Грижа за тялото

Аксесоари за тялото - масажори, уреди за отслабване, наколенки, стелки. Интересни и модерни предложения, които ще положат ефикасна грижа за тялото.

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Висококачествен шиацу масажор Malatec
  Насладете се на отпукащ шиацу масажор в домашни условия и без усилия чрез висококачествения масажор на полската марка Malatec. Използвайки го ще имате възможност да се масажирате самостоятелно докато се у дома, на работа или пътувате в автомобил. Масажорът е създаден с мисъл за ползвателя - ма..
  Насладете се на отпукащ шиацу масажор в домашни условия и без усилия чрез висококачествения масажор на по...
  58,90 лв.96,90 лв.
 • Колело за рехабилитация и раздвижване
  С колелото за рехабилитация и раздвижване ще можете да се движите докато гледате телевизия на дивана или работите пред компютъра в офиса. Ротора е изключително подходящ за възстановяване след контузия или за раздвижване на възрастни хора! То ще Ви помогне да се възстановите много по-бър..
  С колелото за рехабилитация и раздвижване ще можете да се движите докато гледате телевизия на дивана или ...
  68,90 лв.88,90 лв.
 • Колан за гръб тип коректор за изправена стойка
  В забързаното си ежедневие, ние често забравяме за стойката и позицията на гръбнака си - близо 70 процента от хората нямат навика да стоят и вървят изправени. На помощ идва коректорът за изправяне на стойката тип колан за гръб - носейки го ще успеете да си създадете здравословния навик да повдига..
  В забързаното си ежедневие, ние често забравяме за стойката и позицията на гръбнака си - близо 70 процент...
  13,90 лв.
 • Мемори възглавница за правилна стойка при спане
  Предотвратете болките в гърба с ортопедична мемори възглавница за колене. Изкривената стойка по време на сън е основен проблем на 80% от хората. Тя причинява изкривяване в гръбнака, което води след себе си до неприятни болки в гърба. Мемори възглавницата ще поддържа гръбнака Ви в правилна форма д..
  Предотвратете болките в гърба с ортопедична мемори възглавница за колене. Изкривената стойка по време на ...
  18,90 лв.23,30 лв.
 • Облегалка за стол за изправен гръб
  Болките в гърба са изключително досадни и неприятни, но как да ги премахнем? Пръва стъпка да изправим своята стойка и позиция на тялото. Често ежедневната неправилна стойка докато седите в офиса или вкъщи могат са причина за болките в гърба. Чрез облегалката за стол несъзнателно ще подо..
  Болките в гърба са изключително досадни и неприятни, но как да ги премахнем? Пръва стъпка да из...
  4,90 лв.
 • Осцилоскопски апарат за измерване на кръвно налягане
  Измервайте и следете кръвното си налягане чрез автоматичния осцилоскопски апарат. Поддържането на добро здраве изисква подготовка и навременна и точна информация за състоянието Ви.  Само за една минута този апарат ще измери Вашето кръвно налягане и пулс и ще покаже данните на диспл..
  Измервайте и следете кръвното си налягане чрез автоматичния осцилоскопски апарат. Поддържането на до...
  49,90 лв.59,90 лв.