Многофункционална пирамидална силиконова подложка

Многофункционална пирамидална силиконова подложка

МОЖЕШ ДА ПОРЪЧАШ НА ТЕЛ: 0885580473
Код на продукта:
R21786
Наличност:
В наличност
Цена: 11,90 лв.
Описание

Един аксесоар - множество приложения !

Гответе бързо, лесно и чисто с термоустойчива силиконов подложка. Иновативно допълнение и удобство за всяка домакиня! Тя е изработена от ЕКО нетоксичен силикон и може да се използва навсякъде в кухнята. Издържаща на температури от -40 до +260 градуса, подложката е идеална за използване във фризер, фурна или за отцеждане. 

Създадена с мисъл за домакинята тази подложка притежавя широка приложимост:

 1. Подложка за печене;
 2. Подложка за отцеждане;
 3. Предпазна подложка;


 За феновете на здравословното хранене, подложката ще отдели голяма част от мазнината на печащата се храна, правейки я сочна и вкусна, но без допълнителните калории. В допълнение на това, храната няма да залепне нито за тавата, нито за самата подложка, благодарение на пирамидалната и структура.

 Друго приложение на силиконовата подложка е като предпазител на самите съдове и повърхности от прекалено загряване. На всеки се е случвало тенджера или джезве да загори върху електрическия котлон - подложката ще ги опази точно от това. Отделно от това, тя може да предпази и кухненския Ви плот от току-що вдигнатите от котлона тигани и тенджери.
Миниатюрните пирамидки, от които е направена подложката създават малки каналчета, по които може да се оттича течност - мазнина, вода и други.

 Можете да я ползвате като сушилник на чаши и чинии като я поставите така,че водата да изтича в мивката.
Изключително адаптивна и издържлива, пирамидалната подложка е подходяща за фурни, микровълнови печки, фризери и хладилници, електрически котлони и кухненски плотове.

Предлага се в множество цветове, в зависимост от наличността. При желание на специфичен цвят, моля свържете се на посочения телефон с наш консултант!

Решете множество проблеми в кухнята си само с един аксесоар - многофункционалната пирамидална силиконова подложка!


Характеристики:

 • Материал: Силикон
 • Цвят: в зависимост от наличните (При желание на специфичен цвят, моля свържете се на посочения телефон с наш консултант!)
 • Размер: 28x40см.
 • Мултифункционална: подходяща за използване във фризер, микровълнова печка, фурна, като сушилник, като предпазител на съдове и повърхности;
 • Издържлива на студ и топлина: от -40 до +260 градуса по целзий;
 • Пирамидална структура: отцежда излишната мазнина от храната, предпазва от залепване, отцежда водата от сушащите се съдове;
 • Нетоксична: абсолютно безопасен материал;
 • Гаранция 12 месеца

ВИДЕО:

 

Клиентите, които закупиха този продукт, закупиха и: