За Пътуване

Практични предложения за всеки, който пътува често. Подръчни аксесоари и функционални интересни аксесоари подходящи за пътуване, ловуване, туризъм или къмпинг.

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Сгъваем плажен стол с подлакътници
  Удобен сгъваем стол с подлакътници. Висококачествена изработка от масивна носеща конструкция. Разполага с текстилна седалка и облегалка.   Характеристики: Изработен от текстил и метал. Издържа на натоварване до 110 кг ; Размери: 53 х 43 х 83 см; Електрикови цвет..
  Удобен сгъваем стол с подлакътници. Висококачествена изработка от масивна носеща конструкция. Р...
  29,90 лв.
 • Соларна външна батерия 10000mAh с 20LED диода за презареждане и осветяване
  Мултифункционална соларна външна батерия за телефон, таблет и др. С нея може да презареждате по всяко време - независимо дали сте на открито или закрито. Вече няма да се притеснявате, че ще останете без батерия където и да сте – на излет, на плажа, на път. Тя ще ви бъде винаги под ръка при нужда ..
  Мултифункционална соларна външна батерия за телефон, таблет и др. С нея може да презареждате по всяко вре...
  23,30 лв.29,90 лв.
 • Метални чаши в кожен калъф - комплект 4 броя 200мл туристически чаши
  Метални чаши за туризъм с вместимост 200 милилитра - комплект 4 броя в стилен кожен калъф с цип. Висококачествена изработка от неръждаема стомана - вечен живот.  Перфектният подарък за всеки почитател на походи, къмпинг, туризъм и ценител на доброто питие сред природата. ..
  Метални чаши за туризъм с вместимост 200 милилитра - комплект 4 броя в стилен кожен калъф с цип...
  13,39 лв.
 • Термочанта тип сгъваема кошница за пикник
  Компактна термочанта с дръжки и сгъваем дизайн за съхранение на храна и напитки. Подходяща за пикник или плаж. В нея може да съхранявате както студени, така и топли храни и напитки. Тя ще запази свежестта за дълго време. Чантата за храна е с обем 20 литра, което гарантира, че ще поберете всичк..
  Компактна термочанта с дръжки и сгъваем дизайн за съхранение на храна и напитки. Подходяща за пикник или ...
  13,90 лв.
 • Соларно зарядно за телефон с USB изход за презареждане
  Соларен панел, който може да зареди всяко устройство с USB кабел. Не се нуждае от включване в електрическата мрежа. Необходима ви е единствено слънчева светлина. Свържете устройството си със соларния панел, посредством USB кабел и щом слънцето огрее - ще започне да се зарежда.  Това зарядно ..
  Соларен панел, който може да зареди всяко устройство с USB кабел. Не се нуждае от включване в електрическ...
  16,90 лв.
 • Водоустойчиво портмоне тип метален визитник
  Предпазете най-важните Ви лични документи и пари с този практичен аксесоар.  Метално портмоне тип визитник с цели 6 отделения за съхранение на лични документи, визитки, карти и пари. Практичен, стилен и функционален и лесно преносим дизайн. Компактният му размер го прави из..
  Предпазете най-важните Ви лични документи и пари с този практичен аксесоар.  Метално портмоне тип...
  7,60 лв.9,90 лв.