Лов и риболов

Аксесоари за лов и риболов - сгъваеми столчета, раници, компаси, фенери, ножове, многофункционални интересни предложения и всякакъв вид ловна екипировка.

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Бинокъл NIKON с оптично увеличение 12х45
  Оптичен бинокъл с оптично увеличение 12x45. Подходящ за: Лов; Плаване; Туризъм; Плаж; Под дъжда; Наблюдение на животни; Прецизни лещи изработени от качествени оптични материали, които осигуряват реални цветове и образ. Много добра видимост и пропускливост на светлина. Предлаг..
  Оптичен бинокъл с оптично увеличение 12x45. Подходящ за: Лов; Плаване; Туризъм; Плаж; По...
  136,90 лв.
 • Универсални клещи с 10в1 инструмента - компактен джобен инструмент
  Многофункционален и невероятно практичен инструмент - клещи, който ще ви послужи в най-неочакваните ситуации. Ваш верен приятел на път, в колата или планината. Подходящ за ежедневна употреба в дома, за туризъм, лов и риболов, къмпинг, ремонтиране и други. Притежава вградени цели 10 вида инструмен..
  Многофункционален и невероятно практичен инструмент - клещи, който ще ви послужи в най-неочакваните ситуа...
  23,60 лв.
 • Професионален бинокъл с многократно увеличение 16х50
  Оптичен бинокъл с увеличение 16x50. Подходящ за: Лов; Плаване; Туризъм; Плаж; Под дъжда; Наблюдение на животни; Прецизни лещи изработени от качествени оптични материали, които осигуряват реални цветове и образ. Много добра видимост и пропускливост на светлина. Предлага се в у..
  Оптичен бинокъл с увеличение 16x50. Подходящ за: Лов; Плаване; Туризъм; Плаж; Под дъжда;...
  165,90 лв.
 • Рибарски стол - сгъваем стол за пикник
  Комфортен сгъваем стол с облегалка, подлакътници и поставка за напитки - в комплект с практична чанта за съхранение и лесно пренасяне. Столът е предназначен за пикник, туризъм, риболов и къмпинг. Изработен от зрава метална трвъбна конструкция и плат. Издържа до 120 кг Цвят: камуфлаж Р..
  Комфортен сгъваем стол с облегалка, подлакътници и поставка за напитки - в комплект с практична чанта за ...
  24,30 лв.
 • Сгъваем стол с отделение за рибарски принадлежности
  Практичен преносим стол подходящ за къмпинг, риболов и туризъм. Сгъва се компактно благодарение на, здрава, метална тръбна конструкция. Дизайн с удобна чанта под седалката за съхраняване на необходимия багаж. Изработка от текстил - брезент в камуфлажна разцветка. Размери: ширина 30с..
  Практичен преносим стол подходящ за къмпинг, риболов и туризъм. Сгъва се компактно благодарение на,&nb...
  16,60 лв.
 • Сгъваема масичка за риболов
  Сгъваема маса за къмпинг, риболов или пикник с две поставки за чаши и бутилки. Изработена от брезент и метал. Компактно се сгъва и прибира в калъф с дръжка, което я прави изключително практична и лесна за пренасяне и съхранение. Размери: 45 х 45 х 35см Може да избирате между два модела п..
  Сгъваема маса за къмпинг, риболов или пикник с две поставки за чаши и бутилки. Изработена от брезент и...
  14,50 лв.