За Мъжете

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Магнитна гривна за регулиране на кръвно налягане
   Магнитна гривна от медицинска стомана, която има свойството да регулира кръвното налягане. Премахва главоболието, шума в ушите, черните петна в погледа или виенето на свят. Всички тези признаци са причинени от високо или ниско кръвно, често следствие от напрегнато ежедневие, изпълнено със зада..
   Магнитна гривна от медицинска стомана, която има свойството да регулира кръвното налягане. Премахва...
  33,00 лв.
 • Комплект за вино 5в1 разтваряща се бутилка
  Стилен комплект за вино 5в1 компактно съхранен в кутия с формата на бутилка. Оригинален подарък за всеки сомелиер или за специалният празник - юбилей. Комплектът съдържа всичко необходимо за отваряне и сервиране на вино по изискан и изтънчен начин. Характеристики: Размер: 32..
  Стилен комплект за вино 5в1 компактно съхранен в кутия с формата на бутилка. Оригинален подарък з...
  23,90 лв.
 • Професионална машинка PRITECH за прецизно подстригване
  Висококачествена машинка за подстригване с презареждаща се батерия. Изработена в красив, ергономичен дизайн с водоустойчив корпус, което позволява безопасна употреба в банята. Разбира се разполагате с регулируема приставка с 5 различни размера за прецизно подстригване. Машинката за подстригв..
  Висококачествена машинка за подстригване с презареждаща се батерия. Изработена в красив, ергономичен диза...
  33,60 лв.
 • Чашата на ЖОРО
  Поздравете своя именник за Гергьовден!  Оригинален подарък, който ще остане забавен спомен! Порцеланова чаша с шеговит надпис - "Чашата на Жоро"   Характеристики:  Материал: Порцелан Вместимост: 330мл Размери: 9.5 х 6.5 см В ..
  Поздравете своя именник за Гергьовден!  Оригинален подарък, който ще остане забавен спомен! ...
  7,90 лв.
 • Чашата на ГЕОРГИ
  Оригинален подарък за Гергьовден. Поздравете своя именник сега с "Чашата на Георги" Забавен подарък, който остава забавен спомен! Чашата на Георги е израбтена от порцелан и гравирана с оригинален кръстословичен надпис: Гениален Единствен Опасен Разкрепостен Галантен Инте..
  Оригинален подарък за Гергьовден. Поздравете своя именник сега с "Чашата на Георги" Забавен подарък, к...
  7,90 лв.
 • Туристически набор 10в1 с кожен кобур, манерка, чашки и комбинирано ножче
  Страхотен подаръчен комплект, подходящ за туристи, ловджии и пътуващи! Невероятно удобно и практично! Туристически комплект състоящ се от: Метална неръждаема манерка с вместимост 0.532 милилитра; Многофункционално ножче с отварачка и тирбушон; 3 броя метални чашки; Удобна кожена ..
  Страхотен подаръчен комплект, подходящ за туристи, ловджии и пътуващи! Невероятно удобно и практично! ...
  35,50 лв.