Грижа за тялото

Аксесоари за тялото - масажори, уреди за отслабване, наколенки, стелки. Интересни и модерни предложения, които ще положат ефикасна грижа за тялото.

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Автоматичен масажор за кола - анатомична възглавница за 8 точков ШИАЦУ масаж
  Облекчете схващанията на врата и болката в гърба, кръста и крайниците с 8 точковия ШИАЦУ автоматичен масажор. Използвайте го веднъж и няма да искате да го спрете. Ще забравите за стреса и умората от натовареното ежедневие! Насладете се на пълноценна почивка с релаксиращ ефект ..
  Облекчете схващанията на врата и болката в гърба, кръста и крайниците с 8 точковия ШИАЦУ автома...
  38,90 лв.56,90 лв.
 • Дамски 4D масажор за лице и тяло
  Масажор за нежно стимулиране на деликатни зони. Подходящ за цялото тяло и лице. Ефикасно помага за тонизиране, повдигане и възстановяване на естествения блясък на кожата. Тайната на ефективното стимулиране се крие в герминиевите минерали, които имитират естествения биоток на повърхността н..
  Масажор за нежно стимулиране на деликатни зони. Подходящ за цялото тяло и лице. Ефикасно помага за т...
  19,89 лв.
 • Стилен кантар с точен дигитаелн диспей
  Стъклен електронен кантар - удобен и лесен за използване. С точност проверява успехите в отслабването и поддържането на форма.  Притежава голям дигитален дисплей, който с точност до 4 цифри ще претегли Вашето тегло. Здравата и широка стъклена платформа осигурява комфортно стъпване на кантара..
  Стъклен електронен кантар - удобен и лесен за използване. С точност проверява успехите в отслабването и п...
  22,90 лв.
 • Масажор за цяло тяло
  Масажор/четка с чесалка за цялото тяло. Дръжката и чесалката са изработени от PVC материал, а иглите от дърво, които подобряват кръвообращението на главата и на тялото. Релаксирайте след тежкият работен ден навсякъде - у дома, сред природата или дори в колата. Простичкият му дизайн позволява употреб..
  Масажор/четка с чесалка за цялото тяло. Дръжката и чесалката са изработени от PVC материал, а иглите от д...
  5,30 лв.
 • Тример - машинка за подстригване и бръснене NOVA
  За професионални резултати се изискват подходящи инструменти, дори и ако се използват в домашни условия. Представяме ви удобен и ефективен начин да оформите прическата си или пък брадата с тример за подстригване NOVA. Спецификации: Ножове от неръждаема стомана Сменяща се акумула..
  За професионални резултати се изискват подходящи инструменти, дори и ако се използват в домашни усло...
  23,90 лв.
 • Машинка за подстригване BOSU
  Удобна за пътуване или за ежедневно ползване у дома. Машинката за подстригване BOSU е с вградена литиевойонна батерия, която се презарежда. Професионалната хромирана режеща глава с  покритие от никел и закалена стомана и ергономичен дизайн ще Ви предложи резултати, на които можете да се на..
  Удобна за пътуване или за ежедневно ползване у дома. Машинката за подстригване BOSU е с вградена литиевой...
  28,90 лв.