Плажни артикули

Плажни аксесоари на ниски цени. Разнообразни и практични предложения за плажуване.

Надуваеми играчки, чадъри, палатки за плаж и играчки за пясък, Термоси  хладилни чанти и още м,ного други. Всичко за плажа на едно място!

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Състезателна лодка с дистанционно управление
   Състезателна моторна лодка с дистанционно управление. С нея Вашето дете ще играе и се забавлява часове на ред през летните дни. Дори възрастните биха се заиграли с нея! Лодката е изключително атрактивна. Създадена с аеродинамичен дизайн. Развива максимална скорост от цели 25 км/ч. Притежав..
   Състезателна моторна лодка с дистанционно управление. С нея Вашето дете ще играе и се забавлява час...
  36,00 лв.
 • Иновативна маска с шнорхел за плуване под вода
    Плуването под вода никога не е било толкова лесно. Благодарение на иновативната цяла маска с шнорхел си осигурявате незабравимо подводно изжиявяване. С нея ще преоткриете подводния свят и ще се насладите на прекрасното морско дъно.   Не пропускайте да се насладите на невероятните..
    Плуването под вода никога не е било толкова лесно. Благодарение на иновативната цяла маска с ...
  38,90 лв.
 • Джобен уред за измерване на вятър
   Дигитален ветромер с помощта на който може да измервате температурата на въздуха и скоростта на вятъра. С ветромерът можете да измервате: скорост на вятъра (текуща, средна и максимална); текуща температура;  Ветромерът е компактен, лек и удобен за пренасяне в джоб. Притежа..
   Дигитален ветромер с помощта на който може да измервате температурата на въздуха и скоростта на вят...
  39,90 лв.45,00 лв.
 • Надуваем велурен дюшек за двама
  Надуваемо легло за двама - подходящо за отдих както у дома, така и на открито.  Надуваеми дюшек е създаден за релаксиращи моменти и спокоен и комфортен сън. Той ще Ви осигури спокойни моменти с любимия човек до Вас. Достатъчно голям за да побере и издържи двама души БЕЗ рис..
  Надуваемо легло за двама - подходящо за отдих както у дома, така и на открито.  Надуваеми дю...
  46,90 лв.
 • Сгъваем плажен стол с подлакътници
  Удобен сгъваем стол с подлакътници. Висококачествена изработка от масивна носеща конструкция. Разполага с текстилна седалка и облегалка.   Характеристики: Изработен от текстил и метал. Издържа на натоварване до 110 кг ; Размери: 53 х 43 х 83 см; Електрикови цвет..
  Удобен сгъваем стол с подлакътници. Висококачествена изработка от масивна носеща конструкция. Р...
  29,90 лв.
 • Надуваем дюшек във формата на портокал 178 х 85см
  Надуваемо легло за вода със свеж дизай  във формата на резен портокал. Подходящ за море и басейн - осигурява пълноценен летен релакс. Предлага комфортно плаване над водата или лежане на пясъка. Характеристика: Материал: PVC Размер: 178 х 85 см. Тегло: 1.27 кг. Максимално поддъ..
  Надуваемо легло за вода със свеж дизай  във формата на резен портокал. Подходящ за море и басейн - о...
  19,90 лв.