ФИТНЕС

Отслабване и фитнес в домашни условия. Тренажори, термо колани, книги с диети, клинове за изгаряне на мазнини и уреди за домашен фитнес.

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Спортна бутилка за витамини тип органайзер за хапчета
   Страхотна спортна бутилка - шише с отделение за хапчета и витамини. Чудесна прибобивка както за деца, така и за възрастни. Практично решение за Вашето ежедневие. С нея ще пренасяте любимата си напитка навсякъде с Вас и няма да забравяте дневната доза витамини и добавки. Подходяща е и з..
   Страхотна спортна бутилка - шише с отделение за хапчета и витамини. Чудесна прибобивка както за дец...
  9,90 лв.
 • Колан за потене и отслабване
   Спортен колан за ефикасно отслабване и изгаряне на мазнини. Искате да стопите излишните килограми особено в областта на корема? Не се чудете, а взетеме Sweaet Sweat! С него много по-бързо и лесно ще стопите излишните мазнини в кормната зона. Подгответе се за летния сезон само сега на супер цен..
   Спортен колан за ефикасно отслабване и изгаряне на мазнини. Искате да стопите излишните килограми о...
  19,90 лв.23,90 лв.
 • Сауна костюр за бързо и лесно отслабване
   Костюм за бързо и лесно отслабване. С него ще стопите излишните подкожни мазнини много по-бързо с по-малко усилия.  Често пъти се налага да тренирате тежко часове наред във фитнес залите, докато излеете малко пот., а резултатите не винаги са достатъчно добри. С този кост..
   Костюм за бързо и лесно отслабване. С него ще стопите излишните подкожни мазнини много по-бърз...
  19,39 лв.29,90 лв.
 • Стъклена спортна бутилка с калъф
  Спортна бутилка с калъф и херметическо затваряне. Подходяща за пренасяне на любимата напитка докато се разхождате или посртувате. Висококачествена изработка от стъкло със специална капачка с винт. Капачката е измислена със сикилонова вътрешност, която осигурява херметическо, плътно затваряне..
  Спортна бутилка с калъф и херметическо затваряне. Подходяща за пренасяне на любимата напитка докато се ра...
  8,38 лв.
 • Спортни ластици за тренировка - комплект 3 броя
  Страхотни спортни ластици предназначи за тренировка в дома, фитнеса или спортната зала. Може да се използват от мъже, жени и деца. Подходящи са за йога, раздвижване, рехабилитация и разтягане. С ластиците за тренировка ще разнообразят тренировъчният Ви сплит и ще Ви помогнат да постигните же..
  Страхотни спортни ластици предназначи за тренировка в дома, фитнеса или спортната зала. Може да се използ...
  16,90 лв.
 • Тренировъчен ластик за йога и фитнес
  Универсален ластик за тренировка. Подходящ за ежедневни тренировки в домашни условия, на открито, в спортна или фитнес зала. Може да се използва за йога, пилатес и други аеробни тренировки. С помощта на ластика моеж да се изпълняват множество различни упражнения, които стимулират мускулатура..
  Универсален ластик за тренировка. Подходящ за ежедневни тренировки в домашни условия, на открито, в ...
  9,39 лв.