За Дамите

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Стилна кожена кутийка за бижута тип ракла с 16 отделения
  Стилна кутия за бижута и аксесоари на три нива - заедно с две чекмеджета и цели 16 отделения за накити ще си подарите стил и изящество в съхранението на своите скъпоценности. Чудесният подарък за всяка дама е изработен с мисъл за Вас - външно ще се наслаждавате на висококачествена ЕКО кожа, а вът..
  Стилна кутия за бижута и аксесоари на три нива - заедно с две чекмеджета и цели 16 отделения за накити ще...
  36,60 лв.
 • Плюшен ключодържател сърце
  Подарете мил символ на романтичните си чувства на любимия човек - плюшеното ключодържателче сърчице ! Изработено от текстил и мек плюш, сърчицето е приятно на докосване и ще напомняте за себе си всеки път когато получателя извади ключовете си. Притежава стандартна халка за окачане на ключове, ..
  Подарете мил символ на романтичните си чувства на любимия човек - плюшеното ключодържателче сърчице ! ...
  3,90 лв.
 • Топли пухкави ушанки
  Дръжте ушите на топпло с чудесните пухкави ушанки. Те са сгъваеми и удобни за пренасяне когато не затоплят ушите Ви. Притежават универсален размер, подходящ за всякакъв тип глава. Изработени от плюш те се усещат уникално приятно на допир. Пухкавата им визия допринася за Вашия топъл и приятен с..
  Дръжте ушите на топпло с чудесните пухкави ушанки. Те са сгъваеми и удобни за пренасяне когато не зато...
  12,00 лв.
 • Кожена кутия за бижута с огледало и цели 10 отделения - два цвята
  Чудесен подарък за Всяка дама! Стилна кутия за бижута и аксесоари с две нива и цели 10 отделения за съхранение на пръстени, огърлици, гривни, обеци и други. Кутията е изработена с мисъл за дамите с модерна визия! Обвивката е от висококачествена кожа, а вътрешността от кадифе. ..
  Чудесен подарък за Всяка дама! Стилна кутия за бижута и аксесоари с две нива и цели 10 отделени...
  27,60 лв.36,60 лв.
 • Кутия за бижута с фото рамка
  Дървена кутия с фоторамка, 4 отделения и винтидж закопчалка. Чудесен подарък за Вас или ваш любим човек, който ще остане страхотен спомен. Класически дизайн и изработена от светло дърво, кутията едновременно стилно и практично място за Вашите аксесоари. Придайте индивидуалната си нотка къ..
  Дървена кутия с фоторамка, 4 отделения и винтидж закопчалка. Чудесен подарък за Вас или ваш любим чо...
  13,30 лв.
 • Компактен дамски вентилатор със светещо огледало
    Джобен вентилатор във формата на мече със сгъваемо LED огледалце. Невероятен дамски аксесоар, който всяка жена и момиче трябва да притежава в своята чанта. Огледалото вентилатор ще ви бъде винаги под ръка при нужда. С него може да се разхлаждате в горещите летни дни. Той комбинира в себе с..
    Джобен вентилатор във формата на мече със сгъваемо LED огледалце. Невероятен дамски аксесоар, койт...
  11,90 лв.16,90 лв.