За Мъжете

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Метална кутия за цигари - табакера
  Практична и стилна метална кутия за пренос на цигари с автоматично отваряне с копче. В нея може удобно да поставитек цигари или картонена кутия с цигари, на която има неприятни картинки. Подходяща е за съхранение на слим или обикновени цигари. Само с едно натискане на бутона капака се о..
  Практична и стилна метална кутия за пренос на цигари с автоматично отваряне с копче. В нея може удоб...
  8,80 лв.
 • Автоматичен масажор за кола - анатомична възглавница за 8 точков ШИАЦУ масаж
  Облекчете схващанията на врата и болката в гърба, кръста и крайниците с 8 точковия ШИАЦУ автоматичен масажор. Използвайте го веднъж и няма да искате да го спрете. Ще забравите за стреса и умората от натовареното ежедневие! Насладете се на пълноценна почивка с релаксиращ ефект ..
  Облекчете схващанията на врата и болката в гърба, кръста и крайниците с 8 точковия ШИАЦУ автома...
  38,90 лв.56,90 лв.
 • Комплект битове от най-използваните размери - 36 части с дръжка и удължител
  Комплект битове от най-използваните размери за настройка и ремонт. Състои се от цели 36 части с ръкохватка и удължител. Този комплект е необходимо оборудване за всяко семейство. Незамени помощник, когато се налага да намерите подходящата отвертка за ремонтиране. С него можете да решите..
  Комплект битове от най-използваните размери за настройка и ремонт. Състои се от цели 36 части с...
  18,80 лв.
 • Бинокъл NIKON с оптично увеличение 12х45
  Оптичен бинокъл с оптично увеличение 12x45. Подходящ за: Лов; Плаване; Туризъм; Плаж; Под дъжда; Наблюдение на животни; Прецизни лещи изработени от качествени оптични материали, които осигуряват реални цветове и образ. Много добра видимост и пропускливост на светлина. Предлаг..
  Оптичен бинокъл с оптично увеличение 12x45. Подходящ за: Лов; Плаване; Туризъм; Плаж; По...
  136,90 лв.
 • Акумулаторна бормашина 18V 1Ah - автоматичен винтоверт
  Акумулаторен винтоверт за бързо и лесно ремонтиране. Незаменим помощник за всеки мъж! С електрическата бормашина може да завивате и развивате без усилие. Характеристики: - Акумулатор пакет: 18V | Ni - Cd - Капацитет: 1Ah - Обороти: 0 – 550 об./м - Патронник: 0.8 – 10 мм - ..
  Акумулаторен винтоверт за бързо и лесно ремонтиране. Незаменим помощник за всеки мъж! С електрическата...
  68,90 лв.
 • Комплект инструменти 16 части в куфарче
  Практичен комплект инструменти, който ще Ви бъде винаги под ръка в най-необходимите случаи. 16 основни инструмента практично подредени в куфарче, което може да пренесете на всякъде с вас. Изключително компактен този комплект с инструменти не заема излишно пространство. С него ще ремонти..
  Практичен комплект инструменти, който ще Ви бъде винаги под ръка в най-необходимите случаи. 16 основ...
  27,30 лв.