За Мъжете

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Комплект за вино 5в1 разтваряща се бутилка
  Стилен комплект за вино 5в1 компактно съхранен в кутия с формата на бутилка. Оригинален подарък за всеки сомелиер или за специалният празник - юбилей. Комплектът съдържа всичко необходимо за отваряне и сервиране на вино по изискан и изтънчен начин. Характеристики: Размер: 32..
  Стилен комплект за вино 5в1 компактно съхранен в кутия с формата на бутилка. Оригинален подарък з...
  23,90 лв.
 • Професионална машинка PRITECH за прецизно подстригване
  Висококачествена машинка за подстригване с презареждаща се батерия. Изработена в красив, ергономичен дизайн с водоустойчив корпус, което позволява безопасна употреба в банята. Разбира се разполагате с регулируема приставка с 5 различни размера за прецизно подстригване. Машинката за подстригв..
  Висококачествена машинка за подстригване с презареждаща се батерия. Изработена в красив, ергономичен диза...
  33,60 лв.
 • Чашата на ЖОРО
  Поздравете своя именник за Гергьовден!  Оригинален подарък, който ще остане забавен спомен! Порцеланова чаша с шеговит надпис - "Чашата на Жоро"   Характеристики:  Материал: Порцелан Вместимост: 330мл Размери: 9.5 х 6.5 см В ..
  Поздравете своя именник за Гергьовден!  Оригинален подарък, който ще остане забавен спомен! ...
  7,90 лв.
 • Чашата на ГЕОРГИ
  Оригинален подарък за Гергьовден. Поздравете своя именник сега с "Чашата на Георги" Забавен подарък, който остава забавен спомен! Чашата на Георги е израбтена от порцелан и гравирана с оригинален кръстословичен надпис: Гениален Единствен Опасен Разкрепостен Галантен Инте..
  Оригинален подарък за Гергьовден. Поздравете своя именник сега с "Чашата на Георги" Забавен подарък, к...
  7,90 лв.
 • Туристически набор 10в1 с кожен кобур, манерка, чашки и комбинирано ножче
  Страхотен подаръчен комплект, подходящ за туристи, ловджии и пътуващи! Невероятно удобно и практично! Туристически комплект състоящ се от: Метална неръждаема манерка с вместимост 0.532 милилитра; Многофункционално ножче с отварачка и тирбушон; 3 броя метални чашки; Удобна кожена ..
  Страхотен подаръчен комплект, подходящ за туристи, ловджии и пътуващи! Невероятно удобно и практично! ...
  35,50 лв.
 • Туристически комплект 5 части в кожен калъф с манерка 1.4Л, чашки и прибори
  Пийте и хапвайте, докато се любувате на природата! Невероятно удобно и практично! Туристически комплект състоящ се от: Голяма метална манерка с вместимост 1.4 литра; Две разтегателни метални чашки тип ключодържател; Нож и лъжица; Всичко това в кожен калъф - кубур с дълга дръжка з..
  Пийте и хапвайте, докато се любувате на природата! Невероятно удобно и практично! Туристически комплек...
  36,90 лв.