Други

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Музикална лампа светеща в различни цветове - Диско лампа с дистанционно
  Подарете си неповторима атмосфера с тази музикална LED лампа светеща в 12 различни цвята. С нея може да слушате музика и едновремено с това да се насладите на ефектно осветяване. Само я свържете посредством Bluetooth с Вашия телефон, компютър или таблет и минговено ще се насладите на любимат..
  Подарете си неповторима атмосфера с тази музикална LED лампа светеща в 12 различни цвята. С нея може да с...
  26,90 лв.31,60 лв.
 • Магическа лампа за детска стая Нощно небе
  Нощна лампа, която ще превърне всяко заспиване в приказка. Проектира множество звездни фигурки и месечина, превръщайки цялата стая в нощно небе. Магическата лампа е изключително подходяща за приспиване на Вашите деца. Предлага вълнуващи моменти и пътешествие из нощното небе. Може да се въ..
  Нощна лампа, която ще превърне всяко заспиване в приказка. Проектира множество звездни фигурки и месечина...
  19,90 лв.
 • Настолна лампа за офис - сгъваема LED лампа
  Осигурете си ярко осветяване на работното място и комфорт при работа с тази портативна LED лампа. Сгъваема лампа за офис и работа с 24 LED диода, които осигуряват ярко осветяване. Удобна за четене, за детска стая или офис, за автомобила, палатката, килера, работилницата и навсякъде където им..
  Осигурете си ярко осветяване на работното място и комфорт при работа с тази портативна LED лампа. Сгъв...
  14,90 лв.17,30 лв.
 • Стилна декоративна лампа - магически огън
  Представяме Ви една невероятна стилна лампа, която пресъздава уникалния ефект на пламтящ огън, без опасност от подпалване или изгаряне, без задушаващ пушек и пепел. Тази магическа лампа създава реалистичен ефект на истински пламъци, използвайки копринени "пламъци" и деликатно оранжево осветление. В ..
  Представяме Ви една невероятна стилна лампа, която пресъздава уникалния ефект на пламтящ огън, без опасно...
  23,97 лв.