Къмпинг

Оборудване за къмпинг - Палатки, сгъваеми столове и маси, хамаци, газови котлони, летен душ, хладилни чанти, разници, фенери против насекоми.

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Преносим газов котлон
  Туристичеки газов котлон подходящ за използване на открито и закрито. Компактен и лесен за пренасяне. Чудесен избор за пикници, къмпинги, преходи в планината и всякакви други забавления навън. Способен да генерира пламък в няколко степени, котлонът е подходящ за приготвянето на всякакви видове кули..
  Туристичеки газов котлон подходящ за използване на открито и закрито. Компактен и лесен за пренасяне. Чуд...
  35,00 лв.
 • Тента за плътна сянка тип навес за градина и тераса
   Слънцезащитна тента с UV защита, предпазваща от летните горещини. Тентата е предназначена за разпъване над двор, градина, басейн, тераса или на дървета. Подходяща е и за къмпинг и плаж. Сгъваемата тента тип навес ще Ви осигури плътна сянка с 98% UV защита навсякъде, където я разпънете...
   Слънцезащитна тента с UV защита, предпазваща от летните горещини. Тентата е предназначена за разпъв...
  63,00 лв.
 • Соларно зарядно тип слънчев панел с LED осветление
  Презареждайте от слънчева светлина посредством авариен соларен панел 5в1 с вграден фенер. Подходящ за къмпинг, плаж, туризъм и пътуване.  Той е изключително удобен и полезен, когато на близо нямате достъп до електроенергия и осветление. Готов по всяко време да презареди Вашия телефон ил..
  Презареждайте от слънчева светлина посредством авариен соларен панел 5в1 с вграден фенер. Подходящ за&nbs...
  39,90 лв.
 • Соларно осветление за къмпинг и градина
   Соларна система за домашно осветление използва възобновяемата енергия на слънцето, за да освети вашия дом, градина, каравана, вила и други. Можете да зареждате и мобилния си телефон или лаптоп. Чудесен комплект за къмпинг, градина и отдих на отркито. GDLITE Solar е система за осветление съ..
   Соларна система за домашно осветление използва възобновяемата енергия на слънцето, за да освети ваш...
  49,90 лв.66,90 лв.
 • Швейцарско джобно ножче 13в1
   Комбинирано джобно ножче с цели 13 различни накрайника, прибиращи се в компактно в масивно и здраво тяло. Швейцарското ножче е измислено с мисъл за ползвателя - то е Ваш верен приятел, когато имате спешна нужда от инструмент под ръка. Висококачествената изработка от неръждаема стомана, го п..
   Комбинирано джобно ножче с цели 13 различни накрайника, прибиращи се в компактно в масивно и здраво...
  9,90 лв.
 • Кана за пикник с 4 чаши
  Практична кана с 4 чаши е чудесен избор за почерпка на открито сред природата.  Най - хубавото на тази кана е, че притежава плътно затварящ се капак, който не пропуска течност. С нея може да пренасяте любимата си напитка като: чай, айрян, кафе или сок. Изработена е от пласт..
  Практична кана с 4 чаши е чудесен избор за почерпка на открито сред природата.  Най - хубаво...
  9,90 лв.11,90 лв.