Осветителни тела

Разнообразие от осветления за всякакви нужи - фенери, соларни лампи, настолни лампи, интериорно и LED осветление за дома, офиса, градината и работилницата.

 

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Солна лампа с пречистващ въздуха ефект
  Познати още като "витамините на въздуха", хималайските солни лампи имат благоприятен ефект върху въздуха в помещението, където светят. Докато лампата Ви служи като красива декорация излъчваща натурална на вид светлина, тя излъчва и отрицателни йони във въздуха, който дишате. Доказано е, че отрица..
  Познати още като "витамините на въздуха", хималайските солни лампи имат благоприятен ефект върху въздуха ...
  23,90 лв.
 • Мощна соларна лампа с 3 режима и ротация
   Високоефективна ярка соларна лампа за осветяване на открити площи с мощност на светлинния поток от цели 1500 Лумена. Тази лампа не се нуждае от кабели и връзка с ток. ПРез деня се зарежда от слънчева светлина, нощем автоматично светва. Лампата притежава светлинен сензор и сензор..
   Високоефективна ярка соларна лампа за осветяване на открити площи с мощност на светлинния пото...
  36,60 лв.45,90 лв.
 • LED крушка Е27 със сензор за движение
   Пестете ток с икономична LED Круша с фотоклетка. Тя свети само когато имате нужда. За включването и не се изисква натискане на ключ или превключвател. Светва само на тъмно и само, когато засече движение. Светва за 20 - 30 секунди, след което отново се изклюва, ако няма движение. Крушката..
   Пестете ток с икономична LED Круша с фотоклетка. Тя свети само когато имате нужда. За включването и...
  12,00 лв.13,30 лв.
 • Многоцветна соларна лампа за стена с бяла и RGB светлина
   Соларна лампа за стена с постоянно осветяване и два режима: Бяла светлина; Сменящи се 6 цвята; Придава приятна атмосфера на вашата лятна градина и дом. Подходяща за монтиране на открито - водоустойчив клас. Лампата се презарежда от слънчева светлина. През деня се изключва, а но..
   Соларна лампа за стена с постоянно осветяване и два режима: Бяла светлина; Сменящи се 6 цвя...
  9,90 лв.
 • Стилна офис LED лампа с 3 режима и сензорен бутон
  Настолна презаредима лампа с ярка LED светлина и три режима на осветяван.  С мултифункционалния си дизайн тя ще намери широко приложение в ежедневието Ви. Можете да я използвате докато работите, докато учите, докато се лакирате или докато четете книга. Независимо къде я поставите, лампа..
  Настолна презаредима лампа с ярка LED светлина и три режима на осветяван.  С мултифункционалния...
  36,90 лв.
 • Соларна лампа тип гъбка за декорация на къща
   Осветявайте фасадата на къщата, оградата или лятната градина с красива соларна лампа тип фенер във формата на гъбка. Тази лампа е подходяща за поставяне и осветяване на дворно пространство, пътеки, стъпала, огради, тераси или фасадата на къщата. Светлината не е мощна, а по скоро декоративна..
   Осветявайте фасадата на къщата, оградата или лятната градина с красива соларна лампа тип фенер във ...
  9,30 лв.9,90 лв.