Къмпинг

Оборудване за къмпинг - Палатки, сгъваеми столове и маси, хамаци, газови котлони, летен душ, хладилни чанти, разници, фенери против насекоми.

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Шестоъгълна шатра с прозорци тип беседка 2х2х2 метра
  Сгъваема шатра за къмпинг и градина. Подходяща за събирания на открито в летните дни.  Може да се използва като разгъваем търговски павилион или беседка за компанията. Шатрата притежава: Защита от слънце и дъжд - тентата има покритие с UV защита, което ще ви предпази от слънчева светли..
  Сгъваема шатра за къмпинг и градина. Подходяща за събирания на открито в летните дни.  Може да се из...
  168,90 лв.219,00 лв.
 • Термо хладилна кутия Atlantic 30 литра
  Преносима хладилна кутия Atlantic подходяща за следващия Ви къмпинг или плаж - ще осигури дълготрайна свежест на Вашите храни и напитки. Кутията разполага с термоизолирана вътрешност, която пречи външната температура да повлияе на вътрешността и. По този начин температурата на студените храни и н..
  Преносима хладилна кутия Atlantic подходяща за следващия Ви къмпинг или плаж - ще осигури дълготрайна све...
  38,90 лв.45,00 лв.
 • Хладилна термоустойчива кутия Atlantic 24 литра
  Дръжте напитките си винаги свежи и студени в хладилната термоустойчива кутия Atlantic с капацитет 24 литра. Проектирана за максимално улеснение, хладилната чанта ще поддържа ниска температура във вътрешността си, дори когато навън е горещо. Кутията е много подходяща за излети, плажуване и други д..
  Дръжте напитките си винаги свежи и студени в хладилната термоустойчива кутия Atlantic с капацитет 24 литр...
  33,00 лв.39,90 лв.
 • Хладилна чанта с голям обем 24 литра 2в1 за охлаждане и затопляне
    Електронна кутия за охлаждане, затопляне и поддържане на температура от 10 до 60 градуса. Хладилната чанта е перфектния помошник докато сте на път, на къмпинг или плаж - верен приятел винаги под ръка при нужда. Ще попитате как така едновремено охлажда и затопля? Ами така! Спрямо сезон..
    Електронна кутия за охлаждане, затопляне и поддържане на температура от 10 до 60 градуса. Хла...
  159,00 лв.239,00 лв.
 • Удобен сгъваем стол с калъф за туризъм и риболов
  Стабилен сгъваем стол подходящ за всеки риболовен ентусиаст и пътешественик. Сгъваемият стол е мултифункционален и може да се използва в градината, на терасата, на пикник, на плаж и на всички останали места където можете да го занесете. Рамката му е изработена от здрави тръби, които могат да п..
  Стабилен сгъваем стол подходящ за всеки риболовен ентусиаст и пътешественик. Сгъваемият стол е мултифу...
  48,90 лв.58,90 лв.
 • Лилав хамак от парашутен плат 240х85см.
   Малко неща са по-приятни от летен релакс насред природата - отдъхнете си докато лежите на здравия хамак направен от парашутен плат.  Лек и компактен, хамакът е много лесен за пренасяне и употреба дори при продължителни преходи, къмпинг, риболов или излет. Хамакът притежава и собствена ..
   Малко неща са по-приятни от летен релакс насред природата - отдъхнете си докато лежите на здравия х...
  28,90 лв.