За Пътуване

Практични предложения за всеки, който пътува често. Подръчни аксесоари и функционални интересни аксесоари подходящи за пътуване, ловуване, туризъм или къмпинг.

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Джобен MP3 плеър с дисплей, радио и слушалки в компактна кутийка
  Устройство за слушане на музика навсякъде с Вас. Удобен MP3 player, разполагащ с компактен размер, презаредима батерия и щипка за захващане на колан или джоб. В комплект със слушалки и практична кутия за съхранение. Това малко устройство ще бъде Ваш верен приятел, когато Ви се слуша музика. ..
  Устройство за слушане на музика навсякъде с Вас. Удобен MP3 player, разполагащ с компактен размер, п...
  13,90 лв.16,90 лв.
 • Термоустойчива кутия за затопляне на храна в автомобил
   Кутия за затопляне на храна в автомобил. Удобна, практична и компактна кутия, която ще затопля или поддържа температурата на храната, докато сте на път с колата. Просто включете в буксата на запалката (12V) и изчакайте минутка преди да консумирате. Изключително подходяща за затопляне..
   Кутия за затопляне на храна в автомобил. Удобна, практична и компактна кутия, която ще за...
  23,90 лв.33,90 лв.
 • Кутия за съхранение на топла храна - термоустойчива купа 700мл
  Най-добрата кутия за пренасяне на винаги топъл обяд! Имате забързано и заето ежедневие? Принудени сте да ядете закуски или пакетирана храна вместо гореща, домашно приготвена такава? Ние имаме решението за вас!  С нашата нова термо купа за храна, може да се наслаждавате на винаги го..
  Най-добрата кутия за пренасяне на винаги топъл обяд! Имате забързано и заето ежедневие? Принуде...
  5,89 лв.8,90 лв.
 • Удобен ръчен кантар за претегляне на багаж до 50 кг
   Преносим кантар с кука и ръкохватка за удобно претегляне на багаж. Идеален е за претегляне на пазарски чанти, когато сте на пазар, на куфари и раници, когато се приготвяте за пътуване.  Кантарът е изработен с портативен дизайн максимално удобен за хващане. Притежава вграден д..
   Преносим кантар с кука и ръкохватка за удобно претегляне на багаж. Идеален е за претегляне на пазар...
  13,90 лв.
 • Сгъваем плажен стол с подлакътници
  Удобен сгъваем стол с подлакътници. Висококачествена изработка от масивна носеща конструкция. Разполага с текстилна седалка и облегалка.   Характеристики: Изработен от текстил и метал. Издържа на натоварване до 110 кг ; Размери: 53 х 43 х 83 см; Електрикови цвет..
  Удобен сгъваем стол с подлакътници. Висококачествена изработка от масивна носеща конструкция. Р...
  29,90 лв.
 • Соларна външна батерия 10000mAh с 20LED диода за презареждане и осветяване
  Мултифункционална соларна външна батерия за телефон, таблет и др. С нея може да презареждате по всяко време - независимо дали сте на открито или закрито. Вече няма да се притеснявате, че ще останете без батерия където и да сте – на излет, на плажа, на път. Тя ще ви бъде винаги под ръка при нужда ..
  Мултифункционална соларна външна батерия за телефон, таблет и др. С нея може да презареждате по всяко вре...
  23,30 лв.29,90 лв.