Машинка за подстригване на животни

Машинка за подстригване на животни

МОЖЕШ ДА ПОРЪЧАШ НА ТЕЛ: 0885580473
Код на продукта:
L4017PetClippers
Наличност:
В наличност
Цена: 38,90 лв.46,90 лв.
Описание

 Машинка за подстригване на кучета и котки Pet Clippers. Създадена за бързо и лесно подстригване с професионални резултати. Тя е универсална - подходяща дори за мъжка фризура.

Машинката е изработена с масивен, но забавен дизайн. Притежава мощен, но тих мотор, който не притеснява животното. Има двойно заточени ножове, които осигурявате прецизно подстригране само с едно минаване.

Pet Clippers е подходяща за всякакъв вид породи кучета и котки (малки и големи). Предназначена за подстригване на гъста козина, може да сте сигурни, че вашият домашен любимец бързо и лесно ще се сдобие с нова прическа.

Както всяка професионална машинка и тази работи жично. Включва в контакт с напрежение 220V. Кабела е достатъчно дълъг и дава свобода на движенията.

Машинката притежава краче за регулиране размера на подстригване, както и 4 допълнителни гребен-приставки, с помощта, на които ще може прецизно да регулирате желаната дължина.

Към комплекта получавате още ножици, четка за почистване, гребен и масло за смазване. Пълен набор за страхотни резултати!

 

Характеристики:

  • Мощност: 10W;
  • Дължина на кабела: 2,4 м;
  • Краче за регулиране дължината;
  • Цвят: Зелен;

Комплекта включва:

  1. Машинка;
  2. 4 приставки: 3, 6, 9 и 12мм; 
  3. Гребен;
  4. Масло;
  5. Ножица;
  6. Инструкции за употреба;

Клиентите, които закупиха този продукт, закупиха и: