За Мъжете

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Подарък за пиене на ракия - дървена каруца с ракия и чаши
  Страхотен подарък за всеки любител и ценител на ракията - дървена каручка, от която висят чашки и бутилка с ракия. Каруцата играе ролята на стойка за бутилка с ракия и чашки със столче. Тя е изработена от ръдво с чувство към детайла. Придава уютна атмосфера на Вашия дом и механа. Размерът на к..
  Страхотен подарък за всеки любител и ценител на ракията - дървена каручка, от която висят чашки и бутилка...
  48,90 лв.
 • Чашки за ракия със столче - комплект 6бр.
  Чашки за ракия със столче - класически комплект за любителите на традиционна българска ракия. На разположение ще имате цели 6 чашки с вместимост 55мл.  Изработени са от устойчиво стъкло и разполагат със стабилна основа. Характеристики: Материал: Стъкло; Цвят: Прозрачен; Вме..
  Чашки за ракия със столче - класически комплект за любителите на традиционна българска ракия. На разпо...
  13,30 лв.
 • Мъжко портмоне от естествена кожа с 14 прегради
  Стилно мъжко портмоне от естествена кожа с цели 14 - висококачествена изработка за използване години напред! Портмонето предлага всички удобства и пространства, които може да потрябват на съвременния мъж. Разполага с отделение за монети, цели 3 отделения за банкноти ( едно от което с цип ), 8 ..
  Стилно мъжко портмоне от естествена кожа с цели 14 - висококачествена изработка за използване години напр...
  16,90 лв.25,00 лв.
 • Органайзер за ключове 6в1 тип стоманен карабинер
  Страхотен ключодържател тип карадинер за оцеляване - предназначен за активния и ефективен мъж. Истински верен приятел и инструмент - винаги под ръка! Това е не порсто ключодържател, а компактен и удобен органайзер за 8 ключа. Благодарение на мултифункционалния му дизайн, той ще подредите не ..
  Страхотен ключодържател тип карадинер за оцеляване - предназначен за активния и ефективен мъж. Истински в...
  8,30 лв.9,90 лв.
 • Стилно мъжко портмоне от естествена кожа с 9 отделения
  Красиво мъжко портмоне за съвременния господин, придаващ завършен вид на неговата ежедневна или формална визия. Изработено от естествена кожа и разполагащо с цели 9 отделения, портмонето ще събере всичко важно в себе си - банкноти, лични документи, визитни картички и други. Цветовите елементи ..
  Красиво мъжко портмоне за съвременния господин, придаващ завършен вид на неговата ежедневна или формална ...
  19,90 лв.25,00 лв.
 • Дървена джага - игра на футбол с ръчки
  Вълнуващата игра, обичана не само от деца, но и от възрастни - футболната джага! Истинско забавление за малки и големи фенове на футболната игра. Тествайте уменията си по всяко време с настолната версия на популярната игра. Дървената джага е перфектният подарък за всеки любител на футбола, а и на..
  Вълнуващата игра, обичана не само от деца, но и от възрастни - футболната джага! Истинско забавление за м...
  56,90 лв.