Фотография

Аксесоари свързани с фотографията - рамки за снимки, стативи, светлини и много други практични решения за перфектната снимка.

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Селфи стик и трипод с дистанционно
  Удобен селфи стик, който може да се използва и като статив. Подходящ както за селфита, така и за цялостни снимки. Чрез дистанционното в комплекта ще можете бързо и лесно да запечатате перфектната снимка от разстояние. Селфи триподът се използва изключително лесно - свързвате дистанционното чрез B..
  Удобен селфи стик, който може да се използва и като статив. Подходящ както за селфита, така и за цялостни...
  15,35 лв.
 • Хоризонтална рамка за снимка спомен от морето
  Запазете най-ценния си спомен от морската почивка като поставите снимката в тематичната хоризонтална рамка. Тя е с цветовете на морето и е декорирана с мидички, чайки, лодка и морски фар. В долната си част тя създава ефект и текстура на пясък. Подходяща е за хоризонтални снимки с размер 15х10с..
  Запазете най-ценния си спомен от морската почивка като поставите снимката в тематичната хоризонтална рамк...
  9,90 лв.
 • Бяла рамка за три снимки формат 10х15см.
  Бяла рамка за 3 изправени снимки с формат 10 х 15 см и стъклен протектор - чудесно решение за излагане на скъпите Ви моменти на показ у дома ! Рамката представлява 3 свързани гнезда за снимки с размери 10х15см. Стъкленият протектор осигурява защита против зацапване или намокряне. На гърба си р..
  Бяла рамка за 3 изправени снимки с формат 10 х 15 см и стъклен протектор - чудесно решение за излагане на...
  8,30 лв.
 • Вертикална рамка за снимки с морски мотиви
  Съхранете най-колоритния си спомен от морето в тематичната вертикална рамка за снимки. Тя е декорирана в в морски стил с мидички, пояс, чайки и други орнаменти. Подходяща е за снимки с размер 10х15см. Размерът на рамката е 23х18,5см. На гърба си разполага с краче за изправено поставяне. Ха..
  Съхранете най-колоритния си спомен от морето в тематичната вертикална рамка за снимки. Тя е декорирана...
  9,80 лв.
 • Рамка за стена за 4 снимки в два цвята
  Семейна рамка за снимки, в която можете да изложите любимите си семейни моменти запечатани на хартия. Рамката представлява блок от свързани гнезда за 4 снимки - 2 снимки с размери 10х10см. и 2 снимки с размер 10х15см. Всяко гнездо разполага с предпазно стъкло пред снимката. На гърба си рамката..
  Семейна рамка за снимки, в която можете да изложите любимите си семейни моменти запечатани на хартия. ...
  12,30 лв.
 • Рамка за снимки във формата на къща с часовник
  Интересна фамилна рамка за снимки с формата на къща и часовник. Рамката побира 4 броя снимки - 2 броя с размери 10х10см. и 2 броя 10х15см. Рамката е подходяща за поставяне във всекидневната стая - придава чудесен акцент върху домашния уют, особено след като поставите семейни снимки в нея. Разм..
  Интересна фамилна рамка за снимки с формата на къща и часовник. Рамката побира 4 броя снимки - 2 броя ...
  25,90 лв.