Грижа за тялото

Аксесоари за тялото - масажори, уреди за отслабване, наколенки, стелки. Интересни и модерни предложения, които ще положат ефикасна грижа за тялото.

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Затопляща постелка тип масажор за стол и кола
  Излекувайте схващанията и болките в тялото получени от седене на столове и седалки за дълго време с помощта на затоплящата постелка масажор за дома, офиса и автомобила. Перфектно средство за релакс дори когато работите, шофирате или просто стоите пред компютъра вкъщи - насладете се на вибрационен..
  Излекувайте схващанията и болките в тялото получени от седене на столове и седалки за дълго време с помощ...
  67,00 лв.96,00 лв.
 • Bluetooth кантар анализиращ телесно тегло
   Кантар за тегло с анализиращи функции и блутут безжична връзка. Честото следене на теглото е от съществено значение за Вашето здраве. С този кантар можете не само да се изегляте с максимална точност до 150 кг, но и може да получавате много важна информация за телесните показатели през ..
   Кантар за тегло с анализиращи функции и блутут безжична връзка. Честото следене на теглото ...
  25,90 лв.36,60 лв.
 • Апарат за измерване кръвно на китка
  Поддържането на добри здравословни показатели е много важна задача за всички, особено в забързаното и стресовото ни ежедневие. Един от тези показатели е кръвното налягане. С апарата за измерване на кръвно RANCORE ще можете бързо и лесно да проследите показателите си без особени усилия. Апаратъ..
  Поддържането на добри здравословни показатели е много важна задача за всички, особено в забързаното и стр...
  29,90 лв.36,90 лв.
 • Стабилизиращи наколенки с пружини
  Стъпвайте винаги уверено и без болка с иновативните стабилизиращи наколенки с вградени стоманени пружини. Те ще укрепят ставите Ви и ще намалят дискомфорта без да нарушават комфорта и ритъма Ви на живот. Подходящи са за упора на трудноподвижни хора или за активно спортуващи, включително и кате..
  Стъпвайте винаги уверено и без болка с иновативните стабилизиращи наколенки с вградени стоманени пружини....
  29,90 лв.38,90 лв.
 • Висококачествен шиацу масажор Malatec
  Насладете се на отпукащ шиацу масажор в домашни условия и без усилия чрез висококачествения масажор на полската марка Malatec. Използвайки го ще имате възможност да се масажирате самостоятелно докато се у дома, на работа или пътувате в автомобил. Масажорът е създаден с мисъл за ползвателя - ма..
  Насладете се на отпукащ шиацу масажор в домашни условия и без усилия чрез висококачествения масажор на по...
  58,90 лв.96,90 лв.
 • Колело за рехабилитация и раздвижване
  С колелото за рехабилитация и раздвижване ще можете да се движите докато гледате телевизия на дивана или работите пред компютъра в офиса. Ротора е изключително подходящ за възстановяване след контузия или за раздвижване на възрастни хора! То ще Ви помогне да се възстановите много по-бър..
  С колелото за рехабилитация и раздвижване ще можете да се движите докато гледате телевизия на дивана или ...
  68,90 лв.88,90 лв.