Разни

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Сгъваем триъгълен калъф за очила
  Калъф предназначен за пренасяне и съхранение на Вашите диоптрични или слънчеви очила. Калъфът е с триъгълна форма когато е разгънат и може да сгъва до плоска форма. Външните му стени са твърди и устойчиви на удар и изпускане. Вътрешността му е мека и не надрасква повърхността на очилата. Сг..
  Калъф предназначен за пренасяне и съхранение на Вашите диоптрични или слънчеви очила. Калъфът е с триъ...
  5,90 лв.
 • Сгъваем калъф за очила с Fasion дизайн
  Интересен калъф, който ще предпази очилата Ви от надраскване и счупване. Изработен е от твърд картон и е декориран с интересни илюстрации от външната си част. Вътрешността на сгъваемия калъф е омекотена, за да предпази очилата от надраскване. Калъфът разполага с магнитна закопчалка за сигур..
  Интересен калъф, който ще предпази очилата Ви от надраскване и счупване. Изработен е от твърд картон и...
  5,90 лв.
 • Фиджет змия тип антистрес играчка
  Чудесна играчка, с която да разпуснете напрежението в ежедневието си. Фиджет змията може да се огъва, пречупва, преплита и разпъва в многобройни посоки - тя е изградена от индивидуални прешлени, които се завъртат в няколко посоки. Чудесен способ за успокояване на нервите докато мислите - взима..
  Чудесна играчка, с която да разпуснете напрежението в ежедневието си. Фиджет змията може да се огъва, ...
  3,90 лв.
 • Масивна стъклена ваза в красива форма
   Красива и здрава ваза от масивно закалено стъкло в красива форма. Тя е изработена от дебело прозрачно стъкло и има елегантна форма акцентираща върху цветята в нея. Красивата ваза е с подсилена основа, висока е 19см. и е с диаметър 10см. Подходяща е за декориране на хол, спалня и други ст..
   Красива и здрава ваза от масивно закалено стъкло в красива форма. Тя е изработена от дебело проз...
  9,80 лв.
 • Метален статив за картина тип сгъваем триножник с калъф
  Мултифункционален статив, с три телескопични крака, фиксираща щипка и заключващ механизъм - чудесен аксесоар за художници, както и за поставяне на табели и други изображения. Благодарение на разтягащите се крака, стативът е в състояние да достигне височина до цели 160см. В допълнение на фиксир..
  Мултифункционален статив, с три телескопични крака, фиксираща щипка и заключващ механизъм - чудесен аксес...
  36,00 лв.39,90 лв.
 • Великденски заек от дърво
  Великденски заек, изработен от дърво и предназначен за украшение на боядисаните яйца и празничната трапеза. Представлява фигура на седнало зайче с панделка и 2 яйчица. Разполага с поставка за лесно наместване. Размерите му са 29см. височина и 19см. дължина. Характеристики: Материал: Д..
  Великденски заек, изработен от дърво и предназначен за украшение на боядисаните яйца и празничната трапез...
  9,90 лв.