Спортни аксесоари

Екипировка за фитнес и кросфит - шейкъри, колани, бинтове, наколенки, ластици, фитили, вериги, талк и много други. интересни фитнес аксесоари.

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Мъжки потник за отслабване и вталяване SLIM FIT
  Вталяващ мъжки потник предназначен да оформи талията и областта около корема.  Подходящ за тези от Вас, които искат да приберат коремчето. Той е изработен от специална еластична материя,която се усеща много добре върху тялото и прибира несъвършенствата около корема и талията.  ..
  Вталяващ мъжки потник предназначен да оформи талията и областта около корема.  Подходящ за тез...
  15,90 лв.19,90 лв.
 • Баскетболна топка размер 7 за асфалт и корт
  Практикувайте любимия си спорт на воля с игровата баскетболна топка за асфалт и корт. Изработена е от дебела грапава гума по стандартите на FIBA ( Международната баскетболна федерация ) и е подходяща за игра на закрит корт, както и на асфалтови настилки. Топката е с размер 7 и се предлага без ..
  Практикувайте любимия си спорт на воля с игровата баскетболна топка за асфалт и корт. Изработена е от ...
  17,60 лв.
 • Дървена бата за бейзбол
  Класическа дървена бата за бейзбол - подходяща както за тренировки, така и за мачове. Изработена е от масивно цяло дърво - изрязана и оформена наведнъж, бухалката е устойчива на силни удари по цялата си дължина. Повърхността на дървото около дръжката е грапава, намаляваща риска от изплъзване при б..
  Класическа дървена бата за бейзбол - подходяща както за тренировки, така и за мачове. Изработена е от ма...
  15,90 лв.
 • Метална бухалка за бейзбол
  Едновременно лека и здрава, металната бухалка за бейзбол е подходяща за тренировки и съревнования на бейзболния терен. С излята удобна дръжка и поставен черен грип за по-добър захват, металната бухалка е лесна за боравене дори и само с една ръка. Металната "тапа" на дъното на дръжката придава добъ..
  Едновременно лека и здрава, металната бухалка за бейзбол е подходяща за тренировки и съревнования на бейз...
  15,90 лв.
 • Тенис на маса комплект за двама
  Тествайте своята бързина и ловкост срещу Вашите приятели с комплекта за игра на тенис на маса. Комплектът съдържа всичко необходимо двама души да играят тенис на маса, а именно - 2 хилки и топчета. С удобната си дървена дръжка, хилката е лесна за хващане, позволява различни начини на държане и тр..
  Тествайте своята бързина и ловкост срещу Вашите приятели с комплекта за игра на тенис на маса. Комплек...
  13,90 лв.
 • Удобни тежести за китки и глезени 0,5 кг.
  Тежестите за китки и глезени са чудесен начин да подобриш физическата си форма. Те са практични, не заемат място у дома и са подходящи за начинаещи и напреднали. При изпълнение на упражнения докато ги носите, те помагат за укрепването както на активно работещите, така и на периферните или така нари..
  Тежестите за китки и глезени са чудесен начин да подобриш физическата си форма. Те са практични, не заема...
  12,00 лв.