Спорт и Хоби

Разнообразие от спортни аксесоари с високо качество и достъпни цени. Туристически и къмпинг стоки, спортно оборудване, екипировка, ловни, риболовни и фитнес аксесоари.

Всичко, което търсите на едно място!

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Противоударен военен компас с мащабна линия и лупа
  Компас изработен по военни стандарти с лупа и мащабна линия. Компасът е едновременно компактен и притежава многобройни допълнителни инструменти: Увеличителна леща; Циферблат с прецизно градуиране на 360 ° и 65 °; Фиксирани азимутни указатели; Линия с мащаб 1:25000; Визьор; Кука за..
  Компас изработен по военни стандарти с лупа и мащабна линия. Компасът е едновременно компактен и прите...
  13,60 лв.
 • Осветление за фото студио Softbox
  Осветително тяло за качествена светлина, подходяща за фото студиа. Осигурява равномерно осветяване на сниманите обекти, като по този начин подобрява и качеството на самите снимки. В комплекта към лампата ще откриете и регулируем трипод с височина между 80 и 200см. който може да се ползва в зат..
  Осветително тяло за качествена светлина, подходяща за фото студиа. Осигурява равномерно осветяване на ...
  87,00 лв.
 • Термос с филтър и дисплей показващ температурата
  Иновативен термос, който ще Ви показва температурата на напитката в него - без повече опарвания или изтръпване на езика от прекалено ледено питие ! Термосът е изработен от най-висококачествената неръждаема стомана и е в състояние да поддържа температурата на течността между до 24 часа. Капа..
  Иновативен термос, който ще Ви показва температурата на напитката в него - без повече опарвания или изтръ...
  19,90 лв.25,00 лв.
 • Метална чаша с кожена обвивка лъв
  Тематична чаша с кожена обшивка с изображение на лъв, подходяща за къмпинг, планинарство и всякакви дейности на открито. Изработена е от метал е подходяща за всякакви напитки - кафе, чай, мляко и други. Разполага с мека кожена дръжка, която се прибира до стената на чашата и не заема място. Ча..
  Тематична чаша с кожена обшивка с изображение на лъв, подходяща за къмпинг, планинарство и всякакви дейно...
  7,30 лв.
 • Професионален триножник със стабилна конструкция и сгъваем дизайн
  Триножник изработен по професионален стандарт със стабилна основа и ротационна поставка. С него бързо и лесно ще разположите техниката си на правилната позиция и точната височина за улавянето на перфектните кадри. Триподът е подходящ за поставяне на фото и видео апарати, мобилни телефони, LED рин..
  Триножник изработен по професионален стандарт със стабилна основа и ротационна поставка. С него бързо ...
  39,00 лв.56,00 лв.
 • Телескопичен триножник тип висок статив 190см.
  Голям трипод за поставяне на камера, фотоапарат, бинокъл, нивелир и каквото друго се сетите. Той е компактен, лесен за пренасяне и стабилен. Позиционирайте се за перфектни снимки или видео и уловете момента като поставите апарата си върху телескопичния триножник с регулируема височина. Стативъ..
  Голям трипод за поставяне на камера, фотоапарат, бинокъл, нивелир и каквото друго се сетите. Той е компак...
  19,90 лв.23,30 лв.