Магнитен уред за лесно почистване на прозорци

Магнитен уред за лесно почистване на прозорци

МОЖЕШ ДА ПОРЪЧАШ НА ТЕЛ: 0885580473
Код на продукта:
L4017WindowCleaner
Наличност:
В наличност
Цена: 15,35 лв.18,90 лв.
Описание

 Уред за бързо и лесно почистване на прозорци и стъклопакет. Компактен, удобен и ефикасен! Тази ползена джаджа разполага с два мощни магнита, които почистват и най-труднодостъпните места на Вашите прозорци.

Window Cleaner е подходящ за обикновени стъкла, двоен/троен стъклопакет или дори някои бронирани стъкла.

Труднодостъпните места и почистването на външни прозорци вече е бързо и лесно с минимални усилия! Просто е нужно да напръскате с препарат за прозорци, след което минавате с Window Cleaner.

Чистача за прозорци е съставен от две полутриъгълни тела с вградени силни магнити, които свързват двете части, разполагайки ги от двете страни на стъклото. Магнитите са достатъчно силни за да се привличат дори от по-дебели стъкла като троен стъклопакет или някои бронирани стъкла.

Вътрешната част на плъзгачите притежава зона за отцеждане и обиране на водата + зона за подсушаване, разположени една след друга. По този начин, плъзгайки по стъкло едновременно се премахва излишната вода и се подсушава с полиращ ефект.

Бързо и лесно само е едно минаване. Уреда притежава триъгълна форма за да бъде удобен за прецизно почистване на ъгллите.

Външната част на Window Cleaner разполага с удобни дръжки за приплъзване. 

Как се използва?

 Двата плъзгача се прикрепят от дете страни на стъклото. След което контролирате външния плъзгач, движейки вътрешния в желаната от Вас посока. Посоката на движение е насочена към ръба на уреда. Ако смените рязко в противоположна посока, свойството на магнитите да се отбпъскват ще се задейства и външния плъзгач ще се отдели, но не се притеснявайте, ако това стане. За целта е предназначено дълго въже, което се вързва към ръката, за да задържите външния плъзгач, при евентуално падане.

За да обърнете посоката на движение, просто завъртете на 180 градуса в посока на върха.

Ако движите плъзгачите в посоката на върха на уреда може да сте сигурни, че магнитите няма да се отблъснат.

  • Материал: PVC + магнити;
  • Подходящ за стъкла дебели до 2 см;
  • Размери:12 х 12 х 12 см;

Комплекта включва:

  • Уред за почистване с два плъзгача;
  • Резервни гъбички;
  • Въже;
  • Инструкции;

ВИДЕО:

Клиентите, които закупиха този продукт, закупиха и: