Спорт и Хоби

Разнообразие от спортни аксесоари с високо качество и достъпни цени. Туристически и къмпинг стоки, спортно оборудване, екипировка, ловни, риболовни и фитнес аксесоари.

Всичко, което търсите на едно място!

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Стабилен лост за набиране с монтаж за стена
  Усъвършенствайте тялото си у дома чрез различни набирания с помощта на стабилния лост за стена. Чрез него винаги ще имате достъп до фитнес оборудване без даже да напускате дома си. Лостът ще Ви предложи куп упражнения с различни захвати включително за гръб, рамо и корем. Той е изработен от здр..
  Усъвършенствайте тялото си у дома чрез различни набирания с помощта на стабилния лост за стена. Чрез н...
  58,90 лв.76,90 лв.
 • Ремъци с ръкохватки за CrossFit тренировки
   Комплект за фитнес тренировки представляващ ремъци с ръкохватки. С негова помощ ще усъвършенствате и разнообразите тренировките си, увеличавайки силата и резултатите. Ремъците с ръкохватки Ви позволяват да изпълнявате нови упражнения със собствена тежест, натоварващи цялото тяло. Не само то..
   Комплект за фитнес тренировки представляващ ремъци с ръкохватки. С негова помощ ще усъвършенствате ...
  29,90 лв.38,90 лв.
 • Триместна палатка с калъф 200х150см
  Водоустойчива палатка за трима човека - подходяща за къмпинг. Насладете се максимално на излета под открито небе и лагерувайте по време на походите в триместната палатка с калъф. Тя ще предпази групата Ви от дъжд и влага - изработена е от непромукаем полиестер - издържлив на атмосферни условия..
  Водоустойчива палатка за трима човека - подходяща за къмпинг. Насладете се максимално на излета под от...
  38,90 лв.56,90 лв.
 • Памучен хамак с топли цветове 200х80см.
  Отдъхнете си и наблюдавайте красивата гледка докато почивате на памучния хамак с топли шарки. С размери 200х80см. той може да побере дори най-големите от Вас. Можете лесно да го закачите между две платформи, дървета или други подходящи места чрез устойчивите му възли. Те са специално удебелени, з..
  Отдъхнете си и наблюдавайте красивата гледка докато почивате на памучния хамак с топли шарки. С размер...
  25,00 лв.36,60 лв.
 • Памучен хамак за летен релакс с морски цветове
  Насладете се на летния бриз докато комфортно си лежите върху памучния хамак с морски цветове ! Той е с размери 200х80см. и е изработен от мек, но устойчив памук. Може да се закачи лесно между две дървета или друга подходяща платформа. Разполага с дебели текстилни рингове, които издържат на силно ..
  Насладете се на летния бриз докато комфортно си лежите върху памучния хамак с морски цветове ! Той е с...
  25,00 лв.36,60 лв.
 • Плоски ластици за тренировка - комплект 5 броя
  Разнообразете тренировките си и постигнете максимални резултати със страхотен спортен аксесоар - плоски ластици за тренировка. Включете ги във своята програма и Ви гарантираме,че ще разнообразите упражненията си, постигайки повече сила и издържливост. Ластиците са подходящи както за тренировки на..
  Разнообразете тренировките си и постигнете максимални резултати със страхотен спортен аксесоар - плоски л...
  16,60 лв.23,30 лв.