Други

 Практични лампи, от които имате нужда. Детектор за пари, безжични Wireless лампи, декоративни осветителни тела, лампи против насекоми.

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Сгъваема LED лампа във формата на перка
  Осветително тяло с модерен дизайн във формата на перка. Мощна сгъваема LED лампа зподходяща за дом, работилница, ресторант или офис. Лампата е изработена с модерна визия и компактен дизайн. Осветява ярко с бяла LED светлина. Лампата разполага с перки, които могат да се сгъват в три различни&nb..
  Осветително тяло с модерен дизайн във формата на перка. Мощна сгъваема LED лампа зподходяща за дом, работ...
  12,00 лв.
 • Интелигентна безжична лампа с фотоклетка
   LED лампа с датчик за движение е идеална за килер, коридори, стълби, алеи, гараж, кухня, баня и други. Тя е практичен помощник, който ще осветява там където имате нужда.  Лампата притежава сензор за движение и два режима на осветяване: Режим с фотоклетка - засича движение на..
   LED лампа с датчик за движение е идеална за килер, коридори, стълби, алеи, гараж, кухня, баня ...
  13,90 лв.15,35 лв.
 • Дезинфекцираща ултравиолетова лампа
   Дезинфекцирането е от първостепенно значение за да се предпазим от вируса. Всеки от нас трябва да знае, че присъствието му е факт и трябва да се научим да живеем с него. Но за да се предпазим е нужно да спазваме превантивни мерки. Маските и дистанцията не винаги са достатъчни, а честото търкан..
   Дезинфекцирането е от първостепенно значение за да се предпазим от вируса. Всеки от нас трябва да з...
  58,90 лв.
 • Безжична LED лента със сензор за движение
   LED лента с фотоклетка е чудесно решение за осветяване на дом, офис, гардероб, кухня, гараж, шкафове и всяко място, което има нужда от безжично осветление. ЛЕД лентата е изключително лесна за поставяне. Няма нужда от сложни инсталации. Тя е гъвкава, което позволява да я прикрепяте за н..
   LED лента с фотоклетка е чудесно решение за осветяване на дом, офис, гардероб, кухня, гараж, шкафов...
  23,90 лв.
 • Лампа детектор за проверка на пари
   Ултравиолетова лампа за проверка банкноти и документи. С тази лампа ще открие фалшиви пари, документи и всякакви вид книжа с водни печати. Лампата е подходяща за финансови институции, търговски обекти, офиси, заведения и всеки, който ежедневно работи с пари. С нея бързо и лесно ще..
   Ултравиолетова лампа за проверка банкноти и документи. С тази лампа ще открие фалшиви пари, докумен...
  12,90 лв.
 • Стилно LED осветление за стена с тъч контрол
   Стилно осветление с докосване! Магнитни LED лампи тип пъзел хексагон. Предназначени за поставяне на стена или таван. Придават невероятна атмосфера във Вашия дом и всяко помещение, в което се инсталират. Подходящи са за дома, офиса и всяко едно помещение. Иновативно допълнение..
   Стилно осветление с докосване! Магнитни LED лампи тип пъзел хексагон. Предназначени за по...
  13,90 лв.