Разни

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Магнитен шах
  Класически комплект за шах със стилен дизайн и магнетизирана повърхност. Фигурите разполагат с магнити на дъното си, които се привличат от игралната повърхност. Магнитният шах ще Ви позволи да премествате и носите играта от място на място без да се тревожите от падане и разместване на фигурите по..
  Класически комплект за шах със стилен дизайн и магнетизирана повърхност. Фигурите разполагат с магнити...
  9,90 лв.
 • Книга тип скрита тайна кутия
  Интересна кутия за съхранение на вещи с реалистичен облик на книга. Може да бъде използвана за ежедневно съхранение на принадлежности, както и за скриване на предмети между книги или на подобно място. Книгите кутии се сливат с останалите истински книги и са много трудни за различаване на пръв ..
  Интересна кутия за съхранение на вещи с реалистичен облик на книга. Може да бъде използвана за ежеднев...
  9,90 лв.
 • Нестандартно кубче Рубик тип ябълка
  Интересно кубче Рубик във формата на ябълка, което ще занимае съзнанието и ръцете Ви с часове ! Нестандартната му форма на ябълка представя още повече възможности за пренареждане от класическите варианти на кубчето. То може да се върти на всички посоки и веднъж разбъркано, нареждането му е превр..
  Интересно кубче Рубик във формата на ябълка, което ще занимае съзнанието и ръцете Ви с часове ! Нестан...
  11,90 лв.
 • MP3 плейър - Angry Birds
  Симпатичен MP3 плейър за музика във формата на Angry Birds. Плейърът разполага с презаредима батерия, слот за карта памет, жак тип AUX 3.5mm и букса за зареждане. На гърба си разполага с бутони за пускане и паузиране на музиката, увеличаване и намаляне на звука и смяна напред или назад в плейл..
  Симпатичен MP3 плейър за музика във формата на Angry Birds. Плейърът разполага с презаредима батерия, ...
  9,90 лв.
 • Малък дървен статив за рисуване и картини
  Симпатичен статив за рисуване и излагане на художествени произведения. Изработен е от дърво и е едновременно лек и здрав. Разполага с дъска, върху която се поставя картината и ластик, чрез който се фиксира върху рамката. Състои се от три крачета, които се разпъват под формата на буквата "А". ..
  Симпатичен статив за рисуване и излагане на художествени произведения. Изработен е от дърво и е едновр...
  9,90 лв.13,30 лв.
 • Буркан за спестявания тип електронна касичка
  Спестете пари за черни дни без да се налага постоянно да ги броите, за да знаете колко сте натрупали. С буркана за спестявания тип електронна касичка винаги ще сте информирани с колко пари разполагате. Касичката се отличава с иновативен дигитален брояч - изчислява стойността на монетата според не..
  Спестете пари за черни дни без да се налага постоянно да ги броите, за да знаете колко сте натрупали. ...
  17,90 лв.