Разни

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Ключодържател тип органайзер за 12 ключа
  Никога повече не губете ключовете си с този Clever Key - Органайзер за ключове изработен от устойчив алуминий от летателен апарат и с компактен ергономичен дизайн. Този ключодържател поддържа до 12 ключа за бърз и ефективен достъп. Изключително компактен размер, който не заема излишно пространство в..
  Никога повече не губете ключовете си с този Clever Key - Органайзер за ключове изработен от устойчив алум...
  8,90 лв.
 • Водоустойчиво портмоне тип метален визитник
  Предпазете най-важните Ви лични документи и пари с този практичен аксесоар.  Метално портмоне тип визитник с цели 6 отделения за съхранение на лични документи, визитки, карти и пари. Практичен, стилен и функционален и лесно преносим дизайн. Компактният му размер го прави из..
  Предпазете най-важните Ви лични документи и пари с този практичен аксесоар.  Метално портмоне тип...
  7,60 лв.9,90 лв.
 • Стилна кутия за цигари с вградена запалка
  Стилен и практичен аксесоар за всеки пушач. Красива кутия за цигари размер 80 милиметра с вградена запалка. С тази кутия ще впечатлите околните особено ефектна, когато подавате цигара или огънче. Има плъзгащ се бутон, с който при бутане нагоре се отваря капаче, през което се подава цигара..
  Стилен и практичен аксесоар за всеки пушач. Красива кутия за цигари размер 80 милиметра с вградена запалк...
  13,60 лв.
 • Лампа за банкноти с UV светлина - детектор за фалшиви пари
  Преносима, джобна лампа с UV светлина за проверка на банкноти и документи. Може да я носите навсякъде с Вас в джоба или чантата, без да заема излишно пространство. Тя ще Ви предпази от измами и неприятни проблеми и главоболия. Функции:  Проверка на скритите защитни елементи на бан..
  Преносима, джобна лампа с UV светлина за проверка на банкноти и документи. Може да я носите навсякъде с В...
  9,90 лв.13,90 лв.
 • Позлатени карти за игра със сертификат за 24 карата злато
  Тесте от 52 броя позлатени карти за игра. С това изискано тесте карти ще събирате всички погледи, независимо, къде играете. Картите са позлатени с 99.9% 24 каратово фолио и идват със сертификат за автентичност. Характеристики: 24 каратово фолио за покритие на картите; Елегантна..
  Тесте от 52 броя позлатени карти за игра. С това изискано тесте карти ще събирате всички погледи, нез...
  23,80 лв.
 • Дълго огледало с подживно рамо за недостъпни места
  Телескопично работно огледало за оглеждане на труднодостъпни зони. Притежава дълга разтегателна дръжка, с която мжое да достигнете до недостъпните места. Подходящо е за ремонтиране и работа по детайли.   Спецификации: Метално телескопично рамо Гумирана удобна дръжка П..
  Телескопично работно огледало за оглеждане на труднодостъпни зони. Притежава дълга разтегателна д...
  6,80 лв.