Спорт и Хоби

Разнообразие от спортни аксесоари с високо качество и достъпни цени. Туристически и къмпинг стоки, спортно оборудване, екипировка, ловни, риболовни и фитнес аксесоари.

Всичко, което търсите на едно място!

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Надуваема палма за за разхлаждане на напитки
  Дръжте напитките си винаги охладени без да носите тежки и неудобни чанти навсякъде. С надуваемата палма тип охлаждащ басейн ще се наслаждавате на освежаващи питиета в горещините. Надува се много лесно, не тежи и когато не Ви трябва не заема никакво място в шкафа или багажника на автомобила. Ко..
  Дръжте напитките си винаги охладени без да носите тежки и неудобни чанти навсякъде. С надуваемата палм...
  23,30 лв.
 • Надуваем детски делфин 70см.
  Симпатично надуваемо делфинче за деца подходящ за плуване и игра. Делфинчето е с дължина 70см. и чудесно средство, с което да научите детето да плува. Изработено е лек и издържлив материал, без остри ръбове когато е надут. Перките му могат да се използват като дръжки, с които детето да се задъ..
  Симпатично надуваемо делфинче за деца подходящ за плуване и игра. Делфинчето е с дължина 70см. и чудес...
  7,90 лв.
 • Дрон с WiFi камера и джойстик за наблюдение през телефон
  Покорете небесата и наблюдавайте всичко случващо се на земята от птичи поглед с високотехнологичния дрон с WiFi камера и постоянна връзка със смартфон. Перфектната играчка за малки и големи ! Независимо дали сте сред природата или вкъщи, с WiFi летящия дрон никога няма да Ви е скучно. Той при..
  Покорете небесата и наблюдавайте всичко случващо се на земята от птичи поглед с високотехнологичния дрон ...
  118,90 лв.
 • Термо хладилна кутия Atlantic 30 литра
  Преносима хладилна кутия Atlantic подходяща за следващия Ви къмпинг или плаж - ще осигури дълготрайна свежест на Вашите храни и напитки. Кутията разполага с термоизолирана вътрешност, която пречи външната температура да повлияе на вътрешността и. По този начин температурата на студените храни и н..
  Преносима хладилна кутия Atlantic подходяща за следващия Ви къмпинг или плаж - ще осигури дълготрайна све...
  38,90 лв.45,00 лв.
 • Хладилна термоустойчива кутия Atlantic 24 литра
  Дръжте напитките си винаги свежи и студени в хладилната термоустойчива кутия Atlantic с капацитет 24 литра. Проектирана за максимално улеснение, хладилната чанта ще поддържа ниска температура във вътрешността си, дори когато навън е горещо. Кутията е много подходяща за излети, плажуване и други д..
  Дръжте напитките си винаги свежи и студени в хладилната термоустойчива кутия Atlantic с капацитет 24 литр...
  33,00 лв.39,90 лв.
 • Кожена футболна топка ЕВРО2020
  Изиграйте отново футболната магия на Европейското първенство с кожената топка ЕВРО2020. Топката е изработена от висококачествена еко кожа със здрави вътрешни и външни шевове. Подходяща е за игра на терени с естествена или изкуствена трева. Разполага с подсилени шевове, които запазват цяло..
  Изиграйте отново футболната магия на Европейското първенство с кожената топка ЕВРО2020. Топката е изра...
  17,30 лв.19,90 лв.