Козметика

Аксесоари за гримиране, маникюр, коса и лице. Тримери, изкуствени мигли, нокти, всякакъв вид козметични прпоцедури.

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Въртящ органайзер за козметика и грим
  Страхотен органайзер с въртяща се платформа за лесно подреждане и използване на Вашата козметика. Органайзерът е подходящ за използване навсякъде в дома Ви - може да се постави в шкаф, на бюрото или на личната Ви гримьорна. Той ще събере най-използваните Ви козметични продукти там където можете д..
  Страхотен органайзер с въртяща се платформа за лесно подреждане и използване на Вашата козметика. Орга...
  29,90 лв.
 • Мини лампа за маникюр с компактен дизайн
  Компактна лампа за маникюр със сгъваем дизайн за поддържане на красиви нокти където и да сте ! Чудесен уред за пренасяне в дамската чанта, ще бъде винаги под ръка когато Ви е нужен. Използва се изключително лесно - просто трябва да се включи в захранването чрез USB кабелчето в комплекта. Ла..
  Компактна лампа за маникюр със сгъваем дизайн за поддържане на красиви нокти където и да сте ! Чудесен...
  15,60 лв.19,80 лв.
 • Маски за лице в кутия по 50
  Предпазете себе си и околните с комплект 50 броя маски за лице. Изработени са от текстил, не дразнят лицето и не пречат на нормалното дишане. Размерът им е стандартен и пасват на всяко лице, благодарение на ластичните връзки свързани към текстила. Всеки комплект съставлява 50 броя маски за ..
  Предпазете себе си и околните с комплект 50 броя маски за лице. Изработени са от текстил, не дразнят л...
  9,90 лв.19,50 лв.
 • Маска за нежно лице с Розов клей
  Почистете лицето си в дълбочина с маската за нежна кожа на немската марка Schaebens. С активната си съставка от Розов клей, маската щe омекоти порите и ще изглади неравностите по кожата на лицето Ви. Чрез иновативната си формула с 0% микропластмаса, ЕКО и БИО съобразната маска ще матира тексту..
  Почистете лицето си в дълбочина с маската за нежна кожа на немската марка Schaebens. С активната си съ...
  5,50 лв.
 • Успокояваща маска за лице с Алое Вера
  Релаксирайте раздразнената и зачервената кожа с маската за лице с Алое Вера на немската марка Shaebens. Основната съставка на маската е Алое Вера - пустинното растение има доказани невероятни ефекти върху човешката кожа. Подпомага антибактериалните свойства на кожата и спомага за намаляване на..
  Релаксирайте раздразнената и зачервената кожа с маската за лице с Алое Вера на немската марка Shaebens. ...
  5,50 лв.
 • Увеличително огледало със светлина и вентилатор
  Двойно козметично огледало с 5х увеличителна приставка, вграден вентилатор и LED светлина. Перфектен аксесоар за Вашия бляскав грим. Всички функции на огледалото се управляват чрез сензорните бутони върху стъклото му. Допълнителната 5х увеличителна приставка ще Ви даде възможност да забележите..
  Двойно козметично огледало с 5х увеличителна приставка, вграден вентилатор и LED светлина. Перфектен а...
  25,00 лв.29,90 лв.