ФИТНЕС

Отслабване и фитнес в домашни условия. Тренажори, термо колани, книги с диети, клинове за изгаряне на мазнини и уреди за домашен фитнес.

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Качествено въже за скачане
  Стоманено въже за скачане изработено от висококачествени материали и осигуряващо ненадминат комфорт при тренировка. Независимо дали правите сутрешната си разгрявка или се подготвяте усилено за надпревара, въжето за скачане е несменяем аксесоар. Неговите ръкохватки са ергономични - обгърнати от..
  Стоманено въже за скачане изработено от висококачествени материали и осигуряващо ненадминат комфорт при т...
  9,90 лв.
 • Колело за рехабилитация и раздвижване
  С колелото за рехабилитация и раздвижване ще можете да се движите докато гледате телевизия на дивана или работите пред компютъра в офиса. Ротора е изключително подходящ за възстановяване след контузия или за раздвижване на възрастни хора! То ще Ви помогне да се възстановите много по-бър..
  С колелото за рехабилитация и раздвижване ще можете да се движите докато гледате телевизия на дивана или ...
  68,90 лв.88,90 лв.
 • Стабилен лост за набиране с монтаж за стена
  Тренирайте у дома както във фитнес зала. Как? Със табилен лост за монтаж на стена. С негова помощ ще изпълнявате различни по вид набирания с широк или тесен хват. Чрез него винаги ще имате достъп до фитнес оборудване дори залите да са затворени. Лостът ще Ви предложи куп упражнения с различни зах..
  Тренирайте у дома както във фитнес зала. Как? Със табилен лост за монтаж на стена. С негова помощ ще изпъ...
  58,90 лв.76,90 лв.
 • Ремъци с ръкохватки за CrossFit тренировки
   Комплект за фитнес тренировки представляващ ремъци с ръкохватки. С негова помощ ще усъвършенствате и разнообразите тренировките си, увеличавайки силата и резултатите. Ремъците с ръкохватки Ви позволяват да изпълнявате нови упражнения със собствена тежест, натоварващи цялото тяло. Не само то..
   Комплект за фитнес тренировки представляващ ремъци с ръкохватки. С негова помощ ще усъвършенствате ...
  29,90 лв.38,90 лв.
 • Плоски ластици за тренировка - комплект 5 броя
  Разнообразете тренировките си и постигнете максимални резултати със страхотен спортен аксесоар - плоски ластици за тренировка. Включете ги във своята програма и Ви гарантираме,че ще разнообразите упражненията си, постигайки повече сила и издържливост. Ластиците са подходящи както за тренировки на..
  Разнообразете тренировките си и постигнете максимални резултати със страхотен спортен аксесоар - плоски л...
  16,60 лв.23,30 лв.
 • Фоумролер за самостоятелен масаж на мускулатурата
   Фоумролерът е перфектното средство за масаж и отпускане на мускулатурата. Премахва болките в гърба, схващанията и мускулните трески. Това е вид ролка за самостоятелно масажиране на цялото тяло. Представлява твърда цилиндрична ролка с релефна повърхност, предназначена за масаж на мускулатура..
   Фоумролерът е перфектното средство за масаж и отпускане на мускулатурата. Премахва болките в гърба,...
  23,30 лв.