За Пътуване

Практични предложения за пътуване, къмпинг и тузиръм. Полезни аксесоари и мултифункционални решения за спорт и отдих на открито.

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Термос с филтър и дисплей показващ температурата
  Иновативен термос, който ще Ви показва температурата на напитката в него - без повече опарвания или изтръпване на езика от прекалено ледено питие ! Термосът е изработен от най-висококачествената неръждаема стомана и е в състояние да поддържа температурата на течността между до 24 часа. Капа..
  Иновативен термос, който ще Ви показва температурата на напитката в него - без повече опарвания или изтръ...
  19,90 лв.25,00 лв.
 • Телескопична щека за преходи и туризъм тип трекинг
  Насладете се на дългите разходки и преходи сред природата без неприятните болки и претоварване на коленете - помогнете си с телескопичната щека за туризъм и трекинг ! Щеката спомага за минимизиране на тежестта и напрежението върху колената, глезените и кръста докато вървите по неравен и твърд тер..
  Насладете се на дългите разходки и преходи сред природата без неприятните болки и претоварване на коленет...
  15,30 лв.19,90 лв.
 • Компактна термо чанта за съхранение на топло и студено
  Термо чанта, която ще поддържа храната Ви топла или студена в зависимост от сезона и Вашите предпочитания. Тя може да се използва целогодишно - без значение дали е лято или зима. Термо уплътнението задържа температурата на храната вътре и не позволява тя да се промени. Също така структурата на ча..
  Термо чанта, която ще поддържа храната Ви топла или студена в зависимост от сезона и Вашите предпочитания...
  9,30 лв.9,90 лв.
 • Компактна хладилна чанта
  Тази термо чанта ще поддържа храната Ви топла или студена в зависимост от сезона. Хладилната чанта ще Ви послужи както през лятото, така и през зимата. С нейна помощ ще пренасяте любимата си храна в подходяща температура - винаги под ръка! Тя е перфектна за съхранение и пренасяне на студени или т..
  Тази термо чанта ще поддържа храната Ви топла или студена в зависимост от сезона. Хладилната чанта ще Ви ...
  9,30 лв.9,90 лв.
 • Качествен чадър за дъжд със здрава конструкция
  Устойчив на вятър чадър, със здрава конструкция и класически дизайн. Въпреки качествената конструкция, чадърът  не е тежък при носене и не измаря излишно ръката. Дръжката му е с удобна извивка и е създадена от материал наподобяващ кожа - не се плъзка и не поема влага. Дори и в силно ветро..
  Устойчив на вятър чадър, със здрава конструкция и класически дизайн. Въпреки качествената конструкция,...
  9,90 лв.
 • Висококачествен термос от неръждаема стомана 500мл
  Идеалното решение за запазване на студените и топлите напитки такива за дълго време. Практичният висококачествен термост е в състояние да задържи температурата на Вашата напитка до цели 10 часа ! Веднъж затворен, не трябва да се тревожите за разливане - термосът разполага с плътно затваряща се..
  Идеалното решение за запазване на студените и топлите напитки такива за дълго време. Практичният висок...
  9,39 лв.13,60 лв.