За пушачи

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Стилна кутия за цигари с вградена запалка
  Стилен и практичен аксесоар за всеки пушач. Красива кутия за цигари размер 80 милиметра с вградена запалка. С тази кутия ще впечатлите околните особено ефектна, когато подавате цигара или огънче. Има плъзгащ се бутон, с който при бутане нагоре се отваря капаче, през което се подава цигара..
  Стилен и практичен аксесоар за всеки пушач. Красива кутия за цигари размер 80 милиметра с вградена запалк...
  13,60 лв.
 • Преносим пепелник за кола
  Универсален пепелник за автомобил с вградена LED светлина. Удобен за поставяне на удобно за Вас място - под ръка за да изтръскате цигарата. Притежава вградено осветление, за максимално удобство при употреба на тъмно. Компактен и лесен за пренасяне. Подходящ за поставяне на таблото на колата. ..
  Универсален пепелник за автомобил с вградена LED светлина. Удобен за поставяне на удобно за Вас място - п...
  8,90 лв.
 • Огъваща се лула череп със светещи очи
  Оригинален подарък за всеки пушач.  Метална лула във формата на череп с огъваща се тръбичка. Дизайна е изключително ефектен сякаш лулата излиза от устата му, а докато всмуквате от дима, очите на черепа светят. Лулата е изработена от неръждаем метал. Разполага с контейнер з..
  Оригинален подарък за всеки пушач.  Метална лула във формата на череп с огъваща се тръбичка. Д...
  9,90 лв.
 • Метална кутия за цигари - табакера
  Практична и стилна метална кутия за пренос на цигари с автоматично отваряне чрез копче. В нея може удобно да поставите цигари или картонена кутия с цигари, на която има неприятни картинки. Подходяща е за съхранение на слим или обикновени цигари. Само с едно натискане на бутона..
  Практична и стилна метална кутия за пренос на цигари с автоматично отваряне чрез копче. В нея м...
  8,80 лв.