За Мъжете

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Органайзер за ключове 6в1 тип стоманен карабинер
  Страхотен ключодържател тип карадинер за оцеляване - предназначен за активния и ефективен мъж. Истински верен приятел и инструмент - винаги под ръка! Това е не порсто ключодържател, а компактен и удобен органайзер за 8 ключа. Благодарение на мултифункционалния му дизайн, той ще подредите не ..
  Страхотен ключодържател тип карадинер за оцеляване - предназначен за активния и ефективен мъж. Истински в...
  8,30 лв.9,90 лв.
 • Стилно мъжко портмоне от естествена кожа с 9 отделения
  Красиво мъжко портмоне за съвременния господин, придаващ завършен вид на неговата ежедневна или формална визия. Изработено от естествена кожа и разполагащо с цели 9 отделения, портмонето ще събере всичко важно в себе си - банкноти, лични документи, визитни картички и други. Цветовите елементи ..
  Красиво мъжко портмоне за съвременния господин, придаващ завършен вид на неговата ежедневна или формална ...
  19,90 лв.25,00 лв.
 • Дървена джага - игра на футбол с ръчки
  Вълнуващата игра, обичана не само от деца, но и от възрастни - футболната джага! Истинско забавление за малки и големи фенове на футболната игра. Тествайте уменията си по всяко време с настолната версия на популярната игра. Дървената джага е перфектният подарък за всеки любител на футбола, а и на..
  Вълнуващата игра, обичана не само от деца, но и от възрастни - футболната джага! Истинско забавление за м...
  56,90 лв.
 • Кожен бележник в ретро дизайн
  Бележник в ретро стил за всички моряци, пътешественици и приключенци. С този подарък ще можете да опишете всеки един вълнуващ момент в своя джобен дневник ! Визуалната изработка на бележника хваща окото със своя семпъл, но атрактивен стил - направен с твърди кожени корици, хартия тип пергамент и ..
  Бележник в ретро стил за всички моряци, пътешественици и приключенци. С този подарък ще можете да опишете...
  9,90 лв.
 • Керамично буре с канелка тип диспенсър
  Декоративно керамично буре с канелка тип диспенсър. Изработено изключително прецизно, гравирано с реалистични орнаменти и гроздове. Атрактивен начин да сипете любимата си напитка! Оригинален подарък за всеки домакин! Поднесете го ефектно на масата и гостите Ви ще останат възхитени! С..
  Декоративно керамично буре с канелка тип диспенсър. Изработено изключително прецизно, гравирано с ре...
  45,00 лв.
 • Топла зимна шапка тип ушанка
  Мъжка зимна шапка тип ушанка. С нея ще предпазите главата и ушите си от студ и зимни ветрове. Ушанката е изработена от текстил и пух. Усеща се много приятна на допир,  Частите, които пазят и топлят ушите могат да се вдигат и закрепят в горната част на шапката. Моделът е универсален разме..
  Мъжка зимна шапка тип ушанка. С нея ще предпазите главата и ушите си от студ и зимни ветрове. Ушанката...
  13,90 лв.