интериорно осветяване. Иновативен лазер с разпръскващ диско ефект.ИЗработен с масивен метален корпус, който мжое да се о..
   Лазер със звездна червена светлина, кяото се отразява атрактивно по тавана на вашата кола или стая....
  15,35 лв.
 • Светлина за четене - Светещ LED четец за книги
   Удобна светлина за четене на книги в тъмно. Тя е изключително удобно, защото осветява единствено страницата, която четете БЕЗ да безпокои човека до Вас. УДОБНО И ЛЕСНО! Иновативен начин за осветяване по време на четене през нощта - без да пречиш на някой, който спи до теб. Ди..
   Удобна светлина за четене на книги в тъмно. Тя е изключително удобно, защото осветява единствено ст...
  9,90 лв.13,30 лв.
 • Атрактивна бутилка 1 литър във формата на череп
  Стъклена бутилка череп с вместимост 1000мл и красива силиконова тапа с херметическо затваряне. Страхотна идея за подарък за ценителите на алкохолни напитки. С тази бутилка ще поднесете питието със стил и екстравагантност. Изработена от боросиликатно, тънкостенно стъкло в красив дизайн с ф..
  Стъклена бутилка череп с вместимост 1000мл и красива силиконова тапа с херметическо затваряне. Страхот...
  23,90 лв.
 • Джобен MP3 плеър с дисплей, радио и слушалки в компактна кутийка
  Устройство за слушане на музика навсякъде с Вас. Удобен MP3 player, разполагащ с компактен размер, презаредима батерия и щипка за захващане на колан или джоб. В комплект със слушалки и практична кутия за съхранение. Това малко устройство ще бъде Ваш верен приятел, когато Ви се слуша музика. ..
  Устройство за слушане на музика навсякъде с Вас. Удобен MP3 player, разполагащ с компактен размер, п...
  13,90 лв.16,90 лв.
 • Книга сейф със скрито отделение и заключалка
  Скрит сейф под формата на книга със стоманено отделение и заключалка. Отключва се със секретен ключ и резервен (включен в комплекта). Тази книга е сигурно скривалище за ценни, тайни или опасни предмети. Изработена е от здрава стоманена конструкция с външна маскировъчна обвивка във формата на книг..
  Скрит сейф под формата на книга със стоманено отделение и заключалка. Отключва се със секретен ключ и рез...
  23,90 лв.27,90 лв.