Парти артикули

Парти артикули за всеки, празник, тържество, рожден ден. Украса, гирлянди, шапки, маски, маскировъчни костюми, свещи и коледни играчки.

Филтрирай по категория
Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Шапка за напитки тип рицарски шлем
  Шапка за поставяне на кенчета с бира или друг тип напитки. Забавен начин да се маскирате за Хелоуин или да изненадате всички на партито. Освен това и доста практична шапка, защото на нея може да поставите две чаши, бутилки или кенчета и да бъдете със свободни ръце. Разполагате с всму..
  Шапка за поставяне на кенчета с бира или друг тип напитки. Забавен начин да се маскирате за Хелоуин ...
  17,80 лв.
 • Маскировка за Хелоуин - нож с диадема за глава
  Оригинален и ефектен начин да се маскирате за Хелоуин. Нож с диадема, която се поставя на главата. Изглежда сякаш ножът преминава през нея. За допълнителена атракция допринасят иитацията на капки кръв по ножа.   Напрактика това е една безобидна играчка изработена от пластмаса.  ..
  Оригинален и ефектен начин да се маскирате за Хелоуин. Нож с диадема, която се поставя на главата. Изглеж...
  7,89 лв.
 • Шотове във формата на череп - комплект 6 чаши
  Стъклени чаши за шотове с форма на череп. Идеални за зловещи купони, Тики празненства и празненства за Хелоуин. Характеристики: Материал: стъкло; Капацитет: 50 мл; Размери: 5.8 х 5.2 см; Тегло: 86 гр; Комплект от 6 чаши;   ..
  Стъклени чаши за шотове с форма на череп. Идеални за зловещи купони, Тики празненства и празненства за Хе...
  12,90 лв.
 • Халба във формата на череп - комплект 2 броя
  Масивна стъклена чаша за бира във формата на череп. Ефектен начин да поднесете бира на компанията. Вместимост: 500мл Размери: 13 х 13 х 10 см; Комплекта включва две чаши. ..
  Масивна стъклена чаша за бира във формата на череп. Ефектен начин да поднесете бира на компанията. ...
  15,50 лв.
 • Чаша череп с триизмерен ефект
  Сувенирна чаша във формата на череп. Изработена с атрктивен триизмерен дизайн във формата на череп с дръжка изградена от малки черепи. Оригинална идея за подарък, с която гарантирано ще приковете вниманието на вски около Вас. Висококачествена изработка от полирезин и вътрешност от неръждаема с..
  Сувенирна чаша във формата на череп. Изработена с атрктивен триизмерен дизайн във формата на череп с дръж...
  15,90 лв.
 • Масивна чаша във формата на череп с шлем и брадва
  Оригинална чаша за Хелоуин или друг повод за подарък. Дизайн с 3D ефект на череп с метален шлем и дръжка брадва. Чашата череп е изработена от висококачествени материали с външно покритие от полирезин и вътрешност от неръждаема стомана. Чудесен начин да поднесете наздравица на на партито по еди..
  Оригинална чаша за Хелоуин или друг повод за подарък. Дизайн с 3D ефект на череп с метален шлем и дръжка ...
  17,80 лв.