Грижа за тялото

Аксесоари за тялото - масажори, уреди за отслабване, наколенки, стелки. Интересни и модерни предложения, които ще положат ефикасна грижа за тялото.

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Магнитен колан за изправен гръб
  Премахнете болките в гърба и кръста с магнитен колан за изправена стойка. Той ще отстрани неприятната болка в гърба и кръста, която често е породена от изгърбена стойка. Този колан е предназначен да укрепи гърба Ви и да коригира стойката Ви. Обхваща плътно целия гръб, а неговите през..
  Премахнете болките в гърба и кръста с магнитен колан за изправена стойка. Той ще отстрани неприятнат...
  29,90 лв.
 • Силиконови подложки за ходила
   Силиконовите възглавнички за пръстите на краката придават комфорт на Вашите ходила и напречен свод. Медицински подложки за метатарзална област предотвратяват появата на мазоли и болки в ходилата. Моментално отстраняват и облекчават болката във възглавничката на стъпалото, като предпазват и ..
   Силиконовите възглавнички за пръстите на краката придават комфорт на Вашите ходила и напречен свод....
  6,60 лв.8,90 лв.
 • Пристягащ ластик за коляно
  Наколенка за пристягане с облекчаващ ефект. Изработена от специален еластичен материал с бамбукови нишки. Ластика за коляно осигурява комфорт и стабилност при движение.  Помага за облегчаване на болки в ставите и при високо натоварване. Подходящ е за всеки, който има нужда от упора в обла..
  Наколенка за пристягане с облекчаващ ефект. Изработена от специален еластичен материал с бамбукови нишки....
  9,90 лв.
 • Пристягащ чорап за глезен
   Наглезенник, който осигурява пристягане в областа около петата, ахилеса и глезена. Подходящ за възстановяване след травми, за възрастни или за спортуващи. Този ластик за глезен ще осигури желаната упора и сигурност. Прилепва плътно към крака и глезена и може да се носи с обувки. ..
   Наглезенник, който осигурява пристягане в областа около петата, ахилеса и глезена. Подходящ за в...
  7,90 лв.
 • Ултравиолетова лампа дезинфектант, фенер и детектор за пари
   Осигурете си ефикасна защита и превантивна мярка от вируси и бактерии с помощта на UV джобна лампа 3в1! Вече е клинично доказано, че ултравиолетовата светлина стерилизира и дезинфикцира повърхностите, убивайки нежеланите микроби и вируси.  Досадните ръкавици и постоянното поч..
   Осигурете си ефикасна защита и превантивна мярка от вируси и бактерии с помощта на UV джобна лампа ...
  9,90 лв.13,90 лв.
 • Филтрираща кана Aquaphore 2.8L за пречистване на вода
   Пийте пречистена вода от чешмата без да се притеснявате за Вашето здраве. Каната на Акуафор Аметист е от най-ново поколение кани за пречистване на вода. Винаги под ръка при нужда от чиста вода! Тя пречиства и подобрява вкуса и аромата на питейната вода. Иновативната технология в комбин..
   Пийте пречистена вода от чешмата без да се притеснявате за Вашето здраве. Каната на Акуафор Ам...
  26,90 лв.