Фенери и прожектори

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Светеща писалка с магнит и телескопичен фенер
  Фенер за осветяване на труднодостъпни зони. Може да го разтегнете до 80 см дължина и да осветите желаното то вас място. Притежава огъващо се рамо и магнит на върха за лесно захващане на метални елементи. Фенерът е във формата на писалка с щипка за поставяне в джоба. Характеристики: - 3 я..
  Фенер за осветяване на труднодостъпни зони. Може да го разтегнете до 80 см дължина и да осветите желаното...
  9,60 лв.
 • Акумулаторен фенер с нож и оптично увеличение + зарядно за 12V и 220V
  Метален диоден фенер с акумулаторна батерия и нож. Полезен аксесоар в автомобила, на къмпинг, в дома - лесен за пренасяне и съхранение,  Незаменим помощник сред природата - на всякъде с Вас. Притежава оптично увеличение за максимално ярко осветяване. За извънредни слочаи може да и..
  Метален диоден фенер с акумулаторна батерия и нож. Полезен аксесоар в автомобила, на къмпинг, в дома - ле...
  27,90 лв.
 • Мултифункционален фенер 6в1 - лампа с чук, нож и магнит
  Представаме Ви многофункционален светодиоден фенер - лампа с вградено чукче, магни и нож. Особено подходящ за ремонт на автомобили, когато светлината не е добра. С помощта на спасителния чук: помогнете за счупване на прозореца на автомобила при спешни случаи. Нож за рязане на въже: спо..
  Представаме Ви многофункционален светодиоден фенер - лампа с вградено чукче, магни и нож. Особено подх...
  16,60 лв.
 • Акумулаторен фенер 2в1 - прожектор за къмпинг
  Презареждаща се мултифункционална лампа с 3+12 мощни LED диода, която се превръща в светодиоден фенер с два режима на светене. Изключително подходящ за използване на закрито или открито - за туризъм, къмпин и палатки.  Притежава ергономичен дизайн с удобна дръжка и здрав ко..
  Презареждаща се мултифункционална лампа с 3+12 мощни LED диода, която се превръща в светодиоден фене...
  27,60 лв.
 • Презареждащ се фенер - акумулаторен прожектор
  Светодиоден акумулаторен фенер с 7 ярки LED светлини. Изключително подходящ за използване както в домашни условия, така и за туризъм и къмпинг. Изработен от PVC материал във формата на лек и ергономичн дизайн -  практичен за съхранение. Удобен за ползване като фенер, прожектор или ..
  Светодиоден акумулаторен фенер с 7 ярки LED светлини. Изключително подходящ за използване както в домашни...
  13,60 лв.
 • Преносима лампа - фенер за къмпинг
  Преносим фенер тип лампа за окачане с реостат и декоративен компас. Ваш верен спътник, когато сте на път, къмпинг, в гората и на всякъде, когато имате нужда от ярка светлина. За яркостта допринасят 12 LED светодиода, които ще Ви осигурят качествено осветяване. Благодарение на подживните ме..
  Преносим фенер тип лампа за окачане с реостат и декоративен компас. Ваш верен спътник, когато сте на път,...
  12,90 лв.