За пушачи

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Машинка за бързо и лесно пълнене на цигари
  С постоянния растеж на цените на тютюниевите изделия, ръчното приготвяне на цигари набира все повече популярност. Представяме Ви удобна машинка за правене на 3 цигари едновременно - само за около 5 минути ще можете да изработите близо една кутия на много по-ниска цена. С нея ще направите пушен..
  С постоянния растеж на цените на тютюниевите изделия, ръчното приготвяне на цигари набира все повече попу...
  12,30 лв.
 • Електронна запалка с плазмено запалване
  С иновативната плазмена запалка ще забравите за досадното презареждане с газ и трудното сменяне на изгорели реотани ! Със стилния си дизайн и впечатляващите си характеристики, плазмената запалка се превръща в най-добрия приятел на всеки пушач и чудесен подарък и инструмент за останалите. За да..
  С иновативната плазмена запалка ще забравите за досадното презареждане с газ и трудното сменяне на изгоре...
  23,30 лв.
 • Кръгъл противоветрен пепелник за 3 цигари
  Метален пепелник с места за поставяне на 3 цигари едновременно и предпазващ от разнасяне на пепелта при ветровито време. Изработен е от 2 метални части, пасващи една в друга - контейнер за пепелта и капаче с отвор в средата за удобно изхвърляне на изгорелите цигари. С поставено капаче, пепелникът е..
  Метален пепелник с места за поставяне на 3 цигари едновременно и предпазващ от разнасяне на пепелта при в...
  2,90 лв.
 • Луксозна електронна запалка AUDI / BMW / Mercedes-Benz
   Стилната електронна запалка е чудесно и практично допълнение към колекцията на всеки един автомобилен фен и пушач. С грижа за Вашите предпочитания, предлагаме позлатената запалка с логото на AUDI, BMW и Mercedes-Benz. Перфектният подарък за един автомобилист и пушач! Запалката реотан, к..
   Стилната електронна запалка е чудесно и практично допълнение към колекцията на всеки един автомобил...
  17,90 лв.
 • Стилна кутия за цигари с вградена запалка
  Стилен и практичен аксесоар за всеки пушач. Красива кутия за цигари размер 80 милиметра с вградена запалка. С тази кутия ще впечатлите околните особено ефектна, когато подавате цигара или огънче. Има плъзгащ се бутон, с който при бутане нагоре се отваря капаче, през което се подава цигара..
  Стилен и практичен аксесоар за всеки пушач. Красива кутия за цигари размер 80 милиметра с вградена запалк...
  13,60 лв.
 • Преносим пепелник за кола
  Универсален пепелник за автомобил с вградена LED светлина. Удобен за поставяне на удобно за Вас място - под ръка за да изтръскате цигарата. Притежава вградено осветление, за максимално удобство при употреба на тъмно. Компактен и лесен за пренасяне. Подходящ за поставяне на таблото на колата. ..
  Универсален пепелник за автомобил с вградена LED светлина. Удобен за поставяне на удобно за Вас място - п...
  8,90 лв.