Плажни артикули

Плажни аксесоари на ниски цени. Разнообразни и практични предложения за плажуване.

Надуваеми играчки, чадъри, палатки за плаж и играчки за пясък, Термоси  хладилни чанти и още м,ного други. Всичко за плажа на едно място!

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Иновативна постелка за плаж и пикник
   Постелете си удобно докато сте на плаж или пикник. Водоустойчивата постелка е Ваш верен приятел докато сте сред природата. Тя ще ви предпази от гоерещия пясък и ще Ви защити от нежелани микроби, които се крият в пясъка и околната среда. Забравете за неприятно горещия пясък, който доста че..
   Постелете си удобно докато сте на плаж или пикник. Водоустойчивата постелка е Ваш верен приятел док...
  17,30 лв.19,90 лв.
 • Квадратна тента тип шатра 3х3 метра с UV защита
  Квадратна градинска шатра за релакс сред природата. Тя ще Ви осигури сянка в горещината и подслон когато времето се разхлажда с валежи. Изработена е от висококачествени материали и разполага със стабилна конструкция. Шатрата се сглобява много бързо и лесно чрез съединяването на тръбите и купо..
  Квадратна градинска шатра за релакс сред природата. Тя ще Ви осигури сянка в горещината и подслон кога...
  88,90 лв.
 • Надуваема палма за за разхлаждане на напитки
  Дръжте напитките си винаги охладени без да носите тежки и неудобни чанти навсякъде. С надуваемата палма тип охлаждащ басейн ще се наслаждавате на освежаващи питиета в горещините. Надува се много лесно, не тежи и когато не Ви трябва не заема никакво място в шкафа или багажника на автомобила. Ко..
  Дръжте напитките си винаги охладени без да носите тежки и неудобни чанти навсякъде. С надуваемата палм...
  23,30 лв.
 • Надуваем детски делфин 70см.
  Симпатично надуваемо делфинче за деца подходящ за плуване и игра. Делфинчето е с дължина 70см. и чудесно средство, с което да научите детето да плува. Изработено е лек и издържлив материал, без остри ръбове когато е надут. Перките му могат да се използват като дръжки, с които детето да се задъ..
  Симпатично надуваемо делфинче за деца подходящ за плуване и игра. Делфинчето е с дължина 70см. и чудес...
  7,90 лв.
 • Плажно мляко Dulgon със за защита и тен
  Плажно мляко, което ще защити кожата Ви от изгаряния под горещото лятно слънце и едновремено ще подхранва кожата. Разработено от немската компания Dulgon, плажното мляко разполага със защитен фактор тип 20. Млякото ще спре вредните UVA и UVB лъчения от слънцето, но няма да повлияе негативно на б..
  Плажно мляко, което ще защити кожата Ви от изгаряния под горещото лятно слънце и едновремено ще подхранва...
  9,90 лв.16,90 лв.
 • Надуваема детска лодка
  Забавните мигове във водата са гарантирани с детската надуваема лодка. Изработена за басейн, тя разполага с надуваема основа за допълнителен комфорт. Направена е от устойчив 0,18мм. винилов материал. Размерът и е 102х69см. (когато не е надута). Лодката разполага и с предпазен клапан против из..
  Забавните мигове във водата са гарантирани с детската надуваема лодка. Изработена за басейн, тя разпол...
  15,35 лв.