Разни

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Кинетично махало тип соларна система
  Страхотен сувенир за дома и офиса с който ще можете да релаксирате и да отпуснете съзнанието си. Соларна система тип магнитно махало. Кинетичното махало използва законите на електромагнетизма и се върти многократн само с едно побутване. Ако желаете махаото да се върти постоянно без да спира ..
  Страхотен сувенир за дома и офиса с който ще можете да релаксирате и да отпуснете съзнанието си. Соларна ...
  19,30 лв.
 • Великденски панер Направи си сам
  Създайте красива Великденска украса като използвате дървения панер и възможността за собствена декорация. След сглобяване в панера можете да поставите до 12 броя яйца, както и мек козунак в средата. Самият панер е съставен от дървени елементи, които могат да бъдат оцветени по Ваш вкус с техника ..
  Създайте красива Великденска украса като използвате дървения панер и възможността за собствена декорация....
  12,90 лв.
 • Светещи в тъмното връзки за обувки
  Придайте интересен младежки стил на обувките си със светещите в тъмното връзки. Те ще Ви направят забележими в тъмното без да се налага да правите каквото и да е. Зареждайки се от дневната и слънчевата светлина, вързалките фосфорисцират в тъмното. Подходящи са за всякакви типове обувки като к..
  Придайте интересен младежки стил на обувките си със светещите в тъмното връзки. Те ще Ви направят забе...
  8,38 лв.9,90 лв.
 • Светеща подложка за рисуване и скициране
  Перфектният подарък за всеки любител на изобразителното изкуство. Независимо дали е за малко дете или възрастен - светещата подложка ще подобри и развие техниката на рисуване. С нея ще тренирате плавно и прецизно рисуване. Сложните фигури и детайлни елементи вече няма да представляват т..
  Перфектният подарък за всеки любител на изобразителното изкуство. Независимо дали е за малко дете или въз...
  25,00 лв.
 • Магическо плазмено кълбо с тъч контрол
   Докоснете се до красотата на технологията и направлявайте плазмената заря със собствените си ръце ! Ще останете омагьосани от постоянно извиращите снопове светлина с променящ се цвят.  Пласменото кълбо ще Ви предложи истинска магия. Изключително атрактивно за деца и възрастни. Особе..
   Докоснете се до красотата на технологията и направлявайте плазмената заря със собствените си ръце !...
  29,90 лв.38,80 лв.
 • Класически дървен статив с регулируема височина
  Дървения статив е задължителен аксесоар за всеки художник или любител на изобразителното изкуство. С класическата си изработка и визия, стативът е много подходящ както като за рисуване, така и като декоративен елемент за Вашия дом. Използвайте го като средство за изработване на неповторима картин..
  Дървения статив е задължителен аксесоар за всеки художник или любител на изобразителното изкуство. С к...
  36,60 лв.39,90 лв.