Подаръци

Стилни подаръци, интересни и нестандартни предложения за мъжа, жената и детето.

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Двустенни термо чаши за топли и студени напитки - комплект 2 х 450 мл
  Красиви термоустойчиви чаши от тънкостенно боросиликатно стъкло. Изключително подходящи както за топли, така и за студени напитки като кафе, чай, коктейли и други. Поднесете на своите гости със стил и се насладете на приятната изненада. Чашите задържат температурата на напитката за дълго време, т..
  Красиви термоустойчиви чаши от тънкостенно боросиликатно стъкло. Изключително подходящи както за топли, т...
  19,90 лв.25,60 лв.
 • Масивна стъклена ваза в красива форма
   Красива и здрава ваза от масивно закалено стъкло в красива форма. Тя е изработена от дебело прозрачно стъкло и има елегантна форма акцентираща върху цветята в нея. Красивата ваза е с подсилена основа, висока е 19см. и е с диаметър 10см. Подходяща е за декориране на хол, спалня и други ст..
   Красива и здрава ваза от масивно закалено стъкло в красива форма. Тя е изработена от дебело проз...
  9,80 лв.
 • Метален статив за картина тип сгъваем триножник с калъф
  Мултифункционален статив, с три телескопични крака, фиксираща щипка и заключващ механизъм - чудесен аксесоар за художници, както и за поставяне на табели и други изображения. Благодарение на разтягащите се крака, стативът е в състояние да достигне височина до цели 160см. В допълнение на фиксир..
  Мултифункционален статив, с три телескопични крака, фиксираща щипка и заключващ механизъм - чудесен аксес...
  36,00 лв.39,90 лв.
 • Великденски заек от дърво
  Великденски заек, изработен от дърво и предназначен за украшение на боядисаните яйца и празничната трапеза. Представлява фигура на седнало зайче с панделка и 2 яйчица. Разполага с поставка за лесно наместване. Размерите му са 29см. височина и 19см. дължина. Характеристики: Материал: Д..
  Великденски заек, изработен от дърво и предназначен за украшение на боядисаните яйца и празничната трапез...
  9,90 лв.
 • Великденска декорация дървен заек
  Симпатично Великденско зайче, перфектна декорация за Светлия празник. Представлява висока фигура на заек държащ яйце. Фигурата е с височина 24см. и е чудесна празнична украса за Вашата Великденска трапеза.   Характеристики: Материал: Дърво; Цвят: Кафяв; Размер: 24см. височ..
  Симпатично Великденско зайче, перфектна декорация за Светлия празник. Представлява висока фигура на за...
  8,90 лв.
 • Голяма рамка за снимки формат А4
  Представителна рамка за снимки формат А4, подходяща за големи портрети, сертификати или дипломи. Изработена е от MDF с класически дървесен мотив и разполага с предпазен панел за снимката. Самата рамка е с размери 32см. височина х 24см. ширина и е съвместима със снимки и документи със стандарте..
  Представителна рамка за снимки формат А4, подходяща за големи портрети, сертификати или дипломи. Израб...
  8,30 лв.