Други

 Практични лампи, от които имате нужда. Детектор за пари, безжични Wireless лампи, декоративни осветителни тела, лампи против насекоми.

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Презаредима крушка, осветяваща когато няма ток
  Крушка с LED светлина, която се презарежда докато работи и продължава да свети дори когато тока спре ! С нея винаги ще имате осветление вкъщи и ще се отървете от неудобното търсене и палене на свещи в случай на елекро авария. Изключително подходяща за осветяване при режим на тока! Крушката се за..
  Крушка с LED светлина, която се презарежда докато работи и продължава да свети дори когато тока спре ! ...
  15,30 лв.
 • LED лента с Bluetooth контрол и USB захранване
  Многоцветна LED лента с Bluetooth връзка и USB захранване. Модерно интериорно осветление за всеки дом!  Лентата е самозалепяща се - подходяща за поставяне на всякакви места. Може да я фиксирате около мебелите, зад телевизор, във фуги, первази витрини и други скрити места. Притеж..
  Многоцветна LED лента с Bluetooth връзка и USB захранване. Модерно интериорно осветление за все...
  29,90 лв.36,60 лв.
 • Безжична лампа със сензор за движение
  Осветете шкафа, гардероба, дори стълбите вкъщи само когато се налага с безжичната лампа и нейния сензор за движение. Лампата ще намери широко приложение във Вашия дом - може да се използва на всички места където имате нужда от светлина когато сте там. Тя е интелигентна - разполага с фотоклетка..
  Осветете шкафа, гардероба, дори стълбите вкъщи само когато се налага с безжичната лампа и нейния сензор з...
  9,90 лв.
 • Сгъваема LED лампа Е27 40W с форма на сфера
  Практична LED лампа във формата на кълбо съставено от разгъваеми светещи панели. Тя е високоефективна, защото едновременно пести енергия, и свети по-силно от обикновените крушки. Лампата е предназначена за завиване в стандартна фасунга тип Е27, което я прави подходяща за употреба в домашни услови..
  Практична LED лампа във формата на кълбо съставено от разгъваеми светещи панели. Тя е високоефективна, за...
  17,30 лв.
 • Иновативен вентилатор за таван 2в1 с LED плафон
  Модерен охладител за таван тип LED плафон с вентилатор и дистанционно управление. Той ще разхлади равномерно в цялото помещение и заедно с това ще освети в желаната от вас светлина.   Благодарение на дистанционно управление избирате между три степени на охлаждане и различни режими на осве..
  Модерен охладител за таван тип LED плафон с вентилатор и дистанционно управление. Той ще разхлади равн...
  199,00 лв.250,00 лв.
 • Лампа за проверка на фалшиви пари
  Компактна и ефективна, с ултравиолетовата лампа ще проверите бързо и лесно автентичността на всяка банкнота минаваща през нея. Работата с лампата за проверка на пари е изключително лесна - използвайки мощната 4W UV светлина лесно ще можете да различите нетипичните елементи в банкнотата. Ултравиол..
  Компактна и ефективна, с ултравиолетовата лампа ще проверите бързо и лесно автентичността на всяка банкно...
  18,90 лв.23,30 лв.