За Дамите

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Златна роза в целуфан с поставка LOVE
   Страхотен подарък за 8ми март - Денят на жената. Изненадайте любимата си със Златна роза със стойка за поставяне и луксозна опаковка. Всяка дама ще бъде впечатлена от Вашият жест!  Много фина и елегантна изработка от метал с чувство към детайла! Изящни лис..
   Страхотен подарък за 8ми март - Денят на жената. Изненадайте любимата си със Златна роза със&n...
  29,90 лв.
 • Красива златна роза в подаръчна кутия
   Оригинален подарък, който ще впечатли всяка изтънчена дама! Изненадайте любимата си със Златна роза в луксозна подаръчна кутия.  Златната роза е подходящ подарък за "8ми март", "Свети Валентин", юбилей или рожден ден. Много фина и елегантна изработка от метал с чувств..
   Оригинален подарък, който ще впечатли всяка изтънчена дама! Изненадайте любимата си със З...
  19,90 лв.26,90 лв.
 • Музикална кутийка за бижута с огледало и чекмедже
  Дървена кутийка за бижута с 3 отделения, чекмедже и огледало. Ръчна изработка с десен на еднорог. Кутийката за бижута притежава навиващ се музикален механизъм. Щом отворите капака, кутийката ще засвири нежна мелодия и декоративно сърце ще се върти. Колкото повече навивате механизма, толкова по..
  Дървена кутийка за бижута с 3 отделения, чекмедже и огледало. Ръчна изработка с десен на еднорог. Кути...
  17,90 лв.
 • Съндъче със заключалка за бижута и ценности
  Стилна кутия за бижута тип съндъче със заключалка и дръжка. Чудесна идеа за подарък, който ще зарадва всяка дама! Съндъчето е предназначено да съхранява нейните бижута, ценности и аксесоари. Изработено в красив дизайн с мисъл за жената.  Комбинация от компактен размер, който да не заема и..
  Стилна кутия за бижута тип съндъче със заключалка и дръжка. Чудесна идеа за подарък, който ще зарадва вся...
  23,90 лв.
 • Кожена кутия за бижута с 6 отделения, закопчалка и огледало
  Красива кутия за съхранение на бижута с 6 отделения и обвивка от лачена кожа. Висококачествена ръчна изработка с мисъл за дамите. Елегантен дизайн с вградено огледало. Щом я отворите, може да се огледате в него. Отделенията са изработени с нежна кадифена обвивка. Имате и място за пос..
  Красива кутия за съхранение на бижута с 6 отделения и обвивка от лачена кожа. Висококачествена ...
  23,90 лв.
 • Златист дамски часовник с японски механизъм
  Стилен дамски часовник - страхотен подарък за Вашата половинка! Истинско бижу! Красив дизайн със златист стоманен корпус - устойчив на влага. Висококачествена изработка с японски кварцов механизъм и стъкло от полиран кристал. Каишка изработена с финни стомамени нишки.   Характеристики:..
  Стилен дамски часовник - страхотен подарък за Вашата половинка! Истинско бижу! Красив дизайн със златист ...
  36,60 лв.