Осветителни тела

Разнообразие от осветления за всякакви нужи - фенери, соларни лампи, настолни лампи, интериорно и LED осветление за дома, офиса, градината и работилницата.

 

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Безжична лампа със сензор за движение
  Осветете шкафа, гардероба, дори стълбите вкъщи само когато се налага с безжичната лампа и нейния сензор за движение. Лампата ще намери широко приложение във Вашия дом - може да се използва на всички места където имате нужда от светлина когато сте там. Тя е интелигентна - разполага с фотоклетка..
  Осветете шкафа, гардероба, дори стълбите вкъщи само когато се налага с безжичната лампа и нейния сензор з...
  9,90 лв.
 • Сгъваема LED лампа Е27 40W с форма на сфера
  Практична LED лампа във формата на кълбо съставено от разгъваеми светещи панели. Тя е високоефективна, защото едновременно пести енергия, и свети по-силно от обикновените крушки. Лампата е предназначена за завиване в стандартна фасунга тип Е27, което я прави подходяща за употреба в домашни услови..
  Практична LED лампа във формата на кълбо съставено от разгъваеми светещи панели. Тя е високоефективна, за...
  17,30 лв.
 • Соларни лампички тип многоцветен гирлянт
   Декорариайте градината или терасата и се насладете на приятна атмосфера със соларния гирлянд. Той представлява 30 броя лампички със сменящи се цветове, наредени една след друга през 15 см и обща дължина 4,3 метра. Светлинките се захранватот презаредима акумулаторна батерия. Тази батерия е скри..
   Декорариайте градината или терасата и се насладете на приятна атмосфера със соларния гирлянд. Той п...
  19,30 лв.23,30 лв.
 • Мощна улична соларна лампа 125W/250W/375W/500W
   Осигурете си ярко осветяване и зелена енергия за Вашия дом с висококачествена соларна лампа подходяща за улично или дворно осветление. Този модел лампи е със сертификат за високо качество директно от производителя. Те са напълно автономни, което означава, че се захранват от слънчева енергия и ..
   Осигурете си ярко осветяване и зелена енергия за Вашия дом с висококачествена соларна лампа подходя...
  39,90 лв.59,90 лв.
 • Соларна лампа за басейн тип многоцветно НЛО
  Магическа соларна лампа във формата на летяща чиния със сменящи се цветове. Подходяща за декорация на двор, тераса и басейн. Тази соларна лампа свети атрактивно през ноща, сменяйки своите цветове, а през деня автоматично се презарежда от слънчева светлина.  Изработена с водоустойчив кор..
  Магическа соларна лампа във формата на летяща чиния със сменящи се цветове. Подходяща за декорация на дво...
  23,30 лв.
 • Иновативен вентилатор за таван 2в1 с LED плафон
  Модерен охладител за таван тип LED плафон с вентилатор и дистанционно управление. Той ще разхлади равномерно в цялото помещение и заедно с това ще освети в желаната от вас светлина.   Благодарение на дистанционно управление избирате между три степени на охлаждане и различни режими на осве..
  Модерен охладител за таван тип LED плафон с вентилатор и дистанционно управление. Той ще разхлади равн...
  199,00 лв.250,00 лв.