За Мъжете

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Кожен бележник в ретро дизайн
  Бележник в ретро стил за всички моряци, пътешественици и приключенци. С този подарък ще можете да опишете всеки един вълнуващ момент в своя джобен дневник ! Визуалната изработка на бележника хваща окото със своя семпъл, но атрактивен стил - направен с твърди кожени корици, хартия тип пергамент и ..
  Бележник в ретро стил за всички моряци, пътешественици и приключенци. С този подарък ще можете да опишете...
  9,90 лв.
 • Керамично буре с канелка тип диспенсър
  Декоративно керамично буре с канелка тип диспенсър. Изработено изключително прецизно, гравирано с реалистични орнаменти и гроздове. Атрактивен начин да сипете любимата си напитка! Оригинален подарък за всеки домакин! Поднесете го ефектно на масата и гостите Ви ще останат възхитени! С..
  Декоративно керамично буре с канелка тип диспенсър. Изработено изключително прецизно, гравирано с ре...
  45,00 лв.
 • Топла зимна шапка тип ушанка
  Мъжка зимна шапка тип ушанка. С нея ще предпазите главата и ушите си от студ и зимни ветрове. Ушанката е изработена от текстил и пух. Усеща се много приятна на допир,  Частите, които пазят и топлят ушите могат да се вдигат и закрепят в горната част на шапката. Моделът е универсален разме..
  Мъжка зимна шапка тип ушанка. С нея ще предпазите главата и ушите си от студ и зимни ветрове. Ушанката...
  13,90 лв.
 • Диспенсър за напитки във формата на буре
   Оригинален подарък за всеки любителн на алкохолните напитки. Декоративно буре с кранче за ефектно наливане. Напълнете го с любимата си напитка и почерпете гостите по атрактивен начин. Поставете го на пасата и рзаливайте директно от него. Чудесен начин да посрещнете празниците и автентиче..
   Оригинален подарък за всеки любителн на алкохолните напитки. Декоративно буре с кранче за ефектно н...
  36,00 лв.
 • Подаръчен комплект за мъж 3в1 - джобно ножче, химикал и нокторезачка
  Стилен комплект с подаръци за мъж, включващ в себе си джобно швейцарско ножче, нокторезачка и химикал. Всеки един предпет е изработен от метал, с изискана външност и сребрист цвят. Поставени са в специални прегради в кутията. Самата кутия е с красив дизайн, подходяща както за декориране с подаръчн..
  Стилен комплект с подаръци за мъж, включващ в себе си джобно швейцарско ножче, нокторезачка и химикал. В...
  13,60 лв.
 • Подаръчен комплект 5в1 - дървено куфарче с шах
   Страхотен подаръчен комплект за мъже - луксозно дървено куфарче за игра на шах с манерка, две чашки и тирбушон. Във вътрешността на кутията са разположени шахматни фигури, а гърбът и е игрално поле. Кутията е със стилен дизайн - изработена от дърво и притежаваща метална закопчалка...
   Страхотен подаръчен комплект за мъже - луксозно дървено куфарче за игра на шах с манерка, две ...
  36,60 лв.