Парти артикули

Парти артикули за всеки, празник, тържество, рожден ден. Украса, гирлянди, шапки, маски, маскировъчни костюми, свещи и коледни играчки.

Филтрирай по категория
Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Магическа светеща чаша
  Атрактивна парти чаша, която свети в различни цветове когато налеете течност в нея. С тази чашка ще бъдете винаги атрактивни и в центъра на партито ! Чашата е направена от пластмаса и е с вид на стъкло. Работата и се базира на индукционен принцип - когато налеете течност в нея тя свети, а когато ..
  Атрактивна парти чаша, която свети в различни цветове когато налеете течност в нея. С тази чашка ще бъдет...
  7,90 лв.
 • Надпис за рожден ден Динозавър
  Парти украса за детски рожден ден с илюстрация на динозавър и надпис "Happy Birthday". Изработен е от хартиен материал, а най-големите букви са с размер 44см. Подходящ е за поставяне върху стени или други подобни плоскости. Характеристики: Материал: Хартия; Цвят: Жълт; За постав..
  Парти украса за детски рожден ден с илюстрация на динозавър и надпис "Happy Birthday". Изработен е от ...
  7,30 лв.
 • Детски парти шапки комплект 6 броя
  Атрактивни парти шапки за деца в комплект по 6 броя. Изработени са от картон и са с размер 19хФ14см. Предлагат се няколко модела цвят и илюстрация на шапките, според наличността. Характеристики: Материал: Картон; Цвят: според наличността; Размер: 19хФ14см.; Предназначени за де..
  Атрактивни парти шапки за деца в комплект по 6 броя. Изработени са от картон и са с размер 19хФ14см. ...
  4,50 лв.
 • Стойка за сладкиши на три нива със забавен дизайн
  Поставка за сладки на три нива с атрактивен дизайн. Етажерката за сладкиши е илистрирана със забавни картинки и маймунки. Чудесен аксесоар за всеки детки празник и рожден ден! Триетажната поставка е изработена от картон и се сглобява, образуваща пирамида. Сглобена, стойката е висока 31см...
  Поставка за сладки на три нива с атрактивен дизайн. Етажерката за сладкиши е илистрирана със забавни карт...
  6,60 лв.
 • Светещи балони с дръжка
  Атрактивен светещ балон, създаващ невероятен ефект и атмосфера на светло и тъмно. Перфектна декорация за партита, рождени дни, тържества и всякакви други поводи. Светлината от балоните създава ефект на изисканост и стил. Всеки балон разполага с удобна дръжка и се сглобява изключително лесно. И..
  Атрактивен светещ балон, създаващ невероятен ефект и атмосфера на светло и тъмно. Перфектна декорация ...
  6,30 лв.9,90 лв.
 • Многоцветна диско топка дистанционно управление
  Създайте парти настроение и невероятна атмосфера с многоцветната диско топка с дистанционно управление. Нейните движещи се цветове правят ефектно светлинно шоу, на което ще се радват както деца, така и възрастни. Имате на разположение цели 7 цветови режима и пълен контрол над такта и..
  Създайте парти настроение и невероятна атмосфера с многоцветната диско топка с дистанционно управление. ...
  19,90 лв.