Разни

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Атрактивна бутилка 1 литър във формата на череп
  Стъклена бутилка череп с вместимост 1000мл и красива силиконова тапа с херметическо затваряне. Страхотна идея за подарък за ценителите на алкохолни напитки. С тази бутилка ще поднесете питието със стил и екстравагантност. Изработена от боросиликатно, тънкостенно стъкло в красив дизайн с ф..
  Стъклена бутилка череп с вместимост 1000мл и красива силиконова тапа с херметическо затваряне. Страхот...
  23,90 лв.
 • Джобен MP3 плеър с дисплей, радио и слушалки в компактна кутийка
  Устройство за слушане на музика навсякъде с Вас. Удобен MP3 player, разполагащ с компактен размер, презаредима батерия и щипка за захващане на колан или джоб. В комплект със слушалки и практична кутия за съхранение. Това малко устройство ще бъде Ваш верен приятел, когато Ви се слуша музика. ..
  Устройство за слушане на музика навсякъде с Вас. Удобен MP3 player, разполагащ с компактен размер, п...
  13,90 лв.16,90 лв.
 • Книга сейф със скрито отделение и заключалка
  Скрит сейф под формата на книга със стоманено отделение и заключалка. Отключва се със секретен ключ и резервен (включен в комплекта). Тази книга е сигурно скривалище за ценни, тайни или опасни предмети. Изработена е от здрава стоманена конструкция с външна маскировъчна обвивка във формата на книг..
  Скрит сейф под формата на книга със стоманено отделение и заключалка. Отключва се със секретен ключ и рез...
  23,90 лв.27,90 лв.
 • Ключодържател тип органайзер за 12 ключа
  Никога повече не губете ключовете си с този Clever Key - Органайзер за ключове изработен от устойчив алуминий от летателен апарат и с компактен ергономичен дизайн. Този ключодържател поддържа до 12 ключа за бърз и ефективен достъп. Изключително компактен размер, който не заема излишно пространство в..
  Никога повече не губете ключовете си с този Clever Key - Органайзер за ключове изработен от устойчив алум...
  8,90 лв.
 • Водоустойчиво портмоне тип метален визитник
  Предпазете най-важните Ви лични документи и пари с този практичен аксесоар.  Метално портмоне тип визитник с цели 6 отделения за съхранение на лични документи, визитки, карти и пари. Практичен, стилен и функционален и лесно преносим дизайн. Компактният му размер го прави из..
  Предпазете най-важните Ви лични документи и пари с този практичен аксесоар.  Метално портмоне тип...
  7,60 лв.9,90 лв.
 • Стилна кутия за цигари с вградена запалка
  Стилен и практичен аксесоар за всеки пушач. Красива кутия за цигари размер 80 милиметра с вградена запалка. С тази кутия ще впечатлите околните особено ефектна, когато подавате цигара или огънче. Има плъзгащ се бутон, с който при бутане нагоре се отваря капаче, през което се подава цигара..
  Стилен и практичен аксесоар за всеки пушач. Красива кутия за цигари размер 80 милиметра с вградена запалк...
  13,60 лв.