Спорт и Хоби

Туристически стоки, спортно оборудване, екипировка, ловни и фитнес аксесоари.

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Водоустойчива камера за заснемане под вода
  Заснемайте любимите си моменти със спортна екшън камера FullHD 1080P 12MP. Благодарение на високата и резолиция с разделителна способност и автофокус, запаметявате всеки важен миг на момента. Може да сте сигурни, че всичко, което искате да бъде заснето ще бъде и то детайлно. Камерата е предназнач..
  Заснемайте любимите си моменти със спортна екшън камера FullHD 1080P 12MP. Благодарение на високата и ...
  58,90 лв.89,90 лв.
 • Соларно зарядно тип слънчев панел с LED осветление
  Презареждайте от слънчева светлина посредством авариен соларен панел 5в1 с вграден фенер. Подходящ за къмпинг, плаж, туризъм и пътуване.  Той е изключително удобен и полезен, когато на близо нямате достъп до електроенергия и осветление. Готов по всяко време да презареди Вашия телефон ил..
  Презареждайте от слънчева светлина посредством авариен соларен панел 5в1 с вграден фенер. Подходящ за&nbs...
  39,90 лв.
 • Спортен калъф за телефон за ръка
   Удобен калъф за тичане с телефон. Слушайте любимата си музика докато спортувате с телефона до Вас. Калъфът за ръка е изключително практично решение за спортуващите. Той придържа смартфона към Вашата ръка изключително удобно, така, че да Ви бъде под ръка при нужда. Калъфът е п..
   Удобен калъф за тичане с телефон. Слушайте любимата си музика докато спортувате с телефон...
  9,90 лв.
 • Силиконови калцуни тип протектор за обувка
   Защитете обувките от намокряне и замърсяване с водоустойчиви силиконови калцуни. Те са чудесен аксесоар за разходка по плажа или в дъждовно време.  Предпазват обувките от бактерии, влага и замърсяване. Подходящи са още за медицински помещения, болници, стоматологични кабинети и са..
   Защитете обувките от намокряне и замърсяване с водоустойчиви силиконови калцуни. Те са чудесен аксе...
  13,30 лв.
 • Швейцарско джобно ножче 13в1
   Комбинирано джобно ножче с цели 13 различни накрайника, прибиращи се в компактно в масивно и здраво тяло. Швейцарското ножче е измислено с мисъл за ползвателя - то е Ваш верен приятел, когато имате спешна нужда от инструмент под ръка. Висококачествената изработка от неръждаема стомана, го п..
   Комбинирано джобно ножче с цели 13 различни накрайника, прибиращи се в компактно в масивно и здраво...
  9,90 лв.
 • Ластици за тренировка 6в1 в комплакт с ръкохватки и калъф
   Фитнес ластици за трениране на цялото тяло. С тях ще разнообразите и усъвършенствате своите тренировки на открито или закрито. Благодарение на спортните ластици, може да включите различен вид упражнения към своята тренировка. Те ще Ви помогнат за увеличаване силата и и издържливостта. С тях&nb..
   Фитнес ластици за трениране на цялото тяло. С тях ще разнообразите и усъвършенствате своите трениро...
  32,90 лв.