За Дамите

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Дървена стойка за цветя в европейски стил, подходяща за дома, градината и балкона. Идеална за използване на открито или на закрито - за тези от Вас, които обичат растенията и цветята в дома. Притежава нестандартен дизайн и форма за поставяне на три саксии.   Характеристики: Нестанд..
  Дървена стойка за цветя в европейски стил, подходяща за дома, градината и балкона. Идеална за използване ...
  13,90 лв.
 • Очила за четене и гледане на филм в легнало положение
  Очила за легнало четене и гледане на филми. Идеалното решение за хора с ограничено движение. Кажете сбогом на схванатият кръст и болките във врата, когато искате да четете книга преди лягане в леглото или излегнати на дивана в почивен ден. Подходящи са и за плажуващи - докато си лежите, гледате море..
  Очила за легнало четене и гледане на филми. Идеалното решение за хора с ограничено движение. Кажете сбого...
  13,90 лв.19,90 лв.
 • Козметичен несесер 4в1 - чанта органайзер за гримове
  Край на разхвърлените гримове по Вашата тоалетка! Подредете козметиката си прилежно и компактно с новия несесер Roll & Go 4в1. Чанта за гримове с 4 водоустойчиви прозрачни отделения с цип. Побира много и не заема излишно пространство. Дискретна за съхранение и лесна за пренасяне на ..
  Край на разхвърлените гримове по Вашата тоалетка! Подредете козметиката си прилежно и компактно с но...
  9,90 лв.
 • Златна роза с поставка сърце
  Забележителен подарък за всяка дама. Изненадайте любимата си със Златна роза в луксозна подаръчна кутия с панделка. В комплекта получавате и красива стойка във формата на сърце, в която да поставите розата. Много фина и елегантна изработка от метал с чувство към детайла!  Раз..
  Забележителен подарък за всяка дама. Изненадайте любимата си със Златна роза в луксозна подаръчна кутия с...
  23,90 лв.
 • Дамски тример във формата на червило
   Полезно, стилно и практично! Представяме Ви безжичен дамски тример за безупречно премахване на мъх и косъмчета. Изработен с елегантен дизайн във формата на червило с компактен размер, за дискретно и лесно пренасяне в дамска чанта или джоб.   Функции: Премахва н..
   Полезно, стилно и практично! Представяме Ви безжичен дамски тример за безупречно премахване на...
  13,90 лв.
 • Метална кутия за цигари - табакера
  Практична и стилна метална кутия за пренос на цигари с автоматично отваряне чрез копче. В нея може удобно да поставите цигари или картонена кутия с цигари, на която има неприятни картинки. Подходяща е за съхранение на слим или обикновени цигари. Само с едно натискане на бутона..
  Практична и стилна метална кутия за пренос на цигари с автоматично отваряне чрез копче. В нея м...
  8,80 лв.