Грижа за тялото

Аксесоари за тялото - масажори, уреди за отслабване, наколенки, стелки. Интересни и модерни предложения, които ще положат ефикасна грижа за тялото.

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Лепенки за третиране на леки рани
  Кутийка съдържаща 20 броя лепенки предназначени за третиране на леки наранявания. Те са изработени от няколко вида текстил и са разтегливи - може да регулирате колко стегнати да бъдат. В средата на всяка лепенка има добавен напълно стерилен тампон - той едновременно попива телесните течности от ра..
  Кутийка съдържаща 20 броя лепенки предназначени за третиране на леки наранявания. Те са изработени от ня...
  0,99 лв.
 • Лепенки за порязвания със стерилен тампон
  Комплект от 50 отделни лепенки за малки ожулвания и прорезни рани със стерилен тампон. Изработени са от текстилна комбинация и това ги прави разтегливи - според начина на залепяне към кожата можете да регулирате колко стегнати да бъдат. Тампонът по средата на лепенката е напълно стерилен и не пречи..
  Комплект от 50 отделни лепенки за малки ожулвания и прорезни рани със стерилен тампон. Изработени са от ...
  1,39 лв.
 • Безконтактен термометър 3в1 - тяло,предмет,въздух
  Получете бърза и точна информация за телесната си температура, избран от вас предмет или за температурата на помещението с безконтактния термометър 3в1. Използвайки къс инфрачервен лъч, който се отразява обратно в устройството, термометърът получава точни данни за това каква е температурата. По..
  Получете бърза и точна информация за телесната си температура, избран от вас предмет или за температурата...
  57,60 лв.
 • Кинезитерапевтична лента
   Кинези лентата ще Ви помогне в укрепването на тялото, сухожилията и мускулатората по време на спортна активност или след възстановяване от травми. Независимо дали сте активно спортуващ или прекарвате по-голямата част от деня си седнали тя е врен помощник на всеки от Вас.  Изработена..
   Кинези лентата ще Ви помогне в укрепването на тялото, сухожилията и мускулатората по време на спорт...
  9,90 лв.
 • Термо Вталяващ спортен и ежедневен потник за мъже
  Не Ви достига достатъчно време за ежедневни тренировки във фитнес залата ?  Помогнете на тялото си да влезе в желаната от Вас форма докато сте на работа, или отмаряте след натоварен ден. Потникът е проектиран да се прилепя удобно към тялото и го кара буквално да влезе във формата му чрез с..
  Не Ви достига достатъчно време за ежедневни тренировки във фитнес залата ?  Помогнете на тялото...
  15,90 лв.
 • Силиконови дамски чорапи против напукване
   Силиконовите чорапи са незаменим дамски аксесоар, който ще Ви предпази от сухи и напукани ходила. Те са меки, удобни и подходящи за носене както с маратонки и кецове, така и с високи токчета и обувки тип "балерина". Силиконовите чорапи ще облекчат Вашите ходила и ще забравите за непр..
   Силиконовите чорапи са незаменим дамски аксесоар, който ще Ви предпази от сухи и напукани ходила.&n...
  7,60 лв.