Надуваема водна подложка за бебе Морско царство Надуваема водна подложка за бебе Морско царство Надуваема водна подложка за бебе Морско царство Надуваема водна подложка за бебе Морско царство Надуваема водна подложка за бебе Морско царство Надуваема водна подложка за бебе Морско царство

 Осигурете на бебенцето възможност да се докосне от крехка възраст до магията на морското дъно. Подарете му изключително интересна и атрактивна детска игра "Морско царство". С нея ще подарите усмивки за него и за цялото семейство. Гледайте го как с интерес играе, забавлява се и иедновременно с това се учи. Тази игра е подходяща за бебето от 3 месеца до 2 годинки.

Тя представлява надуваема подложка с илюстрации и фигурки на морските обитатели. Щом бъда напълнена с вода, те ще заплуват, а детенцето ще им се радва с интерес и ще иска да поплува с тях, но БЕЗ да се намокри.

Освен забавна, тази водна игра е и обучителна. Предлага много предимства за Вашето детенце и ще развие:

  1.  Финната моторика, осгурявайки комплексно подпомагане движението и баланса на детето;
  2.  Мускулатурата и силата;
  3.  Възприятията на Вашето дете от съвсем ранна възраст. Детенцето ще асоциира рибките и другите водни обитатели;
  4.  Ще усъвършенства сетивните сензори и възприятия като чувството за движение и цветове;
  5.  Водната игра ще стимулира фантазията на Вашето бебенце;

 Водната подложка е изработена с мисъл за детето от антибактериален екологично съобразен материал, който е безвреден за Вашето детенце. В същотот време е доста здрав, така че, когато детенцето се катери по него и го натиска, гарантирано ще издържи на натиска (предвидено за натиск до 15 кг).

 Подготовката за играта е много лесна само за минутка. Просто надувате с ста или с помощтта на индукционна помпа. (може да добавите от тук). След това напълнете с вода около 1/1,5 литра и готово!

Подложката е подходяща за ежедневна игра както у дома, така и на открито. Просто яазате я от остри предмети.

Размери: 69 х 50 х 8 см

ВНИМАНИЕ: Ако обърнете внимание на това, че може да има леки разлики в картинките и морските обитатели. Изборът на конкретен вид картинка е невъзможен, тъй като продукта се предлага в сгънат вид и компактно опакован, за да може да бъде изпратен с максимално ниски разходи за транспорт. Опаковките се разопаковат само от Вас - нашите клиенти!

Ако желаете да обезопасите пода под Вашето бебе може да добавите мека детска мозайка на преференциална цена от тук. 

ВИДЕО:

 

 

Покажи повече Покажи по-малко

Надуваема водна подложка за бебе Морско царство


  • КОД: ELBG30402918
  • Наличност: В наличност
  • 23.30 лв.

    19.90 лв.

Свързани продукти