Други

 Практични лампи, от които имате нужда. Детектор за пари, безжични Wireless лампи, декоративни осветителни тела, лампи против насекоми.

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Солна лампа с пречистващ въздуха ефект
  Познати още като "витамините на въздуха", хималайските солни лампи имат благоприятен ефект върху въздуха в помещението, където светят. Докато лампата Ви служи като красива декорация излъчваща натурална на вид светлина, тя излъчва и отрицателни йони във въздуха, който дишате. Доказано е, че отрица..
  Познати още като "витамините на въздуха", хималайските солни лампи имат благоприятен ефект върху въздуха ...
  23,90 лв.
 • LED крушка Е27 със сензор за движение
   Пестете ток с икономична LED Круша с фотоклетка. Тя свети само когато имате нужда. За включването и не се изисква натискане на ключ или превключвател. Светва само на тъмно и само, когато засече движение. Светва за 20 - 30 секунди, след което отново се изклюва, ако няма движение. Крушката..
   Пестете ток с икономична LED Круша с фотоклетка. Тя свети само когато имате нужда. За включването и...
  12,00 лв.13,30 лв.
 • Комплект безжични хексагонални LED лампи с дистанционно и таймер
   Осигурете си ефектна светлина с комплект безжични хексагонални LED лампи с тъч контрол и Wireless дистанционно.  Хексагон лампите ще Ви гарантират безжично осветление, там където имате нужда от светлина, но нямате нужда от кабели! Те предлагат атрактивна светлина и ..
   Осигурете си ефектна светлина с комплект безжични хексагонални LED лампи с тъч контрол и Wirel...
  19,90 лв.29,90 лв.
 • Светлина за шкафове и гардероби
  Забравете за дългото ровене на сляпо в гардероба или шкафа в търсене на правилната дреха ! Светлината за панти ще Ви помогне бързо и лесно да намерите търсения предмет като освети цялото пространство на шкафа или гардероба. Без кабели, без смяна на крушки. Просто отваряте и светва, затвар..
  Забравете за дългото ровене на сляпо в гардероба или шкафа в търсене на правилната дреха ! Светлината ...
  2,90 лв.
 • Дезинфекцираща джобна лампа тип стерилизатор
   Дезинфекцирайте бързо и лесно предметите около Вас с джобна UV лампа. Този джобен стерилизатор ще бъде Ваш верен помощник в неутрализирането на микроби и бактерии.  Забравете за досадното пръскане с дезинфектант и ежедневно почистване! Стерилизирайте само за минутиа с новия джобен озон..
   Дезинфекцирайте бързо и лесно предметите около Вас с джобна UV лампа. Този джобен стерилизатор ще б...
  66,90 лв.
 • Атрактивна лунна лампа с 16 цвята и дистанционно
  Лунната светлина идва в дома Ви ! Насладете се на приятната и спокойна обстановка придадена от многоцветната лунна лампа. Където и да я поставите, тя ще придаде уникална атмосфера в помещението. Луната е изработена в реалистичен дизайн с триизмерна релефна форма. Изключително ефектна ос..
  Лунната светлина идва в дома Ви ! Насладете се на приятната и спокойна обстановка придадена от мн...
  26,90 лв.38,80 лв.