Парти артикули

Парти артикули за всеки, празник, тържество, рожден ден. Украса, гирлянди, шапки, маски, маскировъчни костюми, свещи и коледни играчки.

Филтрирай по категория
Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Ефектен диспенсър за напитки във формата череп
  Бурканът с кранче е чудесен начин да впечатлите гостите. С атрактивната си форма на череп, определено няма да остане незабелязан! Изпитайте насладата от любимата си напитка - ефектно налята. С този диспенсър за напитки ще бъдете център на вниманието на всяко парти. В него може да по..
  Бурканът с кранче е чудесен начин да впечатлите гостите. С атрактивната си форма на череп, определен...
  38,90 лв.45,00 лв.
 • Интересен празничен балон от фолио с формата на еднорог
  Зарадвайте детето си като му подарите красив балон от фолио с формата на еднорог. Веднъж напълнен с въздух или хелий, балонът поддържа интересната си форма и радва окото. Балонът е голям - размерите му 114х93см. Чудесен избор за декорация по случай рождени дни или други детски празненства, ..
  Зарадвайте детето си като му подарите красив балон от фолио с формата на еднорог. Веднъж напълнен с въ...
  5,70 лв.
 • Светещи в тъмното парти очила с надпис Happy Birthday
  Бъдете центъра на вниманието дори и в тъмното със светещите парти очила за рожден ден ! С тях ще се откроите от останалите гости и ще имате възможност да заснемете интересните моменти дори и без светлина. За да блеснат през нощта, очилата не се нуждаят от батерии или зареждане - нужно е само д..
  Бъдете центъра на вниманието дори и в тъмното със светещите парти очила за рожден ден ! С тях ще се от...
  4,50 лв.
 • Неонова парти диадема за деца
  Чудесен аксесоар за незабравимото парти на Вашето дете - светещата неонова диадема ! Със забавния аксесоар, детето Ви ще се отличава от останалите, а Вие ще можете да заснемете изключително интересни и запомнящи се кадри дори и в тъмното. Без нуждата от батерии или кабели, неоновата диадема за..
  Чудесен аксесоар за незабравимото парти на Вашето дете - светещата неонова диадема ! Със забавния аксе...
  4,59 лв.
 • Боя за лице тип Изкуствена кръв
  Създайте си страховит имидж за партито с боята за лице тип "Изкуствена кръв". Напълно реалистично имитира човешка кръв и може да се използва като допълнение към цялостната Ви визия. Боята е напълно безопасна и нетоксична и може да се нанася както върху лицето, така и върху останалата част на тялот..
  Създайте си страховит имидж за партито с боята за лице тип "Изкуствена кръв". Напълно реалистично имитир...
  6,36 лв.
 • Комплект свещички тип фонтан за торта
  Добавете атрактивен блясък към Вашето празненство с комплекта свещички "фонтан" за торта. Комплектът включва 4 броя свещи и 4 броя поставки към тях. Когато бъдат запалени, те произвеждат цветни искри и осветяват околността в продължителност на 35 секунди. Използвани за ярък и атрактивен финал ил..
  Добавете атрактивен блясък към Вашето празненство с комплекта свещички "фонтан" за торта. Комплектът вкл...
  4,50 лв.