Спортни аксесоари

Екипировка за фитнес и кросфит - шейкъри, колани, бинтове, наколенки, ластици, фитили, вериги, талк и много други. интересни фитнес аксесоари.

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Водоустойчива камера за заснемане под вода
  Заснемайте любимите си моменти със спортна екшън камера FullHD 1080P 12MP. Благодарение на високата и резолиция с разделителна способност и автофокус, запаметявате всеки важен миг на момента. Може да сте сигурни, че всичко, което искате да бъде заснето ще бъде и то детайлно. Камерата е предназнач..
  Заснемайте любимите си моменти със спортна екшън камера FullHD 1080P 12MP. Благодарение на високата и ...
  58,90 лв.89,90 лв.
 • Спортен калъф за телефон за ръка
   Удобен калъф за тичане с телефон. Слушайте любимата си музика докато спортувате с телефона до Вас. Калъфът за ръка е изключително практично решение за спортуващите. Той придържа смартфона към Вашата ръка изключително удобно, така, че да Ви бъде под ръка при нужда. Калъфът е п..
   Удобен калъф за тичане с телефон. Слушайте любимата си музика докато спортувате с телефон...
  9,90 лв.
 • Ластици за тренировка 6в1 в комплакт с ръкохватки и калъф
   Фитнес ластици за трениране на цялото тяло. С тях ще разнообразите и усъвършенствате своите тренировки на открито или закрито. Благодарение на спортните ластици, може да включите различен вид упражнения към своята тренировка. Те ще Ви помогнат за увеличаване силата и и издържливостта. С тях&nb..
   Фитнес ластици за трениране на цялото тяло. С тях ще разнообразите и усъвършенствате своите трениро...
  32,90 лв.
 • Джобен уред за измерване на вятър
   Дигитален ветромер с помощта на който може да измервате температурата на въздуха и скоростта на вятъра. С ветромерът можете да измервате: скорост на вятъра (текуща, средна и максимална); текуща температура;  Ветромерът е компактен, лек и удобен за пренасяне в джоб. Притежа..
   Дигитален ветромер с помощта на който може да измервате температурата на въздуха и скоростта на вят...
  39,90 лв.45,00 лв.
 • Стилна термос бутилка 600мл
   Насладете се на любимата си напитка в подходяща температура с новата термост бутилка. Термосът ще Ви осигури поддържане температурата на топли наптики до 12 часа и на студени до 9 часа. Предназначена за спорт, плаж, туризъм, къмпинг или просто за ежедневна употреба. Високо..
   Насладете се на любимата си напитка в подходяща температура с новата термост бутилка. Термо...
  17,90 лв.
 • Фитнес гривна 8в1 с цветен дисплей тип смарт часовник
  Влезте в перфектна форма и кондиция с новия спортен Smart Watch. Часовника разполага с цветен дисплей, който визуализира часа и датата . Ежедневно ще измерва жизнените Ви показатели като: пулс, кръвно и изгорени калории. Притежава вграден оптичен сензори, който отчитат Вашия..
  Влезте в перфектна форма и кондиция с новия спортен Smart Watch. Часовника разполага с цвет...
  26,90 лв.36,90 лв.