Осветителни тела

Разнообразие от осветления за всякакви нужи - фенери, соларни лампи, настолни лампи, интериорно и LED осветление за дома, офиса, градината и работилницата.

 

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Bluetooth LED лента с USB захранване
  Осветете местата у дома, където достига най-малко светлина - бързо и лесно. Осигурете си перфектно интериорно осветление и иновативно решение с новата Smart usb LED летна. С нея ще постигнете едновременно осветеност и приятна атмосфера. Тя не е като обикновенните LED ленти - управлява се без..
  Осветете местата у дома, където достига най-малко светлина - бързо и лесно. Осигурете си перфектно интери...
  15,60 лв.19,90 лв.
 • Презаредима крушка, осветяваща когато няма ток
  Крушка с LED светлина, която се презарежда докато работи и продължава да свети дори когато тока спре ! С нея винаги ще имате осветление вкъщи и ще се отървете от неудобното търсене и палене на свещи в случай на елекро авария. Изключително подходяща за осветяване при режим на тока! Крушката се за..
  Крушка с LED светлина, която се презарежда докато работи и продължава да свети дори когато тока спре ! ...
  15,30 лв.
 • Безжична лампа с щипка и огъващо се рамо
  Чудесна лампа ча четене, за използване през нощта или за настолнаработа - безжичната лампа с щипка и огъващо се рамо. Лампата осветява пространството с бяла LED светлина в 3 режима: 100 % яркост; 60 % яркост; 30 % яркост; Можете свободно да настроите режима на светене чрез натискан..
  Чудесна лампа ча четене, за използване през нощта или за настолнаработа - безжичната лампа с щипка и огъв...
  17,30 лв.23,30 лв.
 • LED лента с Bluetooth контрол и USB захранване
  Многоцветна LED лента с Bluetooth връзка и USB захранване. Модерно интериорно осветление за всеки дом!  Лентата е самозалепяща се - подходяща за поставяне на всякакви места. Може да я фиксирате около мебелите, зад телевизор, във фуги, первази витрини и други скрити места. Притеж..
  Многоцветна LED лента с Bluetooth връзка и USB захранване. Модерно интериорно осветление за все...
  36,60 лв.
 • Безжична лампа със сензор за движение
  Осветете шкафа, гардероба, дори стълбите вкъщи само когато се налага с безжичната лампа и нейния сензор за движение. Лампата ще намери широко приложение във Вашия дом - може да се използва на всички места където имате нужда от светлина когато сте там. Тя е интелигентна - разполага с фотоклетка..
  Осветете шкафа, гардероба, дори стълбите вкъщи само когато се налага с безжичната лампа и нейния сензор з...
  9,90 лв.
 • Сгъваема LED лампа Е27 40W с форма на сфера
  Практична LED лампа във формата на кълбо съставено от разгъваеми светещи панели. Тя е високоефективна, защото едновременно пести енергия, и свети по-силно от обикновените крушки. Лампата е предназначена за завиване в стандартна фасунга тип Е27, което я прави подходяща за употреба в домашни услови..
  Практична LED лампа във формата на кълбо съставено от разгъваеми светещи панели. Тя е високоефективна, за...
  17,30 лв.