ФИТНЕС

Отслабване и фитнес в домашни условия. Тренажори, термо колани, книги с диети, клинове за изгаряне на мазнини и уреди за домашен фитнес.

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Стабилен лост за набиране с монтаж за стена
  Усъвършенствайте тялото си у дома чрез различни набирания с помощта на стабилния лост за стена. Чрез него винаги ще имате достъп до фитнес оборудване без даже да напускате дома си. Лостът ще Ви предложи куп упражнения с различни захвати включително за гръб, рамо и корем. Той е изработен от здр..
  Усъвършенствайте тялото си у дома чрез различни набирания с помощта на стабилния лост за стена. Чрез н...
  58,90 лв.76,90 лв.
 • Ремъци с ръкохватки за CrossFit тренировки
   Комплект за фитнес тренировки представляващ ремъци с ръкохватки. С негова помощ ще усъвършенствате и разнообразите тренировките си, увеличавайки силата и резултатите. Ремъците с ръкохватки Ви позволяват да изпълнявате нови упражнения със собствена тежест, натоварващи цялото тяло. Не само то..
   Комплект за фитнес тренировки представляващ ремъци с ръкохватки. С негова помощ ще усъвършенствате ...
  29,90 лв.38,90 лв.
 • Плоски ластици за тренировка - комплект 5 броя
  Разнообразете тренировките си и постигнете максимални резултати със страхотен спортен аксесоар - плоски ластици за тренировка. Включете ги във своята програма и Ви гарантираме,че ще разнообразите упражненията си, постигайки повече сила и издържливост. Ластиците са подходящи както за тренировки на..
  Разнообразете тренировките си и постигнете максимални резултати със страхотен спортен аксесоар - плоски л...
  16,60 лв.23,30 лв.
 • Фоумролер за самостоятелен масаж на мускулатурата
   Фоумролерът е перфектното средство за масаж и отпускане на мускулатурата. Премахва болките в гърба, схващанията и мускулните трески. Това е вид ролка за самостоятелно масажиране на цялото тяло. Представлява твърда цилиндрична ролка с релефна повърхност, предназначена за масаж на мускулатура..
   Фоумролерът е перфектното средство за масаж и отпускане на мускулатурата. Премахва болките в гърба,...
  23,30 лв.
 • Удобни тежести за китки и глезени 0,5 кг.
  Тежестите за китки и глезени са чудесен начин да подобриш физическата си форма. Те са практични, не заемат място у дома и са подходящи за начинаещи и напреднали. При изпълнение на упражнения докато ги носите, те помагат за укрепването както на активно работещите, така и на периферните или така нари..
  Тежестите за китки и глезени са чудесен начин да подобриш физическата си форма. Те са практични, не заема...
  12,00 лв.
 • Термо Вталяващ спортен и ежедневен потник за мъже
  Не Ви достига достатъчно време за ежедневни тренировки във фитнес залата ?  Помогнете на тялото си да влезе в желаната от Вас форма докато сте на работа, или отмаряте след натоварен ден. Потникът е проектиран да се прилепя удобно към тялото и го кара буквално да влезе във формата му чрез с..
  Не Ви достига достатъчно време за ежедневни тренировки във фитнес залата ?  Помогнете на тялото...
  15,90 лв.19,90 лв.