Къмпинг

Оборудване за къмпинг - Палатки, сгъваеми столове и маси, хамаци, газови котлони, летен душ, хладилни чанти, разници, фенери против насекоми.

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Противоударен военен компас с мащабна линия и лупа
  Компас изработен по военни стандарти с лупа и мащабна линия. Компасът е едновременно компактен и притежава многобройни допълнителни инструменти: Увеличителна леща; Циферблат с прецизно градуиране на 360 ° и 65 °; Фиксирани азимутни указатели; Линия с мащаб 1:25000; Визьор; Кука за..
  Компас изработен по военни стандарти с лупа и мащабна линия. Компасът е едновременно компактен и прите...
  13,60 лв.
 • Термос с филтър и дисплей показващ температурата
  Иновативен термос, който ще Ви показва температурата на напитката в него - без повече опарвания или изтръпване на езика от прекалено ледено питие ! Термосът е изработен от най-висококачествената неръждаема стомана и е в състояние да поддържа температурата на течността между до 24 часа. Капа..
  Иновативен термос, който ще Ви показва температурата на напитката в него - без повече опарвания или изтръ...
  19,90 лв.25,00 лв.
 • Метална чаша с кожена обвивка лъв
  Тематична чаша с кожена обшивка с изображение на лъв, подходяща за къмпинг, планинарство и всякакви дейности на открито. Изработена е от метал е подходяща за всякакви напитки - кафе, чай, мляко и други. Разполага с мека кожена дръжка, която се прибира до стената на чашата и не заема място. Ча..
  Тематична чаша с кожена обшивка с изображение на лъв, подходяща за къмпинг, планинарство и всякакви дейно...
  7,30 лв.
 • Висококачествена термо чаша 500мл с херметическа капачка
  Дръжте напитките си топли или студени независимо от сезона с термо чашата и нейната херметическа капачка. Благодарение на двойните термоустойчиви стени, тя ще поддържа напитките Ви топли през зимата и студени през лятото в продължение на до 10 часа. Това ще ви осигури така желаната напитка в подх..
  Дръжте напитките си топли или студени независимо от сезона с термо чашата и нейната херметическа капачка....
  9,90 лв.
 • Иновативна постелка за плаж и пикник
   Постелете си удобно докато сте на плаж или пикник. Водоустойчивата постелка е Ваш верен приятел докато сте сред природата. Тя ще ви предпази от гоерещия пясък и ще Ви защити от нежелани микроби, които се крият в пясъка и околната среда. Забравете за неприятно горещия пясък, който доста че..
   Постелете си удобно докато сте на плаж или пикник. Водоустойчивата постелка е Ваш верен приятел док...
  17,30 лв.19,90 лв.
 • Телескопична щека за преходи и туризъм тип трекинг
  Насладете се на дългите разходки и преходи сред природата без неприятните болки и претоварване на коленете - помогнете си с телескопичната щека за туризъм и трекинг ! Щеката спомага за минимизиране на тежестта и напрежението върху колената, глезените и кръста докато вървите по неравен и твърд тер..
  Насладете се на дългите разходки и преходи сред природата без неприятните болки и претоварване на коленет...
  15,30 лв.19,90 лв.