Други

 Практични лампи, от които имате нужда. Детектор за пари, безжични Wireless лампи, декоративни осветителни тела, лампи против насекоми.

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Дезинфекцираща ултравиолетова лампа
   Дезинфекцирането е от първостепенно значение за да се предпазим от вируса. Всеки от нас трябва да знае, че присъствието му е факт и трябва да се научим да живеем с него. Но за да се предпазим е нужно да спазваме превантивни мерки. Маските и дистанцията не винаги са достатъчни, а честото търкан..
   Дезинфекцирането е от първостепенно значение за да се предпазим от вируса. Всеки от нас трябва да з...
  58,90 лв.
 • Безжична LED лента със сензор за движение
   LED лента с фотоклетка е чудесно решение за осветяване на дом, офис, гардероб, кухня, гараж, шкафове и всяко място, което има нужда от безжично осветление. ЛЕД лентата е изключително лесна за поставяне. Няма нужда от сложни инсталации. Тя е гъвкава, което позволява да я прикрепяте за н..
   LED лента с фотоклетка е чудесно решение за осветяване на дом, офис, гардероб, кухня, гараж, шкафов...
  23,90 лв.
 • Лампа детектор за проверка на пари
   Ултравиолетова лампа за проверка банкноти и документи. С тази лампа ще открие фалшиви пари, документи и всякакви вид книжа с водни печати. Лампата е подходяща за финансови институции, търговски обекти, офиси, заведения и всеки, който ежедневно работи с пари. С нея бързо и лесно ще..
   Ултравиолетова лампа за проверка банкноти и документи. С тази лампа ще открие фалшиви пари, докумен...
  12,90 лв.
 • Стилно LED осветление за стена с тъч контрол
   Стилно осветление с докосване! Магнитни LED лампи тип пъзел хексагон. Предназначени за поставяне на стена или таван. Придават невероятна атмосфера във Вашия дом и всяко помещение, в което се инсталират. Подходящи са за дома, офиса и всяко едно помещение. Иновативно допълнение..
   Стилно осветление с докосване! Магнитни LED лампи тип пъзел хексагон. Предназначени за по...
  13,90 лв.
 • Безжични лампи за огледало - LED осветление за гримиране
   Осветете лицето си, докато се гримирате с безжични LED лампи за поставяне на огледало. Ефектни и удобни, тези крушки за огледало ще ви накара да се почувствайте се като кино звезда във ваша собствена гримьорна.  Козметичното LED осветление придава естествена, мека свет..
   Осветете лицето си, докато се гримирате с безжични LED лампи за поставяне на огледало. Ефектни...
  13,90 лв.
 • Лампа против комари и насекоми с 3 режима - ултравиолетова крушка с реотани
  Електрическа LED крушка против комари и насекоми за поставяне в стандартна фасунга. Идеалното решение за всеки дом, с цел предпазване от комари, мухи и други летящи вредители. Крушката излъчва приятна, ненатрапчива UV светлина, която привлича комарите към своите реотани..
  Електрическа LED крушка против комари и насекоми за поставяне в стандартна фасунга. Идеалното решение за ...
  11,90 лв.