Спорт и Хоби

Туристически стоки, спортно оборудване, екипировка, ловни и фитнес аксесоари.

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Висококачествен термос от неръждаема стомана 500мл
  Идеалното решение за запазване на студените и топлите напитки такива за дълго време. Практичният висококачествен термост е в състояние да задържи температурата на Вашата напитка до цели 10 часа ! Веднъж затворен, не трябва да се тревожите за разливане - термосът разполага с плътно затваряща се..
  Идеалното решение за запазване на студените и топлите напитки такива за дълго време. Практичният висок...
  9,39 лв.
 • Джобен мулти-инструмент 11в1
  Бъдете винаги подготвени за екстремните ситуации в ежедневието с джобния мулти-инструмен 11в1 ! С него винаги ще имате правилен ход когато Ви се наложи бързо да постигнете целта си - той събира цели 11 ефективни инструмента за справянето с всяка неудобна ситуация. Въпреки компактната си форма,..
  Бъдете винаги подготвени за екстремните ситуации в ежедневието с джобния мулти-инструмен 11в1 ! С него...
  5,90 лв.9,90 лв.
 • Баскетболна топка размер 7 за асфалт и корт
  Практикувайте любимия си спорт на воля с игровата баскетболна топка за асфалт и корт. Изработена е от дебела грапава гума по стандартите на FIBA ( Международната баскетболна федерация ) и е подходяща за игра на закрит корт, както и на асфалтови настилки. Топката е с размер 7 и се предлага без ..
  Практикувайте любимия си спорт на воля с игровата баскетболна топка за асфалт и корт. Изработена е от ...
  17,60 лв.
 • Преносим газов котлон
  Туристичеки газов котлон подходящ за използване на открито и закрито. Компактен и лесен за пренасяне. Чудесен избор за пикници, къмпинги, преходи в планината и всякакви други забавления навън. Способен да генерира пламък в няколко степени, котлонът е подходящ за приготвянето на всякакви видове кули..
  Туристичеки газов котлон подходящ за използване на открито и закрито. Компактен и лесен за пренасяне. Чуд...
  35,00 лв.
 • Предпазен калъф за очила с цип
   Твърд калъф за очила - удобен, здрав и компактен. Защитете очилата си от надраскване или счупване като ги поставите в калъфа и ги затворите сигурно с ципа. Калъфът е създаден с мисъл за ползвателя! Изработен от няколко слоя твърдо пресован текстил, което прави неговите таван и дъно изклю..
   Твърд калъф за очила - удобен, здрав и компактен. Защитете очилата си от надраскване или счупване к...
  3,90 лв.
 • Дървена бата за бейзбол
  Класическа дървена бата за бейзбол - подходяща както за тренировки, така и за мачове. Изработена е от масивно цяло дърво - изрязана и оформена наведнъж, бухалката е устойчива на силни удари по цялата си дължина. Повърхността на дървото около дръжката е грапава, намаляваща риска от изплъзване при б..
  Класическа дървена бата за бейзбол - подходяща както за тренировки, така и за мачове. Изработена е от ма...
  15,90 лв.