Фотография

Аксесоари свързани с фотографията - рамки за снимки, стативи, светлини и много други практични решения за перфектната снимка.

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Рамка за снимка във формата на къща
  Красива рамка за снимки с формата на къщичка - перфектна и персонална декорация за дома ! Изработена е от MDF материал и има две прозорчета, които ефектно могат да се отварят или затварят. В нея може да се постави снимка с размер 10х15см. във вертикална позиция. Къщичката за снимки дава въз..
  Красива рамка за снимки с формата на къщичка - перфектна и персонална декорация за дома ! Изработена е...
  10,30 лв.
 • Дрон с WiFi камера и джойстик за наблюдение през телефон
  Покорете небесата и наблюдавайте всичко случващо се на земята от птичи поглед с високотехнологичния дрон с WiFi камера и постоянна връзка със смартфон. Перфектната играчка за малки и големи ! Независимо дали сте сред природата или вкъщи, с WiFi летящия дрон никога няма да Ви е скучно. Той при..
  Покорете небесата и наблюдавайте всичко случващо се на земята от птичи поглед с високотехнологичния дрон ...
  118,90 лв.
 • Селфи стик и трипод с дистанционно
  Удобен селфи стик, който може да се използва и като статив. Подходящ както за селфита, така и за цялостни снимки. Чрез дистанционното в комплекта ще можете бързо и лесно да запечатате перфектната снимка от разстояние. Селфи триподът се използва изключително лесно - свързвате дистанционното чрез B..
  Удобен селфи стик, който може да се използва и като статив. Подходящ както за селфита, така и за цялостни...
  15,35 лв.
 • Хоризонтална рамка за снимка спомен от морето
  Запазете най-ценния си спомен от морската почивка като поставите снимката в тематичната хоризонтална рамка. Тя е с цветовете на морето и е декорирана с мидички, чайки, лодка и морски фар. В долната си част тя създава ефект и текстура на пясък. Подходяща е за хоризонтални снимки с размер 15х10с..
  Запазете най-ценния си спомен от морската почивка като поставите снимката в тематичната хоризонтална рамк...
  9,90 лв.
 • Бяла рамка за три снимки формат 10х15см.
  Бяла рамка за 3 изправени снимки с формат 10 х 15 см и стъклен протектор - чудесно решение за излагане на скъпите Ви моменти на показ у дома ! Рамката представлява 3 свързани гнезда за снимки с размери 10х15см. Стъкленият протектор осигурява защита против зацапване или намокряне. На гърба си р..
  Бяла рамка за 3 изправени снимки с формат 10 х 15 см и стъклен протектор - чудесно решение за излагане на...
  8,30 лв.
 • Вертикална рамка за снимки с морски мотиви
  Съхранете най-колоритния си спомен от морето в тематичната вертикална рамка за снимки. Тя е декорирана в в морски стил с мидички, пояс, чайки и други орнаменти. Подходяща е за снимки с размер 10х15см. Размерът на рамката е 23х18,5см. На гърба си разполага с краче за изправено поставяне. Ха..
  Съхранете най-колоритния си спомен от морето в тематичната вертикална рамка за снимки. Тя е декорирана...
  9,80 лв.