Спортни аксесоари

Екипировка за фитнес и кросфит - шейкъри, колани, бинтове, наколенки, ластици, фитили, вериги, талк и много други. интересни фитнес аксесоари.

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Тенис на маса комплект за двама
  Тествайте своята бързина и ловкост срещу Вашите приятели с комплекта за игра на тенис на маса. Комплектът съдържа всичко необходимо двама души да играят тенис на маса, а именно - 2 хилки и топчета. С удобната си дървена дръжка, хилката е лесна за хващане, позволява различни начини на държане и тр..
  Тествайте своята бързина и ловкост срещу Вашите приятели с комплекта за игра на тенис на маса. Комплек...
  13,90 лв.
 • Удобни тежести за китки и глезени 0,5 кг.
  Тежестите за китки и глезени са чудесен начин да подобриш физическата си форма. Те са практични, не заемат място у дома и са подходящи за начинаещи и напреднали. При изпълнение на упражнения докато ги носите, те помагат за укрепването както на активно работещите, така и на периферните или така нари..
  Тежестите за китки и глезени са чудесен начин да подобриш физическата си форма. Те са практични, не заема...
  12,00 лв.
 • Термо Вталяващ спортен и ежедневен потник за мъже
  Не Ви достига достатъчно време за ежедневни тренировки във фитнес залата ?  Помогнете на тялото си да влезе в желаната от Вас форма докато сте на работа, или отмаряте след натоварен ден. Потникът е проектиран да се прилепя удобно към тялото и го кара буквално да влезе във формата му чрез с..
  Не Ви достига достатъчно време за ежедневни тренировки във фитнес залата ?  Помогнете на тялото...
  15,90 лв.
 • Въже за скачане цвят Неон с омекотена ръкохватка и брояч
   Скачането на въже е чудесен начин да поддържате добра физическа форма. Този тип физическо натоварване предизвиква горенето на клории и отслабване, и поддържа Вашата кондиция. Въжето за скчане е подходящ за редица детски игри, както и за сериозни тренировки. Намира приложение във всички случаи..
   Скачането на въже е чудесен начин да поддържате добра физическа форма. Този тип физическо натоварва...
  9,90 лв.
 • Пристягащ ластик за коляно
  Наколенка за пристягане с облекчаващ ефект. Изработена от специален еластичен материал с бамбукови нишки. Ластика за коляно осигурява комфорт и стабилност при движение.  Помага за облегчаване на болки в ставите и при високо натоварване. Подходящ е за всеки, който има нужда от упора в обла..
  Наколенка за пристягане с облекчаващ ефект. Изработена от специален еластичен материал с бамбукови нишки....
  9,90 лв.
 • Водоустойчива камера за заснемане под вода
  Заснемайте любимите си моменти със спортна екшън камера FullHD 1080P 12MP. Благодарение на високата и резолиция с разделителна способност и автофокус, запаметявате всеки важен миг на момента. Може да сте сигурни, че всичко, което искате да бъде заснето ще бъде и то детайлно. Камерата е предназнач..
  Заснемайте любимите си моменти със спортна екшън камера FullHD 1080P 12MP. Благодарение на високата и ...
  58,90 лв.89,90 лв.