Пречистващ филтър за чешма с магнит

Пречистващ филтър за чешма с магнит

МОЖЕШ ДА ПОРЪЧАШ НА ТЕЛ: 0885580473
Код на продукта:
S46604
Наличност:
В наличност
Цена: 4,50 лв.6,60 лв.

Възможни варианти

Описание

Използвайте силата на магнетизма в своя дом за пречистена и здравословна питейна вода ! С негова помощ ще спестите от сметки за вода и от разход за минерална вода!

Филтъра за чешма разполага с две нива на филтрация в комбинация с магнитни камъни и турмалинови гранули.

Магнитния филтър за чешма ще филтрира чешмяната вода, като спре отпадъчните вещества от водопреносните тръби, които обикновено поглъщаме с чашата си вода. По този начин водата няма да има специфичен мирис и дъх.

Турмалиновите гранули от своя страна ще неутрализират варовика, като до чашата Ви ще достигне пречистена вода без седименти, ражда, варовик и други нежелани субстанции.


 Магнитното въздействие е с доказани полезни свойства върху водата - пречистената вода е много по-лека и полезна за човешкото тяло, отколкото хлорираната чешмяна вода.

Като допълнително свойство, пречистващият филтър разпределя и налягането на струята между отворите си, създавайки мек и приятен поток от вече пречистената вода. Това Ви осигурява и 50% по-нисък разход - съответно по-ниски сметки за вода.

Филтърът се поставя лесно на чешми с диаметър 2/2,5 см - чрез силиконовия си уплътнител, който се фиксира с плъзване върху чучура.

В зависимост от замърсяването на водата, филтъра трябва да се почиства сле 1 до 2 месеца. Това става много лесно. Просто се отваря и премахва наслоената мръсотия, след което отново се поставя. Ако имате възможност да поставите нови турмалинови гранули би било предимство. По този начин може да използвате филтъра дългосречно. Така ще спестите от ежеседмично купуване на скъпа минерална вода!

Направете чешмяната си вода такава каквато трябва да бъде, а именно приятна и полезна за пиене - с пречистващия филтър за чешма с магнит

 

Характеристики:

  • Материал: Силикон / Магнит / Полипропилен;
  • Подходящ за всички видове чешми;
  • Магнетизация на водата: полезно за човешкия организъм;
  • Филтрира течащата вода: спира отпадъчните вещества от водопроводните тръби, тежки метали и др.;
  • Преразпределя налягането на струята: създава мек поток от изчистена вода;
  • Цвят: Розов / Син / Бял (Моля, изберете желания цвят от менюто "Варианти");
  • Размер: 7см. дължина;

 

Клиентите, които закупиха този продукт, закупиха и: