За Пътуване

Практични предложения за всеки, който пътува често. Подръчни аксесоари и функционални интересни аксесоари подходящи за пътуване, ловуване, туризъм или къмпинг.

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Термос чаша 420мл ИНОКС
  Класическа термос чаша с дръжка. Изработена от неръждаема стомана STAINLESS STEEL.  Запазва температурата на течността в нея до 10 часа - независимо дали е топла или студена. Разполага с капак с винт и вграден отвор, през който да отпивате любимата си напитка. Вместимост: 420мл; ..
  Класическа термос чаша с дръжка. Изработена от неръждаема стомана STAINLESS STEEL.  Запазва темпе...
  5,60 лв.
 • Метален термос 1л с чаша - ИНОКС
  Метален термос с вместимост 1 литър. Висококачествена изработка от неръждаема стомана ИНОКС - STAINLESS STEEL. Разполага с капачка с винт, която може да се позлва като чаша с вместимост 180мл. Запазва температурата на напитката в продължение на до 12 часа. Размери: 8 х 32 см ..
  Метален термос с вместимост 1 литър. Висококачествена изработка от неръждаема стомана ИНОКС - STAINLESS S...
  13,60 лв.
 • Слънчева батерия за телефон 3в1 - 6300mAh, водоустойчива с 12 LED светлини
  Представяме ви иновативен продукт от ново поколение – Соларна външна батерия! Преносима ЗЕЛЕНА ЕНЕРГИЯ навсякъде с Вас!  Използвайте външна батерия за дозареждане на телефон, таблет и други електронни устройства с USB порт. Може да се използва дори като фенер. Външната батерия р..
  Представяме ви иновативен продукт от ново поколение – Соларна външна батерия! Преносима ЗЕЛЕНА ЕНЕРГИЯ на...
  23,60 лв.33,60 лв.
 • Туристически стол с преносим калъф - стол за къмпинг
  Сгъваем текстилен стол със здрава тръбна носеща конструкция. Удобен за преходи, планина, туризъм, къмпинг, лов и риболов или за плажа. Столът е снабден с облегалка и удобни подлакътници с вградена стойка за бутилка или чаша. В комплекта е включен и удобен калъф с дръжка за лесно пренасяне. ..
  Сгъваем текстилен стол със здрава тръбна носеща конструкция. Удобен за преходи, планина, туризъм, къмпинг...
  21,90 лв.
 • Термос от неръждаема стомана 500мл в кожен калъф
  Метален термос с вместимост 500 мл. Висококачествена изработка от неръждаема стомана ИНОКС - STAINLESS STEEL. Разполага с капачка с винт, която може да се позлва като чаша с вместимост 150мл. Запазва температурата на напитката в продължение на до 12 часа. В комплект с практичен кожен калъф ..
  Метален термос с вместимост 500 мл. Висококачествена изработка от неръждаема стомана ИНОКС - STAINLESS ST...
  12,80 лв.
 • Соларна лампа за къмпинг с вентилатор 4в1 - многофункционален акумулаторен фенер
  Универсален къмпинг фенер с презареждаща се батерия. Този соларен къмпинг фенер е влаго защитен и е подходящ за използване при външни условия. Със своята яркост, той е идеален вариант за осветление на различни места, като: къмпинг условия, мазета, гаражи, авариино осветление и много други места..
  Универсален къмпинг фенер с презареждаща се батерия. Този соларен къмпинг фенер е влаго защитен и е ...
  19,70 лв.