Подаръци

Стилни подаръци, интересни и нестандартни предложения за мъжа, жената и детето.

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • MP3 плейър - Angry Birds
  Симпатичен MP3 плейър за музика във формата на Angry Birds. Плейърът разполага с презаредима батерия, слот за карта памет, жак тип AUX 3.5mm и букса за зареждане. На гърба си разполага с бутони за пускане и паузиране на музиката, увеличаване и намаляне на звука и смяна напред или назад в плейл..
  Симпатичен MP3 плейър за музика във формата на Angry Birds. Плейърът разполага с презаредима батерия, ...
  9,90 лв.
 • Рамка за снимки формат А3
  Класическа рамка за снимки във формат А3. Подходяща е за поставяне както на снимки, така и на документи, дипломи, сертификати и други книжа на видно място. Разполага с кукички на гърба си за вертикално и хоризонтално окачане. Разполага с прозрачен предпазен панел, запазващ цялостта на хартията..
  Класическа рамка за снимки във формат А3. Подходяща е за поставяне както на снимки, така и на документ...
  9,90 лв.
 • Малък дървен статив за рисуване и картини
  Симпатичен статив за рисуване и излагане на художествени произведения. Изработен е от дърво и е едновременно лек и здрав. Разполага с дъска, върху която се поставя картината и ластик, чрез който се фиксира върху рамката. Състои се от три крачета, които се разпъват под формата на буквата "А". ..
  Симпатичен статив за рисуване и излагане на художествени произведения. Изработен е от дърво и е едновр...
  13,30 лв.
 • Силиконова гривна за Smart часовник Xiaomi MI5/6
  Практична силиконова гривна с възможност за затягане според предпочитанията Ви. Гривната разполага с пространство за поставяне на Smart часовник Xiaomi MI 5/6. Силиконовата каишка се предлага в два цвята: Черен Сив (Можете да изберете желания цвят от падащото меню)   ..
  Практична силиконова гривна с възможност за затягане според предпочитанията Ви. Гривната разполага с п...
  7,30 лв.9,90 лв.
 • Буркан за спестявания тип електронна касичка
  Спестете пари за черни дни без да се налага постоянно да ги броите, за да знаете колко сте натрупали. С буркана за спестявания тип електронна касичка винаги ще сте информирани с колко пари разполагате. Касичката се отличава с иновативен дигитален брояч - изчислява стойността на монетата според не..
  Спестете пари за черни дни без да се налага постоянно да ги броите, за да знаете колко сте натрупали. ...
  17,90 лв.
 • Ефектни чаши за уиски във формата на череп - комплект 4 бр
  Тематични подаръчни чашки за уиски и други напитки във формата на череп. Интересна и практична декорация за Вашите партита, събирания или просто вечер с приятели - чашките череп ще накарат течността в тях да приеме формата им и да създаде тематична визия. Още по-ефектно ще се получи при налива..
  Тематични подаръчни чашки за уиски и други напитки във формата на череп. Интересна и практична декорац...
  25,90 лв.29,90 лв.