Спортни аксесоари

Екипировка за фитнес и кросфит - шейкъри, колани, бинтове, наколенки, ластици, фитили, вериги, талк и много други. интересни фитнес аксесоари.

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Кожена футболна топка ЕВРО2020
  Изиграйте отново футболната магия на Европейското първенство с кожената топка ЕВРО2020. Топката е изработена от висококачествена еко кожа със здрави вътрешни и външни шевове. Подходяща е за игра на терени с естествена или изкуствена трева. Разполага с подсилени шевове, които запазват цяло..
  Изиграйте отново футболната магия на Европейското първенство с кожената топка ЕВРО2020. Топката е изра...
  17,30 лв.19,90 лв.
 • Ремъци с ръкохватки за CrossFit тренировки
   Комплект за фитнес тренировки представляващ ремъци с ръкохватки. С негова помощ ще усъвършенствате и разнообразите тренировките си, увеличавайки силата и резултатите. Ремъците с ръкохватки Ви позволяват да изпълнявате нови упражнения със собствена тежест, натоварващи цялото тяло. Не само то..
   Комплект за фитнес тренировки представляващ ремъци с ръкохватки. С негова помощ ще усъвършенствате ...
  29,90 лв.38,90 лв.
 • Плоски ластици за тренировка - комплект 5 броя
  Разнообразете тренировките си и постигнете максимални резултати със страхотен спортен аксесоар - плоски ластици за тренировка. Включете ги във своята програма и Ви гарантираме,че ще разнообразите упражненията си, постигайки повече сила и издържливост. Ластиците са подходящи както за тренировки на..
  Разнообразете тренировките си и постигнете максимални резултати със страхотен спортен аксесоар - плоски л...
  16,60 лв.23,30 лв.
 • Фоумролер за самостоятелен масаж на мускулатурата
   Фоумролерът е перфектното средство за масаж и отпускане на мускулатурата. Премахва болките в гърба, схващанията и мускулните трески. Това е вид ролка за самостоятелно масажиране на цялото тяло. Представлява твърда цилиндрична ролка с релефна повърхност, предназначена за масаж на мускулатура..
   Фоумролерът е перфектното средство за масаж и отпускане на мускулатурата. Премахва болките в гърба,...
  23,30 лв.
 • Спортна водоустойчива камера с 4K резолюция и дисплей
  Заснемете всеки миг и го запаметете с високо качество на картината със спортна екшън камера с 4К резолюция и водоустойчив панел. Независимо дали сте любители на адреналина и екстремните преживявания или просто желаете да заснемате различни неща - тази камера е точно за Вас. С нейна помощ ще засн..
  Заснемете всеки миг и го запаметете с високо качество на картината със спортна екшън камера с 4К резолюци...
  98,90 лв.
 • Стъклено термо шише с калъф My bottle
  Насладете се на винаги топли или студени напитки докато сте навън със стъклената термо бутилка с калъф ! Стъклена термо бутилка с метална капачка, подходяща поддържане на студена вода, горещ чай и всякакви други напитки. Можете да я използвате за сокове, кафе, вода, чай, айран и още много друг..
  Насладете се на винаги топли или студени напитки докато сте навън със стъклената термо бутилка с калъф ! ...
  6,90 лв.7,90 лв.