Грижа за тялото

Аксесоари за тялото - масажори, уреди за отслабване, наколенки, стелки. Интересни и модерни предложения, които ще положат ефикасна грижа за тялото.

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Филтрираща кана Aquaphore 2.8L за пречистване на вода
   Пийте пречистена вода от чешмата без да се притеснявате за Вашето здраве. Каната на Акуафор Аметист е от най-ново поколение кани за пречистване на вода. Винаги под ръка при нужда от чиста вода! Тя пречиства и подобрява вкуса и аромата на питейната вода. Иновативната технология в комбин..
   Пийте пречистена вода от чешмата без да се притеснявате за Вашето здраве. Каната на Акуафор Ам...
  26,90 лв.
 • Иновативен масажор за самостоятелен масаж на цялото тяло
   Осигурете си качествен масаж в домашни условия с иновативния ШИАЦУ масажор за цялото тяло. С негова помощ можете абсолютно самостоятелно да се масажирате в домашни условия, докато сте на работа или в колата. Масажора е създаден с мисъл за ползвателя. Предназначен за изпълнение на ..
   Осигурете си качествен масаж в домашни условия с иновативния ШИАЦУ масажор за цялото тяло. С негова...
  68,90 лв.117,90 лв.
 • Сауна костюр за бързо и лесно отслабване
   Костюм за бързо и лесно отслабване. С него ще стопите излишните подкожни мазнини много по-бързо с по-малко усилия.  Често пъти се налага да тренирате тежко часове наред във фитнес залите, докато излеете малко пот., а резултатите не винаги са достатъчно добри. С този кост..
   Костюм за бързо и лесно отслабване. С него ще стопите излишните подкожни мазнини много по-бърз...
  19,39 лв.29,90 лв.
 • Комбиниран дамски уред 5в1 за козметични процедури
   Дамски уред за цялото тяло, който ще бъде Ваш верен помощник в ежедневните процедури. Вече няма да Ви се налага да посещавате раазлични козметични процедури, които отнемат време и средства.   Комбинирания електрически дамски уред съчетава в себе си 5 уреда в един:  ..
   Дамски уред за цялото тяло, който ще бъде Ваш верен помощник в ежедневните процедури. Вече няма да ...
  48,90 лв.67,90 лв.
 • Повдигащи стелки за обувки - невидим ток
   Увеличете ръста си с 5 сантиметра с повдигащи силиконови стелки за обувки. С тези подметки ще изглеждате по-високи от колкото сте всъщност. Тайната на ефикасното им действие се крие в специална петслойна повдигаща технология. Изработени са с ергономична форма и удобен д..
   Увеличете ръста си с 5 сантиметра с повдигащи силиконови стелки за обувки. С тези подметки ще ...
  9,39 лв.
 • Магнитна гривна за регулиране на кръвно налягане
   Магнитна гривна от медицинска стомана, която има свойството да регулира кръвното налягане. Премахва главоболието, шума в ушите, черните петна в погледа или виенето на свят. Всички тези признаци са причинени от високо или ниско кръвно, често следствие от напрегнато ежедневие, изпълнено със зада..
   Магнитна гривна от медицинска стомана, която има свойството да регулира кръвното налягане. Премахва...
  33,00 лв.