Лов и риболов

Аксесоари за лов и риболов - сгъваеми столчета, раници, компаси, фенери, ножове, многофункционални интересни предложения и всякакъв вид ловна екипировка.

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Сгъваем плажен стол с подлакътници
  Компактен докато е сгънат, здрав докато седите върху него - плажният стол с подлакътници е идеалното средтво за релакс докато сте навън. Намира приложение в широко поле от дейности - къмпинг, плажуване, релакс в градината или на терасата. Изработен е от стоманени рамки и здрав текстил, върху к..
  Компактен докато е сгънат, здрав докато седите върху него - плажният стол с подлакътници е идеалното сред...
  27,90 лв.33,00 лв.
 • Термо одеяло за бързо и лесно затопляне
  Животоспасяващ аксесоар в походната раница на всеки турист, планинар и приключенец - термо спасителното одеяло за бързо и ефективно затопляне. С това одеяло за броени минути ще балансирате телесната си температура - то е в състояние да отрази до 97% от отделената телесна топлина. Завивайки с..
  Животоспасяващ аксесоар в походната раница на всеки турист, планинар и приключенец - термо спасителн...
  6,36 лв.9,39 лв.
 • Гривна за оцеляване 5в1 с въже от паракорд
  Бъдете подготвени и се чувствайте комфортно сред природата с гривната за оцеляване 5в1 ! Гривната съдържа всичко необходимо за безопасния Ви преход през дивата природа. Винаги ще знаете накъде сте се насочили с прикрепения компас към гривната, а с вградената свирка ще можете да сигнализирате л..
  Бъдете подготвени и се чувствайте комфортно сред природата с гривната за оцеляване 5в1 ! Гривната съдъ...
  9,39 лв.
 • Монокъл със статив и поставка за телефон
   Наблюдавайте и заснемайте от разстояние с помощтта на мощния монокъл със статив и поставка за телефон. Чудесен асистент в приключенията на всеки заклет пътешественик, планинар и моряк - монокълът със статив и поставка за телефон ще Ви приближи максимално до гледката, колкото и да е далеч тя..
   Наблюдавайте и заснемайте от разстояние с помощтта на мощния монокъл със статив и поставка за телеф...
  29,90 лв.39,90 лв.
 • Водоустойчива камера за заснемане под вода
  Заснемайте любимите си моменти със спортна екшън камера FullHD 1080P 12MP. Благодарение на високата и резолиция с разделителна способност и автофокус, запаметявате всеки важен миг на момента. Може да сте сигурни, че всичко, което искате да бъде заснето ще бъде и то детайлно. Камерата е предназнач..
  Заснемайте любимите си моменти със спортна екшън камера FullHD 1080P 12MP. Благодарение на високата и ...
  58,90 лв.89,90 лв.
 • Швейцарско джобно ножче 13в1
   Комбинирано джобно ножче с цели 13 различни накрайника, прибиращи се в компактно в масивно и здраво тяло. Швейцарското ножче е измислено с мисъл за ползвателя - то е Ваш верен приятел, когато имате спешна нужда от инструмент под ръка. Висококачествената изработка от неръждаема стомана, го п..
   Комбинирано джобно ножче с цели 13 различни накрайника, прибиращи се в компактно в масивно и здраво...
  9,90 лв.