За Дамите

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Меко и топло одеяло с форма на русалка
  Забравете за измръзналите крака през студените есенни и зимни вечери ! Погрижете се за пълноценната си и топла почивка с мекото одеяло с форма на русалка. Създадено с атрактивен дизайн на русалка, одеялото не само ще Ви стопли, но и ще Ви пренесе в приказен свят. Възползвайте се от възможността..
  Забравете за измръзналите крака през студените есенни и зимни вечери ! Погрижете се за пълноценната си и...
  39,00 лв.49,00 лв.
 • Красив дамски часовник с тюркоазена каишка и японски механизъм
  Стилен аксесоар към лятното Ви облекло - красив тюркоазен часовник със златни мотиви и японски механизъм. Чудесната комбинация от златисто и ментово зелено ще акцентира върху стила и свежестта на визията Ви. Самият циферблат на часовника съчетава перфектно матирания черен фон и златистите елем..
  Стилен аксесоар към лятното Ви облекло - красив тюркоазен часовник със златни мотиви и японски механизъм....
  19,90 лв.29,90 лв.
 • Ръчен дамски часовник с розова каишка и японски механизъм
  Интересен дамски часовник с японски кварцов механизъм, илюстрация върху циферблата и розова каишка. С изчистен дизайн и привличаща вниманието илюстрация на нощна пеперуда върху циферблата си, часовникът придава нежен акцент върху стила и младежкия дух на носителя. Комбинацията от черен фон и с..
  Интересен дамски часовник с японски кварцов механизъм, илюстрация върху циферблата и розова каишка. С ...
  19,90 лв.29,90 лв.
 • Стилна кожена кутийка за бижута тип ракла с 16 отделения
  Стилна кутия за бижута и аксесоари на три нива - заедно с две чекмеджета и цели 16 отделения за накити ще си подарите стил и изящество в съхранението на своите скъпоценности. Чудесният подарък за всяка дама е изработен с мисъл за Вас - външно ще се наслаждавате на висококачествена ЕКО кожа, а вът..
  Стилна кутия за бижута и аксесоари на три нива - заедно с две чекмеджета и цели 16 отделения за накити ще...
  36,60 лв.
 • Плюшен ключодържател сърце
  Подарете мил символ на романтичните си чувства на любимия човек - плюшеното ключодържателче сърчице ! Изработено от текстил и мек плюш, сърчицето е приятно на докосване и ще напомняте за себе си всеки път когато получателя извади ключовете си. Притежава стандартна халка за окачане на ключове, ..
  Подарете мил символ на романтичните си чувства на любимия човек - плюшеното ключодържателче сърчице ! ...
  3,90 лв.
 • Топли пухкави ушанки
  Дръжте ушите на топпло с чудесните пухкави ушанки. Те са сгъваеми и удобни за пренасяне когато не затоплят ушите Ви. Притежават универсален размер, подходящ за всякакъв тип глава. Изработени от плюш те се усещат уникално приятно на допир. Пухкавата им визия допринася за Вашия топъл и приятен с..
  Дръжте ушите на топпло с чудесните пухкави ушанки. Те са сгъваеми и удобни за пренасяне когато не зато...
  12,00 лв.