Осветителни тела

Разнообразие от осветления за всякакви нужи - фенери, соларни лампи, настолни лампи, интериорно и LED осветление за дома, офиса, градината и работилницата.

 

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Огъваща се LED лампа с щипка
  Практична огъваща се лампа с ярка LED светлина и 3 нива на осветяване. Лампата е многофункционална - може да бъде ползвана на нощното шкафче, на работното бюро или като притурка към Вашия лаптоп или настолен компютър. Стойката, на която лампата стои изправена е също и удобна щипка - може да бъ..
  Практична огъваща се лампа с ярка LED светлина и 3 нива на осветяване. Лампата е многофункционална - м...
  13,90 лв.
 • Лампа за проверка на фалшиви пари
  Компактна и ефективна, с ултравиолетовата лампа ще проверите бързо и лесно автентичността на всяка банкнота минаваща през нея. Работата с лампата за проверка на пари е изключително лесна - използвайки мощната 4W UV светлина лесно ще можете да различите нетипичните елементи в банкнотата. Ултравиол..
  Компактна и ефективна, с ултравиолетовата лампа ще проверите бързо и лесно автентичността на всяка банкно...
  18,90 лв.23,30 лв.
 • Слънчева лампа за ярко осветяване с 3 режима и подвижен соларен панел
   Тази соларна лампа е подходяща за осветяване на както на открито, така и на закрито. Да точно така! За разлика от стандартните соларни лампи, които е нужно да стоят на слънчева светлина, тази може да се монтира и на закрито. Това е така, защото притежава подвижен соларен панел с 5 метров кабел..
   Тази соларна лампа е подходяща за осветяване на както на открито, така и на закрито. Да точно така!...
  36,90 лв.49,90 лв.
 • Къмпинг соларна лампа за палатка
  Компактен и практичен соларен фенер намиращ приложение както у дома, така и навън сред природата. С ярките си LED диоди, соларната лампа ще освети къмпинг лагера Ви или приятната вечер с приятели на верандата. Соларният панел прави фенера незаменим инструмент при походи, къмпинг приключения и ..
  Компактен и практичен соларен фенер намиращ приложение както у дома, така и навън сред природата. С яр...
  19,90 лв.25,00 лв.
 • Метална настолна лампа с подвижно рамо
  Една лампа с множество приложения - металната настолна лампа ще бъде Ваш светлинен асистент докато работите до късно на компютъра, четете книга преди заспиване или ремонтирате фини елементи през нощта. Тази настолна лампа е напрактика универсална - подходяща за използване като нощна лампа, лампа ..
  Една лампа с множество приложения - металната настолна лампа ще бъде Ваш светлинен асистент докато работи...
  29,90 лв.36,00 лв.
 • Ярка соларна лампа с три глави три режима на осветяване
   Осигурете си зелена енергия за Вашия дом и градина! Осветявайте ярко БЕЗ разходи за ток на двора, пред дома или на терасата с иновативната соларна лампа с три глави, три режима на осветяване: Режим 1 -  Сензор задвижение, който се кативира при засичане на движение на дистанция от..
   Осигурете си зелена енергия за Вашия дом и градина! Осветявайте ярко БЕЗ разходи за ток на двора...
  29,90 лв.39,90 лв.