Декорация

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Забавен стикер за стена на детска стая
  Симпатичен стикер за декорация на детска стая - кученце, котенце и хамстерче. Тапетът е предназначен за лепене върху стена или друга гладка повърхност - мебели, стъкла и други. Подходящ е за многократна употреба и не оставя следи при премахването му. Размерът му е 70х50см. Характеристи..
  Симпатичен стикер за декорация на детска стая - кученце, котенце и хамстерче. Тапетът е предназначен з...
  6,90 лв.
 • Свежи стикери за стена - жълти цветя
  Интересна декорация за дома - жълти цветя за залепяне върху стена. Цветчетата могат да се лепят върху гладки стени и други гладки повърхности като стъкло, дърво и други. В случай,че желаете да я премахнете от стената - не оставя следи след себе си. Размерът на стикера е 60х45см.   ..
  Интересна декорация за дома - жълти цветя за залепяне върху стена. Цветчетата могат да се лепят върху ...
  6,80 лв.
 • Стикери цветя за декорация на стена
  Красив стикер за стена и декорация на дома - цветя. Свежият декоративен стикер може да се залепи не само на стената - нужда е само гладка повърхност като стъкло, дърво, мебел и други. Залепя се лесно и в случай,че желаете да я премахнете - не оставя следи след себе си. Размерът на един стик..
  Красив стикер за стена и декорация на дома - цветя. Свежият декоративен стикер може да се залепи не са...
  7,37 лв.
 • Златни палмови листа за декорация
  Стилна декорация за Коледните и Новогодишните празници - златни палмови листа. Изработени са от текстил със златисто покритие и цвят. Подходящи са за поставяне във венци, върху елха или закрепяне на стена. Размерът на златното листо е 30см. Характеристики: Материал: Текстил; Цвят:..
  Стилна декорация за Коледните и Новогодишните празници - златни палмови листа. Изработени са от тексти...
  3,90 лв.