Разни

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Магическо плазмено кълбо с тъч контрол
   Докоснете се до красотата на технологията и направлявайте плазмената заря със собствените си ръце ! Ще останете омагьосани от постоянно извиращите снопове светлина с променящ се цвят.  Пласменото кълбо ще Ви предложи истинска магия. Изключително атрактивно за деца и възрастни. Особе..
   Докоснете се до красотата на технологията и направлявайте плазмената заря със собствените си ръце !...
  29,90 лв.38,80 лв.
 • Класически дървен статив с регулируема височина
  Дървения статив е задължителен аксесоар за всеки художник или любител на изобразителното изкуство. С класическата си изработка и визия, стативът е много подходящ както като за рисуване, така и като декоративен елемент за Вашия дом. Използвайте го като средство за изработване на неповторима картин..
  Дървения статив е задължителен аксесоар за всеки художник или любител на изобразителното изкуство. С к...
  29,90 лв.
 • Ръчна увеличаваща лупа 90mm диаметър
   Лека и удобна за хващане, лупата е перфектен инструмент за четене на дребен шрифт или разглеждане на миниатюрни елементи. Изключително подходяща за хора занимаващи се с електроника и електротехника, както и за всеки домашен майстор. С диаметър 90mm лупата предлага 4 пъти увеличение при насочва..
   Лека и удобна за хващане, лупата е перфектен инструмент за четене на дребен шрифт или разглеждане н...
  3,90 лв.
 • Успокояваща игра с топчета Люлка на Нютон
  Перпетуум-мобиле е чудесен подарък за всеки, който има нужда от релакс и успокояващи моменти - всеки от нас! Още наричан Люлката на Нютон, представлява релаксираща игра проектирана и вдъхновена директно от откритията и законите на световно признатия физик Исак Нютон. Изключително приятния и минимал..
  Перпетуум-мобиле е чудесен подарък за всеки, който има нужда от релакс и успокояващи моменти - всеки от н...
  13,60 лв.
 • Компактен дамски вентилатор със светещо огледало
    Джобен вентилатор във формата на мече със сгъваемо LED огледалце. Невероятен дамски аксесоар, който всяка жена и момиче трябва да притежава в своята чанта. Огледалото вентилатор ще ви бъде винаги под ръка при нужда. С него може да се разхлаждате в горещите летни дни. Той комбинира в себе с..
    Джобен вентилатор във формата на мече със сгъваемо LED огледалце. Невероятен дамски аксесоар, койт...
  11,90 лв.16,90 лв.
 • Лазер за кола с USB и разпръскваща светлина
   Лазер със звездна червена светлина, кяото се отразява атрактивно по тавана на вашата кола или стая. Осигурява атрактивна атмосфера и визуална наслада. Подходящ за ефектно интериорно осветяване. Иновативен лазер с разпръскващ диско ефект.ИЗработен с масивен метален корпус, който мжое да се о..
   Лазер със звездна червена светлина, кяото се отразява атрактивно по тавана на вашата кола или стая....
  15,35 лв.