Лов и риболов

Аксесоари за лов и риболов - сгъваеми столчета, раници, компаси, фенери, ножове, многофункционални интересни предложения и всякакъв вид ловна екипировка.

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Удобен сгъваем стол с калъф за туризъм и риболов
  Стабилен сгъваем стол подходящ за всеки риболовен ентусиаст и пътешественик. Сгъваемият стол е мултифункционален и може да се използва в градината, на терасата, на пикник, на плаж и на всички останали места където можете да го занесете. Рамката му е изработена от здрави тръби, които могат да п..
  Стабилен сгъваем стол подходящ за всеки риболовен ентусиаст и пътешественик. Сгъваемият стол е мултифу...
  48,90 лв.58,90 лв.
 • Триместна палатка с калъф 200х150см
  Водоустойчива палатка за трима човека - подходяща за къмпинг. Насладете се максимално на излета под открито небе и лагерувайте по време на походите в триместната палатка с калъф. Тя ще предпази групата Ви от дъжд и влага - изработена е от непромукаем полиестер - издържлив на атмосферни условия..
  Водоустойчива палатка за трима човека - подходяща за къмпинг. Насладете се максимално на излета под от...
  38,90 лв.56,90 лв.
 • Сгъваем плажен стол с подлакътници
  Компактен докато е сгънат, здрав докато седите върху него - плажният стол с подлакътници е идеалното средтво за релакс докато сте навън. Намира приложение в широко поле от дейности - къмпинг, плажуване, релакс в градината или на терасата. Изработен е от стоманени рамки и здрав текстил, върху к..
  Компактен докато е сгънат, здрав докато седите върху него - плажният стол с подлакътници е идеалното сред...
  23,90 лв.33,00 лв.
 • Термо одеяло за бързо и лесно затопляне
  Животоспасяващ аксесоар в походната раница на всеки турист, планинар и приключенец - термо спасителното одеяло за бързо и ефективно затопляне. С това одеяло за броени минути ще балансирате телесната си температура - то е в състояние да отрази до 97% от отделената телесна топлина. Завивайки с..
  Животоспасяващ аксесоар в походната раница на всеки турист, планинар и приключенец - термо спасителн...
  6,36 лв.9,39 лв.
 • Гривна за оцеляване 5в1 с въже от паракорд
  Бъдете подготвени и се чувствайте комфортно сред природата с гривната за оцеляване 5в1 ! Гривната съдържа всичко необходимо за безопасния Ви преход през дивата природа. Винаги ще знаете накъде сте се насочили с прикрепения компас към гривната, а с вградената свирка ще можете да сигнализирате л..
  Бъдете подготвени и се чувствайте комфортно сред природата с гривната за оцеляване 5в1 ! Гривната съдъ...
  9,39 лв.
 • Монокъл със статив и поставка за телефон
   Наблюдавайте и заснемайте от разстояние с помощтта на мощния монокъл със статив и поставка за телефон. Чудесен асистент в приключенията на всеки заклет пътешественик, планинар и моряк - монокълът със статив и поставка за телефон ще Ви приближи максимално до гледката, колкото и да е далеч тя..
   Наблюдавайте и заснемайте от разстояние с помощтта на мощния монокъл със статив и поставка за телеф...
  29,90 лв.39,90 лв.