Плажни артикули

Плажни аксесоари на ниски цени. Разнообразни и практични предложения за плажуване.

Надуваеми играчки, чадъри, палатки за плаж и играчки за пясък, Термоси  хладилни чанти и още м,ного други. Всичко за плажа на едно място!

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Надуваема детска лодка
  Забавните мигове във водата са гарантирани с детската надуваема лодка. Изработена за басейн, тя разполага с надуваема основа за допълнителен комфорт. Направена е от устойчив 0,18мм. винилов материал. Размерът и е 102х69см. (когато не е надута). Лодката разполага и с предпазен клапан против из..
  Забавните мигове във водата са гарантирани с детската надуваема лодка. Изработена за басейн, тя разпол...
  15,35 лв.
 • Поставка за забиване на плажен чадър
  Удобна поставка за плажен чадър тип свредло. С нея бързо и лесно ще фиксирате стабилно плажния си чадър в пясъка. Стойката разполага и с приставка за по-тънки чадъри - когато е поставена, тя се фиксира чрез навиване на вградения болт в поставката. Стойката разполага и с удобна дръжка, чрез ко..
  Удобна поставка за плажен чадър тип свредло. С нея бързо и лесно ще фиксирате стабилно плажния си чадъ...
  4,50 лв.
 • Компактна термо чанта за съхранение на топло и студено
  Термо чанта, която ще поддържа храната Ви топла или студена в зависимост от сезона и Вашите предпочитания. Тя може да се използва целогодишно - без значение дали е лято или зима. Термо уплътнението задържа температурата на храната вътре и не позволява тя да се промени. Също така структурата на ча..
  Термо чанта, която ще поддържа храната Ви топла или студена в зависимост от сезона и Вашите предпочитания...
  9,30 лв.9,90 лв.
 • Надуваема плажна топка
  Надуваема топка в ярки цветове за игра на плажа. Изработена е от лек найлонов материал и веднъж надута, без проблеми плава над водата. Може да се използва за забавна игра както на пясъка, така и във водата. В пълния си обем, топката е с размер 51см. диаметър. Характеристики: Мате..
  Надуваема топка в ярки цветове за игра на плажа. Изработена е от лек найлонов материал и веднъж н...
  4,50 лв.
 • Надуваеми детски пера за плуване - FROZEN
  Надуваеми детски раменки за плуваме - плажен аксесоар, с който ще можете да научите детето си да плува и да си играе във водата безопасно. Перата за плуване са изработени от здрав винил и разполагат с 2 пространства, където задържат въздуха. Те се поставят бързо и лесно на ръцете на детето. Н..
  Надуваеми детски раменки за плуваме - плажен аксесоар, с който ще можете да научите детето си да плува и ...
  6,70 лв.9,30 лв.
 • Надуваеми детски пера за плуване Спайдърмен
  Научете детето си да плува бързо, лесно и безопасно с надуваемите пера за плуване Спайдърмен. Те ще държат детето на повърхността дори то да не може да плува. Поставят се в горната част на ръцете. Лесни са за надуване и притежават клапани против изпускането на въздух. Изработена са от винил и..
  Научете детето си да плува бързо, лесно и безопасно с надуваемите пера за плуване Спайдърмен. Те ще дъ...
  6,70 лв.9,30 лв.