Настолни и нощни лампи

Стилни офис LED лампи, нощни лампи и светлини за четене.

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Презаредима крушка, осветяваща когато няма ток
  Крушка с LED светлина, която се презарежда докато работи и продължава да свети дори когато тока спре ! С нея винаги ще имате осветление вкъщи и ще се отървете от неудобното търсене и палене на свещи в случай на елекро авария. Изключително подходяща за осветяване при режим на тока! Крушката се за..
  Крушка с LED светлина, която се презарежда докато работи и продължава да свети дори когато тока спре ! ...
  15,30 лв.
 • Безжична лампа с щипка и огъващо се рамо
  Чудесна лампа ча четене, за използване през нощта или за настолнаработа - безжичната лампа с щипка и огъващо се рамо. Лампата осветява пространството с бяла LED светлина в 3 режима: 100 % яркост; 60 % яркост; 30 % яркост; Можете свободно да настроите режима на светене чрез натискан..
  Чудесна лампа ча четене, за използване през нощта или за настолнаработа - безжичната лампа с щипка и огъв...
  17,30 лв.23,30 лв.
 • Огъваща се LED лампа с щипка
  Практична огъваща се лампа с ярка LED светлина и 3 нива на осветяване. Лампата е многофункционална - може да бъде ползвана на нощното шкафче, на работното бюро или като притурка към Вашия лаптоп или настолен компютър. Стойката, на която лампата стои изправена е също и удобна щипка - може да бъ..
  Практична огъваща се лампа с ярка LED светлина и 3 нива на осветяване. Лампата е многофункционална - м...
  12,30 лв.13,90 лв.
 • Лампа за проверка на фалшиви пари
  Компактна и ефективна, с ултравиолетовата лампа ще проверите бързо и лесно автентичността на всяка банкнота минаваща през нея. Работата с лампата за проверка на пари е изключително лесна - използвайки мощната 4W UV светлина лесно ще можете да различите нетипичните елементи в банкнотата. Ултравиол..
  Компактна и ефективна, с ултравиолетовата лампа ще проверите бързо и лесно автентичността на всяка банкно...
  18,90 лв.23,30 лв.
 • Метална настолна лампа с подвижно рамо
  Една лампа с множество приложения - металната настолна лампа ще бъде Ваш светлинен асистент докато работите до късно на компютъра, четете книга преди заспиване или ремонтирате фини елементи през нощта. Тази настолна лампа е напрактика универсална - подходяща за използване като нощна лампа, лампа ..
  Една лампа с множество приложения - металната настолна лампа ще бъде Ваш светлинен асистент докато работи...
  29,90 лв.36,00 лв.
 • Стилна офис LED лампа с 3 режима и сензорен бутон
  Настолна презаредима лампа с ярка LED светлина и три режима на осветяван.  С мултифункционалния си дизайн тя ще намери широко приложение в ежедневието Ви. Можете да я използвате докато работите, докато учите, докато се лакирате или докато четете книга. Независимо къде я поставите, лампа..
  Настолна презаредима лампа с ярка LED светлина и три режима на осветяван.  С мултифункционалния...
  36,90 лв.