Преносим измерител на напрежение с включен калкулатор на цена

Преносим измерител на напрежение с включен калкулатор на цена

МОЖЕШ ДА ПОРЪЧАШ НА ТЕЛ: 0885580473
Код на продукта:
S47598
Наличност:
В наличност
Цена: 29,90 лв.
Описание

Постоянно се чудите защо сметката за ток е толкова висока ?
Не знаете кой уред колко точно пари харчи в края на месеца за електричество ?
Отговорите на тези въпроси вече са достъпни с преносимия измерител на напрежение и калкултор на цена.
Той е уникално ефективен и лесен за използване - просто го включете в контакт и след това включете в него уреда, който искате да измерите. С няколко режима на работа, измерителя Ви показва всички необходими технически данни за електроенергията преминаваща през уредите Ви. С регулируем калкулатор за Kw/h можете лесно да го настроите според характеристиките на Вашия енерго доставчик.
Няма никакви ограничения какъв уред можете да измерите - компютър, телевизор, домакински и кухненски уреди, климатици и всичко останало, което можете да включите в нормален контакт.
С голям LCD дисплей, лесно ще се ориентирате по показанията на измерителя, като той също така има възможност да запамети Вашите настройки, за да не се налага винаги да губите време в нагласяне. Уреда разполага с 7 режима на работа, осигуряващ Ви всичката информация, която Ви е необходима ! ( Запознайте се с режимите на работа в графа "Инструкции" )


Направете си точната сметка по отношение на електроенергията с удобния измерител и калкулатор на електричество за дома.

Характеристики:

 • Материал: PVC / LCD / метал;
 • Цвят: Бял;
 • 7 Режима на работа;
 • Презаредими батерии, помнещи Вашите настройки;
 • Лесен и удобен за използване;
 • Включва се в обикновен контакт, разклонител;
 • Подходящ за голям набор от уреди - компютри, телевизори, аудио системи, кухненски роботи и др.;
 • Размер: 15,5 см. х 5,8 см.;
 • Гаранция 12 месеца;


Комплектът включва:

 1. Измерител на напрежение с включен калкулатор на цена: 1бр.
 2. Упътване за безопасна работа с устройството: 1бр.
 3. Кутия: 1бр.

Инструкции за употреба:

ХОУМЛЕНД ООД предоставя инструкции за безопасна работа за: "Преносим измерител на напрежение с включен калкулатор на цена"

Преносим измерител на напрежение с включен калкулатор на цена е уред за измерване на електричеството консумирано от електроуред като калкулира и запазва данни за цената на изразходваната енергия.

Вградените 3.6 волтови батерии са предназначени за запазване на данните за общото консумирано електричество и настройките на самия уред.

1. Рестарт на уреда
- Ако по някаква причина на дисплея се появи неясно съобщение или бутоните не реагират при натискане, уреда трябва да се рестартира. За да го направите, натиснете RESET бутончето с игла или друг тънък предмет.

Уреда притежава няколко режима на показване и конвертиране на мерните единици за мощност и изхразходена електрическа енергия:

Режим 1 - време / ватове / цена - на разграфения дисплей се показва времето, ватовете и цената за общото количество изразходена енергия

Режим 2 - време / общо време на ползване - на дисплея се показва общото време през което устройството е изразходвало ел. енергия

Режим 3 - време / волтаж / честота - на разграфения дисплей се показва времето, мощността под формата на волтаж преминаващ през устройството и честотата на работа в Hz (херц).

Режим 4 - време / ампераж / активна консумирана мощност - изписват се времето, ампеража и активната консумирана мощност Pf

Режим 5 -време / минимална мощност - изписват се времето и минималната мощност на работа на уреда

Режим 6 - време / максимлна мощност - изписват се времето и максималната мощност на работа на уреда

Режим 7 - време / цена - показва времето и цената за изразходваната енергия във формат Цена/КиловатЧас

Настройки на цените - за да настроите цената за киловат час в устройството, задръжте бутона COST поне за 3 секунди и изчакайте да се появят 4 цифри най-долу на дисплея. След това сменяйте номера на числата с бутоните UP / DOWN като нагласите точно колко струва 1 киловат час.
След като сте готови натиснете бутона FUNCTION.

Клиентите, които закупиха този продукт, закупиха и: