Разни

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Нестандартно кубче Рубик тип ябълка
  Интересно кубче Рубик във формата на ябълка, което ще занимае съзнанието и ръцете Ви с часове ! Нестандартната му форма на ябълка представя още повече възможности за пренареждане от класическите варианти на кубчето. То може да се върти на всички посоки и веднъж разбъркано, нареждането му е превр..
  Интересно кубче Рубик във формата на ябълка, което ще занимае съзнанието и ръцете Ви с часове ! Нестан...
  11,90 лв.
 • MP3 плейър - Angry Birds
  Симпатичен MP3 плейър за музика във формата на Angry Birds. Плейърът разполага с презаредима батерия, слот за карта памет, жак тип AUX 3.5mm и букса за зареждане. На гърба си разполага с бутони за пускане и паузиране на музиката, увеличаване и намаляне на звука и смяна напред или назад в плейл..
  Симпатичен MP3 плейър за музика във формата на Angry Birds. Плейърът разполага с презаредима батерия, ...
  9,90 лв.
 • Малък дървен статив за рисуване и картини
  Симпатичен статив за рисуване и излагане на художествени произведения. Изработен е от дърво и е едновременно лек и здрав. Разполага с дъска, върху която се поставя картината и ластик, чрез който се фиксира върху рамката. Състои се от три крачета, които се разпъват под формата на буквата "А". ..
  Симпатичен статив за рисуване и излагане на художествени произведения. Изработен е от дърво и е едновр...
  9,90 лв.13,30 лв.
 • Буркан за спестявания тип електронна касичка
  Спестете пари за черни дни без да се налага постоянно да ги броите, за да знаете колко сте натрупали. С буркана за спестявания тип електронна касичка винаги ще сте информирани с колко пари разполагате. Касичката се отличава с иновативен дигитален брояч - изчислява стойността на монетата според не..
  Спестете пари за черни дни без да се налага постоянно да ги броите, за да знаете колко сте натрупали. ...
  17,90 лв.
 • Сгъваем триъгълен калъф за очила
  Калъф предназначен за пренасяне и съхранение на Вашите диоптрични или слънчеви очила. Калъфът е с триъгълна форма когато е разгънат и може да сгъва до плоска форма. Външните му стени са твърди и устойчиви на удар и изпускане. Вътрешността му е мека и не надрасква повърхността на очилата. Сг..
  Калъф предназначен за пренасяне и съхранение на Вашите диоптрични или слънчеви очила. Калъфът е с триъ...
  5,90 лв.
 • Сгъваем калъф за очила с Fasion дизайн
  Интересен калъф, който ще предпази очилата Ви от надраскване и счупване. Изработен е от твърд картон и е декориран с интересни илюстрации от външната си част. Вътрешността на сгъваемия калъф е омекотена, за да предпази очилата от надраскване. Калъфът разполага с магнитна закопчалка за сигур..
  Интересен калъф, който ще предпази очилата Ви от надраскване и счупване. Изработен е от твърд картон и...
  5,90 лв.