За Пътуване

Практични предложения за пътуване, къмпинг и тузиръм. Полезни аксесоари и мултифункционални решения за спорт и отдих на открито.

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Качествен чадър за дъжд със здрава конструкция
  Устойчив на вятър чадър, със здрава конструкция и класически дизайн. Въпреки качествената конструкция, чадърът  не е тежък при носене и не измаря излишно ръката. Дръжката му е с удобна извивка и е създадена от материал наподобяващ кожа - не се плъзка и не поема влага. Дори и в силно ветро..
  Устойчив на вятър чадър, със здрава конструкция и класически дизайн. Въпреки качествената конструкция,...
  9,90 лв.
 • Висококачествен термос от неръждаема стомана 500мл
  Идеалното решение за запазване на студените и топлите напитки такива за дълго време. Практичният висококачествен термост е в състояние да задържи температурата на Вашата напитка до цели 10 часа ! Веднъж затворен, не трябва да се тревожите за разливане - термосът разполага с плътно затваряща се..
  Идеалното решение за запазване на студените и топлите напитки такива за дълго време. Практичният висок...
  9,39 лв.13,60 лв.
 • Секретен катина с код за заклюючване
   Катинар за куфар с 4 цифрен шифър за заключване. Подходящ за ежедневна употреба. Той ще Ви послужи при нужда от заключване на багаж, вериги и други. Притежава четири ринга разграфени с цифри, които образуват код за заключване и отключване. Лесно, бързо и практично заключвате БЕЗ нужда ..
   Катинар за куфар с 4 цифрен шифър за заключване. Подходящ за ежедневна употреба. Той ще Ви послужи ...
  8,38 лв.
 • Соларно зарядно тип слънчев панел с LED осветление
  Презареждайте от слънчева светлина посредством авариен соларен панел 5в1 с вграден фенер. Подходящ за къмпинг, плаж, туризъм и пътуване.  Той е изключително удобен и полезен, когато на близо нямате достъп до електроенергия и осветление. Готов по всяко време да презареди Вашия телефон ил..
  Презареждайте от слънчева светлина посредством авариен соларен панел 5в1 с вграден фенер. Подходящ за&nbs...
  39,90 лв.
 • Чанта органайзер 6 в 1 за пренасяне на принадлежности
   Практична чанта за съхранение и пренасяне на лични вещи и принадлежности - Travel Bag. Несесерът е предназначен да организира и съхрани прилежно личните Ви вещи. Чудесен аксесоар за пренасяне и съхранение на козметични аксесоари. Използвайте го ежедневно - у дома или на път.  Чант..
   Практична чанта за съхранение и пренасяне на лични вещи и принадлежности - Travel Bag. Несесерът е ...
  12,00 лв.
 • Швейцарско джобно ножче 13в1
   Комбинирано джобно ножче с цели 13 различни накрайника, прибиращи се в компактно в масивно и здраво тяло. Швейцарското ножче е измислено с мисъл за ползвателя - то е Ваш верен приятел, когато имате спешна нужда от инструмент под ръка. Висококачествената изработка от неръждаема стомана, го п..
   Комбинирано джобно ножче с цели 13 различни накрайника, прибиращи се в компактно в масивно и здраво...
  9,90 лв.