Лов и риболов

Аксесоари за лов и риболов - сгъваеми столчета, раници, компаси, фенери, ножове, многофункционални интересни предложения и всякакъв вид ловна екипировка.

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Метален термос 1л с чаша - ИНОКС
  Метален термос с вместимост 1 литър. Висококачествена изработка от неръждаема стомана ИНОКС - STAINLESS STEEL. Разполага с капачка с винт, която може да се позлва като чаша с вместимост 180мл. Запазва температурата на напитката в продължение на до 12 часа. Размери: 8 х 32 см ..
  Метален термос с вместимост 1 литър. Висококачествена изработка от неръждаема стомана ИНОКС - STAINLESS S...
  13,60 лв.
 • Туристически стол с преносим калъф - стол за къмпинг
  Сгъваем текстилен стол със здрава тръбна носеща конструкция. Удобен за преходи, планина, туризъм, къмпинг, лов и риболов или за плажа. Столът е снабден с облегалка и удобни подлакътници с вградена стойка за бутилка или чаша. В комплекта е включен и удобен калъф с дръжка за лесно пренасяне. ..
  Сгъваем текстилен стол със здрава тръбна носеща конструкция. Удобен за преходи, планина, туризъм, къмпинг...
  21,90 лв.
 • Мощен мини LED фенер 3в1 с оптично приближение и презареждаща се батерия
  Метален мини фенер с ярка бяла LED светлина. Ще останете изненадани колко силно свети. Фенерчето ще ви бъде под ръка в най - необходимите моменти. Притежава три режима на работа: Ярка светлина, която достига до 200 метра обхват; SOS мигаща сигнална светлина; Активиране ..
  Метален мини фенер с ярка бяла LED светлина. Ще останете изненадани колко силно свети. Фенерчето ще ви бъ...
  15,35 лв.
 • Термос от неръждаема стомана 500мл в кожен калъф
  Метален термос с вместимост 500 мл. Висококачествена изработка от неръждаема стомана ИНОКС - STAINLESS STEEL. Разполага с капачка с винт, която може да се позлва като чаша с вместимост 150мл. Запазва температурата на напитката в продължение на до 12 часа. В комплект с практичен кожен калъф ..
  Метален термос с вместимост 500 мл. Висококачествена изработка от неръждаема стомана ИНОКС - STAINLESS ST...
  12,80 лв.
 • Презареждащ се фенер 6в1 с разгъващ се LED перка
  Многофункционална акумулаторна лампа, която може да се използва като фенер, прожектор или настолна лампа. Подходяща е за всякакъв вид дейности на открито и закрито: за автомобила, за риболов, къмпинг, за дома и градината, за туризъм, за ремонтиране и каквото още се сетите. Лампата разполага&nb..
  Многофункционална акумулаторна лампа, която може да се използва като фенер, прожектор или настолна лампа....
  18,90 лв.26,90 лв.
 • Соларна система 8в1 - лампи, челник, прожектор, USB зарядно и генератор със слънчев панел
  Мултифункционален, преносим соларен комплект съдържащ: Акумулаторен генератор с дръжка и различни изходни конектори - 6 V, 4 Аh; Соларен панел, захранващ преносимия генератор - 9 V, 3 - 7 W; Вграден в генератора мощен LED прожектор; 3 броя LED&nbs..
  Мултифункционален, преносим соларен комплект съдържащ: Акумулаторен генератор с дръжка...
  86,80 лв.