Грижа за тялото

Аксесоари за тялото - масажори, уреди за отслабване, наколенки, стелки. Интересни и модерни предложения, които ще положат ефикасна грижа за тялото.

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Безжична електрическа самобръсначка Muhler
  Удобна, стилна и компактна - бръсненето никога не е било по-бързо и безболезнено колкото с електрическата самобръсначка Muhler ! Насладете се на безупречни резултати и гладка кожа без познатите оскубвания, порязвания и зачервеност - системата от 2 едновременно работещи ножчета ще се погрижи за Ва..
  Удобна, стилна и компактна - бръсненето никога не е било по-бързо и безболезнено колкото с електрическата...
  29,90 лв.
 • Фоумролер за самостоятелен масаж на мускулатурата
   Фоумролерът е перфектното средство за масаж и отпускане на мускулатурата. Премахва болките в гърба, схващанията и мускулните трески. Това е вид ролка за самостоятелно масажиране на цялото тяло. Представлява твърда цилиндрична ролка с релефна повърхност, предназначена за масаж на мускулатура..
   Фоумролерът е перфектното средство за масаж и отпускане на мускулатурата. Премахва болките в гърба,...
  23,30 лв.
 • Уред против целулит масажор за цялото тяло
   Антицелулитен масажор Body Slimmer, който ще Ви помогне в борбата с неприятните вълнички по кожата. Само една/две процедури на ден ще окажат благоприятен ефект още в първите 10 дни. Редовното използване ще допринесе за още по-добри резултати. Масажорът е подходящ за цялото тяло БЕЗ изключен..
   Антицелулитен масажор Body Slimmer, който ще Ви помогне в борбата с неприятните вълнички по кожата....
  19,90 лв.27,60 лв.
 • Маркер за увеличаване на мъжка брада
  Хубавата брада е Важна част от мъжката визия! Постигнете перфектна мъжка брада бързо и лесно с иновативен козметичен продукт. Винаги сте мечтали за плътна и очертана брада, но все нещо не ви допада.Това е решението!! Подчертайте и сгъстете брадата си с помощта на природните съставки на ..
  Хубавата брада е Важна част от мъжката визия! Постигнете перфектна мъжка брада бързо и лесно с инова...
  12,00 лв.
 • Водоустойчив смарт часовник 10в1 измерващ кръвно, пулс и сатурация
   Интелигентен часовник тип Smart Watch от ново поколение, който ще Ви информира за Вашето здраве, физическа активност и жизнени показатели. Ваш верен приятел - навсякъде с Вас. Той ще Ви показва кръвно налягане, пулс и ниво на кислород в кръвта. Това са най-важните покаатели, които трябва ..
   Интелигентен часовник тип Smart Watch от ново поколение, който ще Ви информира за Вашето здраве, фи...
  29,90 лв.45,00 лв.
 • Масажор за лице във формата на очила
  В натовареното ни ежедневие често прекарваме голяма част от времето си пред компютърния монитор или телевизор. Това напрежение върху очите ни се превръща в стегнатост, главоболие, сълзене и други неприятни последици. На помощ идва масажора за лице във формата на очила ! Разполагащ с цели 22 м..
  В натовареното ни ежедневие често прекарваме голяма част от времето си пред компютърния монитор или телев...
  16,36 лв.