Други

 Практични лампи, от които имате нужда. Детектор за пари, безжични Wireless лампи, декоративни осветителни тела, лампи против насекоми.

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Сгъваема LED лампа Е27 40W с форма на сфера
  Практична LED лампа във формата на кълбо съставено от разгъваеми светещи плоскости. Лампата е предназначена за завиване във фасунга, което я прави подходяща за употреба в домашни условия. Допълнително преимущество на лампата е нейното пестене на енергия: тя може да спести повече от 80% енергия..
  Практична LED лампа във формата на кълбо съставено от разгъваеми светещи плоскости. Лампата е предназн...
  17,30 лв.
 • Иновативен вентилатор за таван 2в1 с LED плафон
  Модерен охладител за таван тип LED плафон с вентилатор и дистанционно управление. Той ще разхлади равномерно в цялото помещение и заедно с това ще освети в желаната от вас светлина.   Благодарение на дистанционно управление избирате между три степени на охлаждане и различни режими на осве..
  Модерен охладител за таван тип LED плафон с вентилатор и дистанционно управление. Той ще разхлади равн...
  199,00 лв.
 • Лампа за проверка на фалшиви пари
  Компактна и ефективна, с ултравиолетовата лампа ще проверите бързо и лесно автентичността на всяка банкнота минаваща през нея. Работата с лампата за проверка на пари е изключително лесна - използвайки мощната 4W UV светлина лесно ще можете да различите нетипичните елементи в банкнотата. Ултравиол..
  Компактна и ефективна, с ултравиолетовата лампа ще проверите бързо и лесно автентичността на всяка банкно...
  18,90 лв.23,30 лв.
 • Солна лампа с пречистващ въздуха ефект
  Познати още като "витамините на въздуха", хималайските солни лампи имат благоприятен ефект върху въздуха в помещението, където светят. Докато лампата Ви служи като красива декорация излъчваща натурална на вид светлина, тя излъчва и отрицателни йони във въздуха, който дишате. Доказано е, че отрица..
  Познати още като "витамините на въздуха", хималайските солни лампи имат благоприятен ефект върху въздуха ...
  23,90 лв.
 • LED крушка Е27 със сензор за движение
   Пестете ток с икономична LED Круша с фотоклетка. Тя свети само когато имате нужда. За включването и не се изисква натискане на ключ или превключвател. Светва само на тъмно и само, когато засече движение. Светва за 20 - 30 секунди, след което отново се изклюва, ако няма движение. Крушката..
   Пестете ток с икономична LED Круша с фотоклетка. Тя свети само когато имате нужда. За включването и...
  12,00 лв.13,30 лв.
 • Комплект безжични хексагонални LED лампи с дистанционно и таймер
   Осигурете си ефектна светлина с комплект безжични хексагонални LED лампи с тъч контрол и Wireless дистанционно.  Хексагон лампите ще Ви гарантират безжично осветление, там където имате нужда от светлина, но нямате нужда от кабели! Те предлагат атрактивна светлина и ..
   Осигурете си ефектна светлина с комплект безжични хексагонални LED лампи с тъч контрол и Wirel...
  19,90 лв.29,90 лв.