Къмпинг

Оборудване за къмпинг - Палатки, сгъваеми столове и маси, хамаци, газови котлони, летен душ, хладилни чанти, разници, фенери против насекоми.

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Триместна палатка с калъф 200х150см
  Водоустойчива палатка за трима човека - подходяща за къмпинг. Насладете се максимално на излета под открито небе и лагерувайте по време на походите в триместната палатка с калъф. Тя ще предпази групата Ви от дъжд и влага - изработена е от непромукаем полиестер - издържлив на атмосферни условия..
  Водоустойчива палатка за трима човека - подходяща за къмпинг. Насладете се максимално на излета под от...
  38,90 лв.56,90 лв.
 • Памучен хамак с топли цветове 200х80см.
  Отдъхнете си и наблюдавайте красивата гледка докато почивате на памучния хамак с топли шарки. С размери 200х80см. той може да побере дори най-големите от Вас. Можете лесно да го закачите между две платформи, дървета или други подходящи места чрез устойчивите му възли. Те са специално удебелени, з..
  Отдъхнете си и наблюдавайте красивата гледка докато почивате на памучния хамак с топли шарки. С размер...
  25,00 лв.36,60 лв.
 • Памучен хамак за летен релакс с морски цветове
  Насладете се на летния бриз докато комфортно си лежите върху памучния хамак с морски цветове ! Той е с размери 200х80см. и е изработен от мек, но устойчив памук. Може да се закачи лесно между две дървета или друга подходяща платформа. Разполага с дебели текстилни рингове, които издържат на силно ..
  Насладете се на летния бриз докато комфортно си лежите върху памучния хамак с морски цветове ! Той е с...
  25,00 лв.36,60 лв.
 • Двоен здрав хамак от парашутен плат с калъф
   Хамакът е чудесен начин да релаксираш сред природата. Който е опитал знае каква наслада носи това да си легнеш в хамака с любим човек и да се наслаждавате на околната среда. За целта Ви предлагаме чудесен двоен хамак изработен от здрав парашутен плат, който издържа на натоварване до 120 кил..
   Хамакът е чудесен начин да релаксираш сред природата. Който е опитал знае каква наслада носи това д...
  29,90 лв.36,90 лв.
 • Сгъваем плажен стол с подлакътници
  Компактен докато е сгънат, здрав докато седите върху него - плажният стол с подлакътници е идеалното средтво за релакс докато сте навън. Намира приложение в широко поле от дейности - къмпинг, плажуване, релакс в градината или на терасата. Изработен е от стоманени рамки и здрав текстил, върху к..
  Компактен докато е сгънат, здрав докато седите върху него - плажният стол с подлакътници е идеалното сред...
  26,90 лв.33,00 лв.
 • Термо одеяло за бързо и лесно затопляне
  Животоспасяващ аксесоар в походната раница на всеки турист, планинар и приключенец - термо спасителното одеяло за бързо и ефективно затопляне. С това одеяло за броени минути ще балансирате телесната си температура - то е в състояние да отрази до 97% от отделената телесна топлина. Завивайки с..
  Животоспасяващ аксесоар в походната раница на всеки турист, планинар и приключенец - термо спасителн...
  6,36 лв.9,39 лв.