Грижа за тялото

Аксесоари за тялото - масажори, уреди за отслабване, наколенки, стелки. Интересни и модерни предложения, които ще положат ефикасна грижа за тялото.

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Професионален безконтактен термометър за стена
  Измервайте температа на посетителите бързо и лесно БЕЗ насочващи "пистолет" термометри. Представяме Ви един професионален уред, който ще Ви помогне в стремежа да бъдете здрави и информирани през сезона на настинките. Предназначе за професионална или ежедневна употреба, достъпен за всеки. ..
  Измервайте температа на посетителите бързо и лесно БЕЗ насочващи "пистолет" термометри. Представяме Ви...
  88,90 лв.119,00 лв.
 • Оксиметър за бързо и лесно измерване на пулс и ниво на кислород
  Следете своето здравословно състояние по всяко време бързо и лесно с дигитален пулсоксиметър. Удобният и лесен начин да следите здравето БЕЗ да посещавате лекари и болници! Той ще бъде Ваш верен приятел , който ще Ви даде информация за жизнените Ви показатели като пулс и ниво на кислород в кръвта..
  Следете своето здравословно състояние по всяко време бързо и лесно с дигитален пулсоксиметър. Удобният и ...
  29,90 лв.47,90 лв.
 • Лепенки за третиране на леки рани
  Кутийка съдържаща 20 броя лепенки предназначени за третиране на леки наранявания. Те са изработени от няколко вида текстил и са разтегливи - може да регулирате колко стегнати да бъдат. В средата на всяка лепенка има добавен напълно стерилен тампон - той едновременно попива телесните течности от ра..
  Кутийка съдържаща 20 броя лепенки предназначени за третиране на леки наранявания. Те са изработени от ня...
  0,99 лв.
 • Лепенки за порязвания със стерилен тампон
  Комплект от 50 отделни лепенки за малки ожулвания и прорезни рани със стерилен тампон. Изработени са от текстилна комбинация и това ги прави разтегливи - според начина на залепяне към кожата можете да регулирате колко стегнати да бъдат. Тампонът по средата на лепенката е напълно стерилен и не пречи..
  Комплект от 50 отделни лепенки за малки ожулвания и прорезни рани със стерилен тампон. Изработени са от ...
  1,39 лв.
 • Безконтактен термометър 3в1 - тяло,предмет,въздух
  Получете бърза и точна информация за телесната си температура, избран от вас предмет или за температурата на помещението с безконтактния термометър 3в1. Използвайки къс инфрачервен лъч, който се отразява обратно в устройството, термометърът получава точни данни за това каква е температурата. По..
  Получете бърза и точна информация за телесната си температура, избран от вас предмет или за температурата...
  36,90 лв.57,60 лв.
 • Кинезитерапевтична лента
   Кинези лентата ще Ви помогне в укрепването на тялото, сухожилията и мускулатората по време на спортна активност или след възстановяване от травми. Независимо дали сте активно спортуващ или прекарвате по-голямата част от деня си седнали тя е врен помощник на всеки от Вас.  Изработена..
   Кинези лентата ще Ви помогне в укрепването на тялото, сухожилията и мускулатората по време на спорт...
  9,90 лв.