Аксесоари за възрастни

 Помощници за възрастни хора - практични здравни продукит, които ще помогнат на възрастни хора с различни нужнди. Продукти за рехабилитация, здравни продукти и всякакви помошни средства.

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Стилна магнитна гривна за регулиране на кръвно
   Красива магнитна гривна със здравни ползи. Тя не само ще бъде стилно бижу, но и ще регулира кръвното налягане.  Премахва главоболието, шума в ушите, черните петна в погледа или виенето на свят. Всички тези признаци са причинени от високо или ниско кръвно, често следствие от..
   Красива магнитна гривна със здравни ползи. Тя не само ще бъде стилно бижу, но и ще регулира кр...
  27,60 лв.36,90 лв.
 • Помощна ръка за възрастни хора
   Помощник за достигане на отдалечени предмети. Дълга помощна ръка с щика за захващане на отдалечени и труднодостъпни предмети. Подходяща за възрастни и/или трудноподвижни хора. Чудесен помощник за тези от вас, които имат болки в гърба и мразят да се навеждат! Представете си колко е н..
   Помощник за достигане на отдалечени предмети. Дълга помощна ръка с щика за захващане на отдалече...
  29,90 лв.
 • Колело за рехабилитация и раздвижване
  С колелото за рехабилитация и раздвижване ще можете да се движите докато гледате телевизия на дивана или работите пред компютъра в офиса. Ротора е изключително подходящ за възстановяване след контузия или за раздвижване на възрастни хора! То ще Ви помогне да се възстановите много по-бър..
  С колелото за рехабилитация и раздвижване ще можете да се движите докато гледате телевизия на дивана или ...
  76,00 лв.88,90 лв.