Фотография

Аксесоари свързани с фотографията - рамки за снимки, стативи, светлини и много други практични решения за перфектната снимка.

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Бяла рамка за три снимки тип колаж
  Симпатична бяла рамка за бебешки снимки с 3 прегради. Перфектна за излагане на най-сладките бебешки снимчици. Предназначена е за общо 3 снимки - една с размер 20х15см. и две снимки с размер 15х10см. Рамката е изработена от MDF материал. Размерът на рамката е 34х24см. Характеристики: ..
  Симпатична бяла рамка за бебешки снимки с 3 прегради. Перфектна за излагане на най-сладките бебешки сн...
  9,60 лв.
 • Семейна бяла рамка за 6 снимки с къща
  Красива рамка за снимки във формата на уютна къщичка. Може да бъде поставена на стена. Подходяща за излагане на най-хубавите Ви семейни снимки. Рамката побира общо 6 снимки - 2 снимки с размери 10х10 и 4 снимки с размер 15х10см. Рамката е изработена от MDF и е с бял цвят. Размерите и са 55х31с..
  Красива рамка за снимки във формата на уютна къщичка. Може да бъде поставена на стена. Подходяща за из...
  18,80 лв.
 • Осветление за фото студио Softbox
  Софтбокс студионо осветление за фотография. Осветително тяло за качествена светлина, подходяща за фото студиа. Осигурява равномерно осветяване на сниманите обекти, като по този начин подобрява и качеството на самите снимки и цялостната фотосесия. Софтбокс представлява палатка за осветяване ..
  Софтбокс студионо осветление за фотография. Осветително тяло за качествена светлина, подходяща за фото...
  87,00 лв.
 • Професионален триножник със стабилна конструкция и сгъваем дизайн
  Триножник изработен по професионален стандарт със стабилна основа и ротационна поставка. С него бързо и лесно ще разположите техниката си на правилната позиция и точната височина за улавянето на перфектните кадри. Триподът е подходящ за поставяне на фото и видео апарати, мобилни телефони, LED рин..
  Триножник изработен по професионален стандарт със стабилна основа и ротационна поставка. С него бързо ...
  39,00 лв.56,00 лв.
 • Телескопичен триножник тип висок статив 190см.
  Голям трипод за поставяне на камера, фотоапарат, бинокъл, нивелир и каквото друго се сетите. Той е компактен, лесен за пренасяне и стабилен. Позиционирайте се за перфектни снимки или видео и уловете момента като поставите апарата си върху телескопичния триножник с регулируема височина. Стативъ..
  Голям трипод за поставяне на камера, фотоапарат, бинокъл, нивелир и каквото друго се сетите. Той е компак...
  19,90 лв.23,30 лв.
 • Рамка за снимка във формата на къща
  Красива рамка за снимки с формата на къщичка - перфектна и персонална декорация за дома ! Изработена е от MDF материал и има две прозорчета, които ефектно могат да се отварят или затварят. В нея може да се постави снимка с размер 10х15см. във вертикална позиция. Къщичката за снимки дава въз..
  Красива рамка за снимки с формата на къщичка - перфектна и персонална декорация за дома ! Изработена е...
  10,30 лв.