Хелоуин Аксесоари

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Ефектен диспенсър за напитки във формата череп
  Бурканът с кранче е чудесен начин да впечатлите гостите. С атрактивната си форма на череп, определено няма да остане незабелязан! Изпитайте насладата от любимата си напитка - ефектно налята. С този диспенсър за напитки ще бъдете център на вниманието на всяко парти. В него може да по..
  Бурканът с кранче е чудесен начин да впечатлите гостите. С атрактивната си форма на череп, определен...
  45,00 лв.
 • Боя за лице тип Изкуствена кръв
  Създайте си страховит имидж за партито с боята за лице тип "Изкуствена кръв". Напълно реалистично имитира човешка кръв и може да се използва като допълнение към цялостната Ви визия. Боята е напълно безопасна и нетоксична и може да се нанася както върху лицето, така и върху останалата част на тялот..
  Създайте си страховит имидж за партито с боята за лице тип "Изкуствена кръв". Напълно реалистично имитир...
  6,36 лв.
 • Комплект тиара и магическа пръчица
  Страхотен комплект за малки феи. Превърнете малката си принцеса в истинска вълшебница с комплекта тиара и магическа пръчица. Страхотно подаръче, което си отива и с други подобни комплекти и ще радва детето Ви. Комплектът се препоръчва за деца над 3 годишна възраст. Характеристики: ..
  Страхотен комплект за малки феи. Превърнете малката си принцеса в истинска вълшебница с комплек...
  4,90 лв.
 • Скелет светещ в тъмното -Хелоуин кукла
   Фосфоресцираща фигура на скелет, която свети в тъмнина. Създава атрактивна илюзия със светещ ефект в тъмното. Крайниците на скелета са подвижни. Може да я движете самостоятелно или да я окачите в определена позиция. С тази светеща фигура на скелет гарантиран..
   Фосфоресцираща фигура на скелет, която свети в тъмнина. Създава атрактивна илюзия със све...
  6,60 лв.
 • Многоцветна LED крушка с дистанционно
    Крушка със сменящи се цветове, която осветява с приятна, мека LED светлина. Подхояща за осветяване на различен интериор. С нея ще се насладите на приятна атмосфера, независимо дали сте вкъщи, на бар или на заведение. Може да се използва като нощна лампа или като декорация на ра..
    Крушка със сменящи се цветове, която осветява с приятна, мека LED светлина. Подхояща за освет...
  12,90 лв.15,35 лв.
 • Чаша череп за уиски или шот
  Стъклена чаша с триизмерен дизайн във формата на череп. С нея ще впечатлите всеки, на който давате наздравица. Щом я напълните с течност, черепът ефектно ще се оцвети. Може да използвате чашата за шотове с алкохол или да я напълните с восък - за свещ.  Тази автентична чаша череп е страх..
  Стъклена чаша с триизмерен дизайн във формата на череп. С нея ще впечатлите всеки, на който давате н...
  13,30 лв.