Къмпинг

Оборудване за къмпинг - Палатки, сгъваеми столове и маси, хамаци, газови котлони, летен душ, хладилни чанти, разници, фенери против насекоми.

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Мини електрическа кана 600мл за бързо и лесно затопляне на вода
  Малка кана бързовар - практично решение за всеки дом, офис или хотел. С нея можете бързо и лесно да приготвите любимата си топла напитка. Чаша кафе, чай или топъл шоколад само за секунди!  Уредът е икономичен - пести ток и вода, защото стопля точно колкото желаете. При големите електричес..
  Малка кана бързовар - практично решение за всеки дом, офис или хотел. С нея можете бързо и лесно да приго...
  9,86 лв.
 • Безжичен селфи стик 105см - Bluetooth Монопод
  Селфи стик за смартфони, фотоапарати и GoPro камери за направа на селфита с дълга телескопична дръжка 105 см. Включва разтегателен стик, цветна дръжка и поставка за мобилното устройство. Подходяща за устройства с ширина до 9 см. Има вграден бутон за направата на снимки.  Връзката ..
  Селфи стик за смартфони, фотоапарати и GoPro камери за направа на селфита с дълга телескопична дръжка 105...
  17,90 лв.
 • Акумулаторен фенер с нож и оптично увеличение + зарядно за 12V и 220V
  Метален диоден фенер с акумулаторна батерия и нож. Полезен аксесоар в автомобила, на къмпинг, в дома - лесен за пренасяне и съхранение,  Незаменим помощник сред природата - на всякъде с Вас. Притежава оптично увеличение за максимално ярко осветяване. За извънредни слочаи може да и..
  Метален диоден фенер с акумулаторна батерия и нож. Полезен аксесоар в автомобила, на къмпинг, в дома - ле...
  27,90 лв.
 • Универсални клещи с 10в1 инструмента - компактен джобен инструмент
  Многофункционален и невероятно практичен инструмент - клещи, който ще ви послужи в най-неочакваните ситуации. Ваш верен приятел на път, в колата или планината. Подходящ за ежедневна употреба в дома, за туризъм, лов и риболов, къмпинг, ремонтиране и други. Притежава вградени цели 10 вида инструмен..
  Многофункционален и невероятно практичен инструмент - клещи, който ще ви послужи в най-неочакваните ситуа...
  23,60 лв.
 • Стилна запалка 2в1 - преносима джобна печка за топли ръце
  Металната запалка Platinum Warmer ще Ви бъде винаги под ръка, когато искате да запалите или да се стоплите. Характерното за нея е, че тя е джобна печка, която ще стопли Вашите ръце през студените зимни дни БЕЗ риск от изгаряне и запалване. Просто я затворете и мигноено ще усетите приятния затоплящ е..
  Металната запалка Platinum Warmer ще Ви бъде винаги под ръка, когато искате да запалите или да се стоплит...
  16,30 лв.
 • Рибарски стол - сгъваем стол за пикник
  Комфортен сгъваем стол с облегалка, подлакътници и поставка за напитки - в комплект с практична чанта за съхранение и лесно пренасяне. Столът е предназначен за пикник, туризъм, риболов и къмпинг. Изработен от зрава метална трвъбна конструкция и плат. Издържа до 120 кг Цвят: камуфлаж Р..
  Комфортен сгъваем стол с облегалка, подлакътници и поставка за напитки - в комплект с практична чанта за ...
  24,30 лв.